Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 206 CC שני ליטר ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איזה מנוע שני ליטר יש בפיזו 206 CC משהו אמר לי שזה מנוע עם 159 כ"ס לא נראה לי... הוא גם אמר שהוא ממלא רק דלק 98 אוקטן... זה יכול להיות?

אגב... כמה צריך להוריד מהמכירון אם אני רוצה לקנות... מחיר מחירון הוא 130 אלף

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

138 כוחות סוס. אותו מנוע שיש בקסארה שני ליטר, וב307 שני ליטר וכו' וכו'.

לגבי ה98 או 95 צריך לבדוק בספר רכב, אני לא בטוח שזה חובה אבל כאמור צריך לבדוק.

פורסם

האוטו שנת 2002 עם 34 אלף קמ' פגיעות קלות במכסה מנוע... חוץ מזה האוטו שמור טוב. יש לציין כי התקינו בו כל מני מערכות (דיבורית סאב וופר מגברים וכ"ו) והמוכר מתכוון להסיר אותם לפני המכירה. חוץ מזה האוטו שמור ונמצא רק שנה וחודשיים על הכביש

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לעשות 34K בשנה וחודשים זה די הרבה. המחירון לא יתייחס לזה כי מבחינתו הרכב שנתיים על הכביש.

לגבי המחיר זה עניין של מיקוח, תנסה להוריד, יסכים טוב, לא יסכים תחליט אם עדיף לחפש אחת אחרת. תבדוק מה העלות התיקון של הפגיעות במכסה מנוע ותוריד אותן.

תבדוק שהרכב עדיין באחריות, תנסה לברר אם היו תקלות עם הגג. חשוב לבדוק שהרכב טופל במורשים כדי שהאחריות תהיה בתוקף. שים לב אם אני לא טועה בשביל להעביר אחריות בלובינסקי צריך לשלוח טופס מסויים.

גיא.

פורסם

מאינפורמציה שאספתי על ה-CC אני יכול להמליץ לך דבר אחד - לא לגעת!!!!

הגג לא אוטם כמו שצריך, בעיות חשמל מעבר לסטנדרט של פיז'ו עקב חדירה של מים לדלתות,

סנסורים ששובקים חיים.

הסחירות של הרכב נוראית, תעשה עבודת מחקר קטנה ותבדוק כמה אקזמפלרים יש למכירה לעומת כמות הרכבים שעלתה על הכביש.

ממולץ רק לכאלו שרוצים לבנות מעכת יחסים קבועה עם הרשת מוסכי פיז'ו.

פורסם

שמועות בלבד.

רק שהם מפיו של בעל מוסך פיז'ו מוכר למדי.

הייתי על סף החלפה עם רכב כזה, ואחרי מה שהוא אמר לי ירדתי מכל הסיפור לחלוטין.

פורסם

אני מאשר את דבריו של ZMAN בעקבות ידידה שברשותה CC 1.6 שנקנתה כחדשה ובילתה ה-מ-ו-ן במוסך אך ורק בגלל בעיות חשמל מסוגים שונים שעיקרן בגלל הגג. כנראה שהוא באמת בעייתי ולא "בשל". חבל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שמועות ולא נעליים...

לחבר הכי טוב שלי היה CC במשך שנה וחצי וכמות הפעמיים שהוא "בילה"במוסך הייתה כל כך גדולה שאפשר להגיד שהייתה לו חניה פרטית שם!!!

בזמן שהוא היה שוטף את האוטו בשטיפה גם הוא היה "מתקלח"....

לא לגעת!!!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם
שמעתי שהחליפו את הגג הכל משנה מסויימת... מהיצרן הצרפתי ליצרן גרמני...

ל307CC הגג מיוצר על ידי יצרן גרמני (אותו אחד של ה SLK). לא ידוע לי על החלפת היצרן לגרמני ב 206CC.

גיא

פורסם

לי לא ידוע על בעיות חשמל ואני ( כמעט אני ) עם ניסיון של כמעט שנתיים

לעומת זאת היו מס' תקלות מעצבנות

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...