Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרור הוא היבואן הרישמי של hertz audison eclipse ודיינמט(הבידוד).

כמו שאמרו קודמיי,הוא בעל audio-system

ויש לו מעבדת שירות בארץ.

בקשר AUDIO-SYSTEM המוצרים אני יכול לברר את זה. אני כמעט בטוח שהוא כן מיבא אותם אחרת למה לו להשתמש באותו שם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי אומר שעמלת קצת קשה בשביל לפרסם ככה את אהובי שי

:-P

אני יודע שאפריל הם גם היבואנים של קיקר.

אני יודע שלאוד אנד קליר הם יבואנים של TRU, AA, FI, הייבריד אודיו

עוזי רדיו - פיוניר.

א.ד.י מערכות - פנסוניק, ווסט קוסט, PPI ואולי עוד כמה חברות

אני לא זוכר מי לקח את מקומם של אוטופרט בייבוא של אודיו קונטרול, רוקפורד ואינוקס.

קלריון - לא יודע מי היבואן.

לגבי אקליפס ואודיוסון עד כמה שידוע לי בחור בשם דרור (לא זוכר את שם העסק)

מורל ואומגה אודיו - תפארת מדינת ישראל - מיוצר בביתנו בנס ציונה ובחולון.

יש עוד כל כך הרבה חברות שנמצאות בארץ להתחיל לרשום על כל אחת את היבואן זה קצת קשה לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש עוד כל כך הרבה חברות שנמצאות בארץ להתחיל לרשום על כל אחת את היבואן זה קצת קשה לא?

זו מטרת הת'רד - מקום מרוכז לכל המידע,

שיהיה לנו מספיק מידע נכין הודעות עם רשימה מסודרת .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

סבבה רעיון יפה - אתה גם מתכוון לתחזק את הטבלה הזאת בכל פעם שאיזה יבואן נעלם פתאום או מחליף בעלות?

לא בעיה לבנות בית כמו שזה בעיה לתחזק אחד.

בכל מקרה זה אכן רעיון נחמד אבל היישום שלו או הכדאיות שלו לא ברורה לי - אבל זה רק אני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כולנו בפורום נתחזק את הת'רד הזה כי הוא למעננו ,

הוא יהיה "דביק" (אם המנהלים יסכימו) ומי שמקבל מידע חדש יוכל לעדכן אותו.

כולנו בפורום קהילה אחת ומאוחדת , לא ? :-P:shock:

תומר.

פורסם

גטו גוספל

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הי תומר,

זה דווקא רעיון יפה ונחמד. לפחות אם זה יהיה אח"כ, כמו שאתה אומר, לאחד את האינפ' שבת'רד הזה בצורה מסודרת ויפה ולהגיש זאת כטבלה או משהו דומה.

רק דבר אחד, כפי שכבר מישהו ציין כאן לעיל, לא כל היבואנים מוכרים בשווק ישיר ללקוחות פרטיים, אלא באמצעות חנויות ומפיצים, כך שהרעיון יפה אך לא תמיד ישים. אתה לא יכול לפנות ל"ניפון" לרכוש מורל או ג'נסיס, ואתה לא יכול לפנות ל"רדיו עוזי" לרכוש פיוניר. מה שכן, אם וכאשר מישהו נתקל בבעיה של שירות לא תקין, אם זה בהפעלת אחריות על משהו תקול, ואם זה בשירות גרוע באופן כללי לגבי רכישת מוצר, שיידעו החברים מי היבואן ואל מי ניתן לפנות בעת הצורך.

לגבי יבואנים שמוכרים ישירות ללקוחות פרטיים, אכן רשימה מסודרת היא דבר מבורך. כך יכולים החברים לרכוש מוצרים ישירות, ללא פערי תווך וללא עמלות נוספות, לכן פרט זה חשוב בעת הפירוט.

פורסם

שמע,

אם היה מצב לעדכן גם חנויות (רציניות בלבד) זה היה נהדר והיינו יכולים לעדכן את העסקים ע"פ מיקום בארץ וכו'.

אבל,

זה לא אתי ולא מתאים לפורום וכלליו כי זה יכול לגרור פרסומות וכד'.

לכן נישאר עם היבואנים וזה יהיה התחליף.

:wink:

תומר.

פורסם

דווקא אני לא בטוח שזה לא רעיון טוב.. אבל אולי זה כבר לשירשור אחר. המלצה ו/או ההיפך זה לא בהכרח פרסומת ו/או הכפשה.

כמובן שאם עושים זאת, צריכים לעשות זאת בזהירות מירבית, ואולי לפי קוד אתי מסויים שינוסח. אולי מישהו ירים את הכפפה..

מה זה פורום, אם לא פלטפורמה לגיטימית לשיתוף וחלוקת מידע כזה? זה לא ייתכן שמישהו ינהל כאן מסע הפחדה לסתימת פיות, רק כי הוא חושב שזה יפגע לו בביזנס. חנות שסרחה, או מתקין שפשע, צריכים לשאת באחריות על כך שיקבלו משוב שלילי. אולי ככה תעלה המודעות, לפחות בקירבם, ואנו כלקוחות נגזור קופון מזה.

למותר לציין, שמשוב חיובי יביא לאותם חנויות/מתקינים גזירת יותר מקופון אחד.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...