Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1 + 1 חינם בבאג ובאופיס דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.blackfriday.co.il/black-friday_nl.jpg

+ ראיתי שיש גם באופיס דיפו 1+1 חינם (הזול מביניהם).thumbsup2.gif

התחדשתי היום בבאג בדיסק קשיח חיצוני 750GB ב-440 ש"ח במקום 600 ש"ח.:lol:

פשוט נפלא!

חבר'ה, היום היו מלא אנשים שם כאילו תלו שם שלט "מחירת חיסול על כל החנות!!".

תנצלו את המבצעים.

המצבעים באופיס דיפו זה עד 2.12, ובבאג זה עד מחר.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כשרשת באג נותנת 50 אחוז הנחה זה אומר שהמחירים שלה מתחילים להתקרב לכמה שזה עולה במקומות אחרים... :D

(כנ"ל לגבי אופיס דיפו -סט אלחוטי מייקרוסופט דסקטופ 1000 - 349 ש"ח בלבד במבצע, אותו סט באייבורי/KSP/אקסלנט - 99 ש"ח בלי הנחה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

349 ש"ח לסט הפשוט הזה ?

איזו גניבה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המון דברים יקרים להחריד, אבל המון דברים אחרים לא.

למשל גם אני יצאתי לביקור בבאג והתחדשתי. חבל שלא היו שום אוזניות טובות באיזור ה500 ש"ח >_

אבל עדיין יצא משתלם להחריד, אלף ש"ח לכל זה.. (כמעט חצי מחיר ממה שיוצא בזאפ)

simg0469az9.th.jpg simg0455cr8.th.jpg

simg0465zs9.th.jpg simg0461il3.th.jpg

simg0468px4.th.jpg simg0458rp4.th.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מבצעים טובים, תודה.:mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראיתי את המבצעים שם, חשבתי לקנות שם אוזניות בלוטוט' בזמן שאני נוהג.

אבל ראיתי שדיברו שאסור, מותר, נכנסתי לבילבול ולא הלכתי.

אבל מי שקנה שיתחדש במה שקנה :)

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המחירים באמת ירדו פלאים.קניתי סט אלחוטי מדגם 4000 של מייקרוסופט ב-150(בזאפ 250).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הייתי שם אתמול - קניתי 2חבילות דיסקים לצריבה DVD-R של NASHUA (וקיבלתי 2),וגם 2 כרטיסי זכרון SD 4GB (וקיבלתי 2)

לא רע

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מישהו יודע מי מחזיק במלאי מיידי את הרמקולים של LOGITECH G51 ? אני מחר מתכוון להתקשר בכל מקרה, חשבתי שאולי מישהו נתקל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
המון דברים יקרים להחריד, אבל המון דברים אחרים לא.

למשל גם אני יצאתי לביקור בבאג והתחדשתי. חבל שלא היו שום אוזניות טובות באיזור ה500 ש"ח >_

אבל עדיין יצא משתלם להחריד, אלף ש"ח לכל זה.. (כמעט חצי מחיר ממה שיוצא בזאפ)

simg0469az9.th.jpg

תתחדש.

אם מותר להציג בורות מסויימת,

מה מיוחד כ"כ במקלדת ?

הבנתי שהיא מכילה מסך LCD (שעדיין לא כ"כ הבנתי איך משתמשים בו) ו-1001 מקשי קיצור. יש עוד משהו מעניין?

האם מהירות המקשים היא יותר גבוהה ממקלדת ממוצעת ?

פורסם

חבר פורום יקר קנה הגה Logitech G25, וקיבל עוד אחד. כן, זה הגה שמחירו בימים כתקנם 2000 ש"ח (+-) והוא קיבל במחיר הזה שניים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מישהו יודע מי מחזיק במלאי מיידי את הרמקולים של LOGITECH G51 ? אני מחר מתכוון להתקשר בכל מקרה, חשבתי שאולי מישהו נתקל.

רכשתי לפני מספר חודשים רמקולים של Altec Lansing MX5021 ולמרות שבכל האתרים היה רשום זמין במלאי לאף אחד לא היה אותם במלאי. בסוף הלכתי לאיבורי(כן כן, אני יודע מה אתם חושבים אבל הם יצאו בסדר גמור, הביאו את המוצר תוך מספר ימים בודד ונתנו הנחה כי אמרתי שמצאתי זול יותר- באמת היה זול יותר בזאפ ב100 שקל). אם אתה גר בסביבה של אחד הסניפים הייתי מזמין את המוצר לסניף הקרוב אליך אם אין.

איזה קטע מטורף עם ההגה!! אם הייתי יודע שקונים אחד ומקבלים את השני מתנה היה אפשר למצוא עוד מישהו שרוצה וכל אחד היה שם 1000 שקל ! זה באמת מבצע מטורף!

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...