Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - תוספות לרכב ליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בעוד כחודש אבי אמור לקבל רכב מהעבודה [ליסינג] ולפי מה שהבנתי לא מגיע איתו רדיו-דיסק.

השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף רדיו דיסק לתקופה שבה הרכב נמצא אצלך ועד להחזרתו? לא יעשו בעיות?

כששאלתי חבר הוא אמר שאי אפשר להוסיף לרכב תוספות אבל הוא לא יודע בוודאות בקשר לרדיו-דיסק,

תודה מראש,

ניר.

פורסם

רוב החברות מאפשרות לך להוסיף ר"ד, כאשר ההוצאות (אם ישנן) עליך.

אני לא מכיר אף חב' ליסינג שמספקת רכב ללא ר"ד היום, אלא אם אתה מדבר על הוספת מע' רצינית.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

גם ברכבים שבמפרט שלהם לא מופיע רדיו דיסק, וכיום יש מעט מאוד כאלה, כמעט תמיד חברות הליסינג מוסיפות את זה בעצמן. הכי פשוט לברר אצל קצין הרכב.

פורסם

אתה יכול לקנות רדיו-דיסק בעצמך, להתקין אותו ולהוציא אותו מהאוטו כשנגמר לך הליסינג.

אם לא יהיו קדיחות/חורים מיותרים, אני מניח שלהם לא יהיה איכפת - ולך יישאר רדיו-דיסק לאוטו הבא:-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני יכול להגיד לך שאצל חברת הליסינג שלי(ניו קופל)

נתנו לי אישור לעשות התקנת מערכת על האוטו (מגבר סאב ר"ד רמקולים)

אבל הם גם אומרים לך שכל האחריות על המערכת נופלת עלייך ושלהם אין חלק בזה

פורסם

אני לא מתכנן לשים מערכת רצינית או משהו סה"כ שישארו הרמקולים שמגיעים עם הרכב ולשים רדיו דיסק במידה ואין

הרכב המדובר הוא פיאט פונטו גרנדה החדשות.

פורסם

לפני אי אלו שנים גם לי היה רכב ליסינג שהגיע עם טייפ. (קורולה 98)

קניתי רדיודיסק, הרכבתי אותו, וכשנגמר הליסינג פירקתי אותו.

אפילו לא טרחתי להרכיב חזרה את הטייפ שלהם, פשוט שמתי אותו בתא כפפות :roll:

ברכב הבא גם כן לא היה ר"ד אז הרכבתי שוב את הרדיו שלי, אותו סיפור.

הפעם גם הרכבתי בחזרה את הטייפ כשנגמר הליסינג אם אני זוכר נכון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא נראה לי שיש סיכוי שתקבל רכב ליסינג מחברת ליסינג ידועה כיום ללא רדיו דיסק, הרכב נקנה עם רדיו דיסק. בכל מקרה אם אתה אחד מהאחוזים הקטנים שלהם לא מגיע רדיו דיסק ברכב, אין סיבה שלא תוכל להתקין מערכת, אני מאמין שכל חברה תאפשר לך זאת ללא קידוחים ושאר השטויות באוטו שמערכת רגילה לא מצריכה.

בכל מקרה אני מכיר אנשים שהרכיבו גלגלי מגנזיום על ליסינג והורידו אז לא מאמין שתהיה בעיה עם פאנל רדיו:)

שבת שלום

• תוכן חדש...