Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,ולרשום לי את הסדר של החוטים/ כל צבע מהו ,בצמה המקורית של הרדיו ,בטויוטה קורולה שנת 2008.

תודה מראש לירון.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לאמר לך מה כל חוט בידיוק עושה אני לא יכול ולא יודע.

הדרך הכי טובה היא לקחת טסטר 12V לרכב ולמצוא איזה חוט הוא פלוס קבוע, איזה חוט הוא פלוס אחרי סוויצ', איזה חוט הוא פלוס רק אחרי שהדלקת תאורה (תאורת חניה ומעלה), איזה חוטים לא מעבירים שום דבר - אחד מהם הוא כמובן המינוס.

ואז לקחת סוללה 9V ולבדוק איזה חוטים הם חוטי הרמקולים - לרוב בטויוטה, חוטי הרמקולים הקדמיים לפחות יהיו על קונקטור משלהם והאחוריים או בצמה הראשית באחד הקצוות או בקונקטור נפרד גם כן.

יש בקורולות שנות 2008 עד 2002 קונקטור אחד שהולך לרדיו למעלה, קונקטור אחד שהולך לCD ולרדיוטייפ (תלוי מה רכשת) ונדמה לי שעוד אחד שהולך לרמקולים - אני ממש לא זוכר במדויק.

הייתי בכל מקרה קופץ למוסך מורשה ומתייעץ עם חשמלאי שלהם לוודא אם אין פטנטים כמו מחברי קצר באחד הקונקטורים ובקרות אחרות שהצמה הזאת אחראית עליהן - תשתדל לא לחתוך את החוטים אלא רק לפצוע אותם - ואל תשכח להשתמש באיזולירבנד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...