Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה להאמין שעד קיץ 2010. כלומר שבשנת 2009 יושלמו התקנות.

טכנית - אם כולם יעבדו ביחד למען המטרה ובאפריל תהיה ממשלה חדשה - אולי אפשר שבקיץ הקרוב (2009) כבר יהיו מירוצים חוקיים למהדרין (היום הם חוקיים לפי הלכת בית הילל...).

אלון

אמן :wink:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שלא תארגנו יום שישי אחרי הבחירות, הפגנה לזירוז אישור החוק?לעשות טיול קצר מתל אביב לירושלים ובסיומו הפגנה מול הכנסת?רעיון נחמד לחלוטין גם משלב נסיעה וגם עוזר בזירוז האישור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש הבדל בין תקנות - עליהן עובד יובל מלמד לבין תקנון!

צריכה לקום עמותת דראג שתאגד את כל הספורטאים (או רובם המכריע), להגיש בקשה להכרה כהתאחדות - או להצטרף להתאחדות קיימת (עבירות או כידונים) ואז לכתוב בעצמם את התקנונים שלהם כשהם מבססים אותם על הנהוג בעולם.

נשמע פשוט - אבל החיים מלמדים אותנו שזה מורכב - איפה שיש ספורטאים... בייחוד אם הם נהגים ועוד יותר, אם הם יהודים...

אלון

פורסם
איפה תכלס אפשר עכשיו לקרוא תקנות ?

אני רוצה לבנות רכב דראג 400 מטר, ע"פ איזה תקנון ללכת ?

זה חלק מהתסכול

בכל העולם לא צריך לבנות אוטו לדראג. פשוט תעלה על הקו בפונטו ספייס ההיום יומי שלך (or whatever) ותתחרה:-)

צריך רק קסדה לראש ובגז' ריק.עשית היום 18.654 שניות עם טראפ של 86.55 קמ"ש ובעוד שבוע שיפרת ל18.456 שניות עם טראפ 87.01 קמ"ש .... זה הספורט העממי.

להתחיל מזה, מכאן ועד לטופ פיול ופאני קארס יש עוד הררררררבה זמן.

חוברת החוקים של ה NHRA עולה 5$ באתר שלהם, מתעדכן פעם בשנה http://store.nhra.com/

פורסם

לא מבין מה התסכול שלך...

תקים עמותה לספורט מוטורי עממי (יש כמה) - תציג תקנון מסודר - עמותה מסודרת - אירועים - מסלולים - החוק יאפשר להכיר בך כהתאחדות לספורט עממי. בגדול החוק מאפשר כל ספורט מוטורי המוכר בחו"ל (בכוונה כתבתי - בגדול... כי, יש סייגים).

כולם בוכים אבל הרוב לא עושה כלום! לפחות נהגי הראלי עם כל המריבות שלהם - איפשרו הקמת רשות לספורט מוטורי איפשרו הקמת שתי התאחדויות והשלישית בדרך - (הערה - אני מאמין שבסוף כולם ייתמזגו להתאחדות אחת). אם יהיה פה בסוף ספורט מוטורי זה בזכות אלו שכל כך פופולרי לגנות אותם פה על פני כל שרשור...

אלון

פורסם

לדעתי אפשר יהיה לעשות סוגיי ג'ימיקאנות למיניהן... הכל תלוי מי ייצג את הספורט העממי ולאן יובילו את זה.

זו נקודה קצת לא ברורה בחוק - כי החוק מדבר על ספורט מוטורי ולא על ספורט עממי - ואולם,

כל מה שמוכר בחו"ל ויש לו תקנונים בין לאומיים - ניתן יהיה לייבא בצורה זו או אחרת לארץ.

כלומר, לא תוכל להתחרות עם רכב הכביש שלך - אבל ימי מסלול - נראה לי שיהיו גם יהיו..

אלון

פורסם
לא תוכל להתחרות עם רכב הכביש שלך אבל ימי מסלול - נראה לי שיהיו גם יהיו

זה קצת מפספס את כל הרעיון. זה יפה שאין בעיה לעשות ג'ימקאנות וכל תחרות אחרת, כל עוד תדאג לרכב ייעודי לתחרויות שעומד בתקנים ובהכרח לא יכול לנוע על הכביש.

פורסם
זה קצת מפספס את כל הרעיון. זה יפה שאין בעיה לעשות ג'ימקאנות וכל תחרות אחרת, כל עוד תדאג לרכב ייעודי לתחרויות שעומד בתקנים ובהכרח לא יכול לנוע על הכביש.

וכל זה רק אחרי שתקים התאחדויות ועמותות והצבעות ושלם דמי חבר ותוציא רשיון מיוחד וביטוחים ופוליטיקה וחארטה ודוניה.

פורסם

הבעיה העיקרית היא ההתייחסות של החוק לרשיונות דואליים.

כיוון שאנשי הראלי ניסחו את החוק, ואלו טענו כי אין בשום מקום נורמאלי רשיון דואלי לרכבי ראלי, וזה אסור ומסוכן שרכבי ראלי יסעו על הכבישים. החוק נוסך בצורה כזו שאין הכרה ברשיונות דואליים. עוד סיבה לבעיה עם רשיונות דואליים זה הפחד מקומבינות של רכבי מרוץ שיקנו ללא מיסים וישמשו את בעליהם לנסיעה למכולת.

הבעיה הזו תוקעת את כל הענפים היותר עממיים.

אני אישית אסתפק בזה שיהפכו את החוקים שנוגעים לוו גרירה ועגלות לנורמאלים ואז אוכל לגרור את הרכב שלי הרבה יותר בקלות.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כיוון שאנשי הראלי ניסחו את החוק, ואלו טענו כי אין בשום מקום נורמאלי רשיון דואלי לרכבי ראלי, וזה אסור ומסוכן שרכבי ראלי יסעו על הכבישים.

--------------------- נדב מה הכוונה שלך דואלי? בכל העולם כל רכבי הראלי מקבלים לוחות זיהוי אחרי שעברו טסט כמו כל אוטו אחר ומשלמים כל שנה מיסי כבישים, ולכן מותר להן לנסוע בכל ימות השנה על הכבישים, בכל תחרות הראלי בעולם הדרכים המקשרות עוברות דרך ערים וכבישים ראשיים ולא לא עוצרים את העיר בגלל הראלי המכוניות משתלבות בתנועה הרגילה ועומדות בחוקי התנועה, אז למה אתה מתחיל לקשר בין אלו לאלו? הגיע הזמן חברה שתבינו שיש הבדל בין ספורט מטורי תחרותי, ובין ספורט עממי תחרותי. ודבר נוסף נדב ולכולם הגרירה נעשת עלידי אוטומבלים ועגלות בעלות רשיון רגיל לכל דבר, פה אצלנו ולא רק פה יש כאלו שלקחו אוטובוסים והפכו אותם לרכב שנושא בקירבו את האוטו מירוץ וכל מה שקשור לתחרות. וכן נדב אני יכול לקחת את האוטו מירוץ שלי ולנסוע לקניות כל יום בשבוע בכל מקום וזה ממש לא מסוכן אם אתה עומד בחוקי התנועה.

חברה מקבוצת הדראג קחו עצמכם לידיים תקימו עמותה ואתם תראו שהכל יראה אחרת.

בברכה המטיף

• תוכן חדש...