Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בדיוק?

הונדה סיויק ספורט....

איזה דגם איזה שנה מה הולך סבבה עם יחס עלות וביצועים?

יש לי בערך 60 אלף

פורסם

פה:

http://luach.ynet.co.il/SearchIn.asp?Z=C&TZ=MhValue

כאן תוכל לראות שהונדה סיוויק טייפ R משומשת מ 02 (לא היה קודם) עולה 136K, יותר מכפול מהתקציב שלך. הרכב מאוד מרשים, ומ-א-ו-ד שונה מהסויוויק הרגילה. אני אזכיר רק נתון אחד שיבלוט מול הסיוויק הרגילה והוא הכוח - 200 כוחות סוס מול 110 בדגם הרגיל. ומנוע 2.0 מול מנוע 1.6. יש עוד הרבה הבדלים.

אם אתה רוצה סיוויק בתקציב של 60K אתה יכול לחפש הונדה סיוויק קופה, או האצ'בק. לגבי היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם תריץ חיפוש בפורום. באופן כללי - הן לרוב חזקות, (חזקות מאוד בגרסת ה VTI) , הגה לא מבריק, יש מהנות מהן בסיבובים, שגם חזקות מהן בקו ישר כגון 106GTI (חוץ מהVTI שמהירה ממנה, אני מתייחס לקופה ולהאצ'בק 125HP). יתרון (או חיסרון?) פוזה.

גיא.

• תוכן חדש...