Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות חברי יש VW גולף שנת 95 עם מנוע 1.8 ותיבה אוטומטית.

יש בעיה בגיר, בעת שילוב הילוך D ולחיצה עדינה על דוושת הגז הרכב לא זז, כלומר כאילו שהרכב עומד על ניוטרל.

הבחור שאל כמה מבעלי המוסכים הקרובים לביתו ונמסר לו שהגיר הלך לעולמו וצריך להחליף גיר. במידה והתשובה נכונה, כמה עלול לעלות גיר אוטומטי שמתאים לרכב?

תודה לעוזרים, JEP.

פורסם

לפי מיקומך כנראה שגם חברך ממוקם בדרום,אבל יש שני מומלצים בפורום לתיקון /שיפוץ תיבות הילוכים אוטומטיות:

יורם ממוסך "אדמונד עשה לי טוב",נמצא בחולון.

י.ס גירים אוטומטיים- לספי חבר הפורום שנמצא בצומת סגולה בפ"ת.

כמובן שיש גם את מוסך רון בת"א אבל איני יודע האם הוא מתעסק עם שיפוץ התיבות או עובד עם מכון שיפוץ כזה או אחר.

למרות הריחוק שווה בהחלט לפנות ליורם או לספי כיוון שהם המומחים בגירים אוטומטיים.

כך או כך,עדיף להגיע בגרירה להיכן שתבחר ומקסימום בהלוך תוכל לעשות טיול נעים ולהכיר את כבישי הארץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מצוייד בתיבה מסוג 096 בעלת 4 מהירויות ומחשב בקרה המסוגל לזהות כמעט את רוב התקלות בתיבה.

לפני שאתה נכנס להוצאות כספיות מומלץ לגשת למוסך שיש בידו סורק תקלות ייעודי לרכב הזה או לתיבה ולאחר מכן חזור לדווח מה הם התקלות שנרשמו.

איזה כייף לי :)

פורסם

שכחתי לציין שזה קורה גם בהילוך רוורס, ננסה לבדוק גם אם זה קורה בהילוכים אחרים (1, 2, 3).

מרק10 - היכן יש מוסכים שיכולים לבדוק את התקלה במחשב בקרה? עוד משהו, כמה עלול לעלות כל העניין של שיפוץ הגיר? לא עדיף לרכוש גיר אחר מפירוקיה? (למרות שעוד לא מצאנו אחד מתאים).

תודה רבה לכל העוזרים, אני אעדכן.

JEP.

• תוכן חדש...