Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני צריך המלצה בבקשה לרכב קטן, קומפקטי עד 50-55 אלף.

דרישות הכרחיות:

1.אוטומט

2.חסכני (בחישוב כולל - עיבוד ערך+דלק+אמינות+סחירות)

לא מחפש מכונית ספורטיבית, אלה קומפקטית. אבל שתוכל לסחוב בכייף בעליות (כמו של חיפה למשל...), אוטו לצעירים, ולא למשפחה.

אני חשבתי על סגנון ה206. אבל פתוח להצעות.

אם יש עוד פרטים דרושים, תשאלו ואני יענה..

תודה 8)

פורסם

206 יקרה מדי

לעומת זאת פולו,קורסה,איביזה,שרייד,וסקסו נכנסות בתקציב.

אני המהרשימה הנ"ל הייתי מעדיף את הקליאו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
206 יקרה מדי

206 שנת 99 יכול להכנס בתקציב הנ"ל.

אני הייתי הולך על 1.6 ( :wink: ), ה1.4 חלשה מאוד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
206 יקרה מדי

אבל לא הכנסת את קליאו לרשימה :roll:

:wink:

פורסם
מה אתם אומרים על הרנו?

מגאן, או קליאו?

נראה לי המגאן יכול להתאים. אני פוחד ש 1400 אוטומט חלש מדי לעליות של חיפה.. ויקרע מהר..

אין מגאן 1.4 אוטומטית, ידנית בלבד.

מגאן 1.6 אוטומטית נכנסת בתקציב שלך, זו מכונית בטוחה מאוד, נוחה ומרווחת.

במקומך, הייתי קונה 1.4/1.6 ידנית או קליאו (הצורה החדשה יחסית, שנת 99' ומעלה) ידנית אם אין חשיבות מיוחדת למרחב בספסל האחורי.

ההבדל בביצועים בין ידני לאוטומטי - במיוחד באיזור הררי - הוא ניכר, הן בצריכת הדלק והן בהאצות ביניים / יציאה מהמקום.

(אגב - החשש שלך ש-1.4 אוטומטי לא "יסחוב" בעליות איננו מבוסס)

המלצה לידני אמנם מתנגשת עם דרישה מספר 1 שלך, אבל בהתחשב בכך שדרשת גם חסכון,

ראוי היה לציין שאוטומטי תמיד יהיה נחות מידני במובן זה. מה שנקרא - לפחות ניסיתי ;-)

פורסם
מה אתם אומרים על הרנו?

מגאן, או קליאו?

נראה לי המגאן יכול להתאים. אני פוחד ש 1400 אוטומט חלש מדי לעליות של חיפה.. ויקרע מהר..

אין מגאן 1.4 אוטומטית, ידנית בלבד.

מגאן 1.6 אוטומטית נכנסת בתקציב שלך, זו מכונית בטוחה מאוד, נוחה ומרווחת.

במקומך, הייתי קונה 1.4/1.6 ידנית או קליאו (הצורה החדשה יחסית, שנת 99' ומעלה) ידנית אם אין חשיבות מיוחדת למרחב בספסל האחורי.

ההבדל בביצועים בין ידני לאוטומטי - במיוחד באיזור הררי - הוא ניכר, הן בצריכת הדלק והן בהאצות ביניים / יציאה מהמקום.

(אגב - החשש שלך ש-1.4 אוטומטי לא "יסחוב" בעליות איננו מבוסס)

המלצה לידני אמנם מתנגשת עם דרישה מספר 1 שלך, אבל בהתחשב בכך שדרשת גם חסכון,

ראוי היה לציין שאוטומטי תמיד יהיה נחות מידני במובן זה. מה שנקרא - לפחות ניסיתי ;-)

כן, התכוונתי שהמגאן הוא יותר מ 1400. ידני לא בא בחשבון כי האוטו לאחותי, אני בחיים לא הייתי הולך על אוטומט :p

היא לא מוכנה לידני, גם אם זה בא על חשבון כח וחיסכון.

טוב, מתחיל להיסגר לכיוון המגאן, 5 דלתות. יש התנגדות? :)

פורסם

קורסה יכולה להתאים לך יופי, אבל קח רק את הדגם של 1.4 ולא 1.2. לצערי אני נוהג ב-1.2 אוטומטית וסובל בעליות של חיפה, אבל כל מי שמחזיק 1.4 מרוצה ממנו מאוד.

לגבי צריכת דלק, הוא חסכוני מאוד (באופן צפוי, ה-1.4 יותר חסכוני מה-1.2 כיוון שהוא מתאמץ פחות בעליות).

בנושא האמינות מזה שלוש וחצי שנים (הרכב מדול 2000) לא נתקלתי בשום בעיה. תעשה טיפולים שוטפים כל 15,000 וגם אתה תהיה מרוצה. גם בנושא הסחירות אתה תשבע רצון. הרבה אנשים שואלים על הרכב.

אבל המספר המנצח של הקורסה, הוא שהרכב הזה איבד 10,000 ש"ח בלבד ביותר משלוש וחצי שנים. הוא נקנה ב-67 והיום המחירון שלו 57. אני חושב שזה שיא כל הזמנים בשמירת ערך של רכב.

• תוכן חדש...