Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפילטר דלק המקורי ממתכת יש מגרעת על הפייות עליהן מלבישים את צנרת הדלק , בפילטרים החדשים של PSA עברו לפלסטיק

ואין יותר מגרעת על היקף הפיה , כך שכשמהדקים את הבנדים על הצנרת יש פחות אחיזה ואפשרות תיאורטית להחלקת הצינור החוצה ?

פורסם

תן דוגמא של פילטר דלק שעליו אתה מדבר בבקשה.

שום ייצרן לא עובר באופן סוחף לפילטרים אשר מתחברים בצורה שונה ברכבים ישניים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי תמונה של הפילטר הישן מול חדש אבל זה ממש לא משנה , הנושא שאני מעונין לברר הוא אם יש חשיבות לא שולית למדרגה בקצות הפיה ,

בתמונה הראשונה יש דוגמה לפילטר עם מדרגה , אחרי שמלבישים על פיה כזו את הצינור דלק , מהדקים את הבנד אחרי המדרגה ואז יש אבטחה מסוימת, בתמונה השניה אין מדרגה/מגרעת כזו על ההיקף והאבטחה לא קיימת.

beck-arnley-fuel-filter-043-0165.jpg

בלי מדרגה :

losifuelfilter.jpg

פורסם

תמיד יש אפשרות שהצינור יחליק בלי המגרעת, ואפילו גם עם.

אבל מספיק שתחזק אותו עם בנד ושהפילטר עצמו ישב בבית שלו בלי תזוזות מיותרות, מעבר לזה אני לא רואה שום בעיה שהצינור יכול להחליק מהפייה.

• תוכן חדש...