Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בנים יקרים,

יש לי פיגו 206, שנת 2008, ללא תאונות.

פרסמתי אותה למכירה באתרים השונים לפני כשלושה שבועות אך רק בודדים התקשרו ואין עדיין קונה רציני.

תוכלו לכתוב לי מה הבעיה?

זה בגלל סוג הרכב?

צבע הרכב משנה?

זה בגלל שזה סוף שנה?

בגלל שהיתה תקופת חגים לחוצה?

בגלל שהוא חדש יחסית ואנשים מעדיפים להוסיף עוד קצת ולקנות חדש?

מה???

אשמח לקבל כל עזרה מכם.

תודה!

פורסם

אני מחליפה עבודה ואקבל רכב מטעם העבודה.

לכן אני מוכרת את הרכב שלי, מכסה את ההלוואה שלקחתי מהבנק על מנת לרכוש אותו

ונוסעת על חשבון העבודה. :)

זה רכב ללא תאונות. מה, לא בודקים לפני שקונים? אי אפשר להעלים תאונות ונזקים.

ההיסטוריה של הרכב נקייה.

הנזק הכי גדול שיש לי בו, טפו טפו טפו, זה הסמל של האריה שגנבו לי מאחור. אבל זה "נזק" של 200 ש"ח

שאני מוכנה לספוג ולסדר לפני שאמכור.

ניסיתי לפרסם בלי מחיר וגם עם מחיר.

המחירון שלו זה 89000 ש"ח. אני גמישה במחיר. מוכנה לפחות כמובן.

פורסם

יש עכשיו המון הנחות לרכבים החדשים אצל הרבה סוכנויות (לפני ינואר 2009).

לכל רכב יש מחיר שבו הוא ימכר - יכול להיות שאת מבקשת יותר ממה שנראה כאטרקטיבי כדי לוותר על הניילונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירון 89000.

אני פרסמתי גם ב 85000.

זה באמת יותר מידי לדרוש?

אם היה לי את הזמן ואת הכסף, הייתי מחכה שנה ומוכרת אותו במחיר של המחירון ואפילו לא שקל

אחד פחות אבל בגלל הלחץ שלי וחוסר הפניות, אני נאלצת להתפשר על המחיר.

פורסם

ראית את המודעה הראשונה ?

מוכרים ב 91 אלף ש"ח פיג'ו 206 עם 0 ק"מ שממתינה למסירה בסוכנות (שזה 12 אלף ש"ח פחות ממה שהמוכר שילם בהזמנה):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=289&FromYear=2008&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה במקרה הזה היא לא שהרכב חדש יחסית, אלא שהוא כבר נמכר קרוב ל10 שנים ללא שינוי משמעותי, ולכן מי שמעוניין בו יכול לרדת בכמה שנות מודל, לשלם הרבה פחות ולקבל אותו דבר.

פורסם

4 אלף שקל פחות וזה הכל? אנישם מעדיפים לשלם עוד כ 10K-15K ולקבל רכב חדש דנדש עם ניילונים ולדעת שהוא רק והם הראשונים לנהוג בו. זאת הבעיה, אני אישית הייתי מוסיף עוד כמה אלפים , שבמונחים הכספיים שמדובר ברכבים, זאת עלות אפסית, ומקבל רכב חדש לגמריי.

פורסם

האמת שממודעה כזו הכי הייתי מפחדת.

בדקתי אפשרות למכור את הרכב לטרייד אין בלובינסקי. הם נותנים 12 אחוז פחות מהמחירון.

זו שחיטה בעיניי.

יש לך המלצות מעשיות?

כיצד לפרסם? מה לעשות? מחיר ריאלי מומלץ?

פורסם

מנסיון, תצטרכי למכור הרבה מתחת למחירון.

אני קניתי לא מזמן את הרכב אשר בחתימתי שגם הוא שנת 2008 (יד 1 פרטית כמובן, ק"מ ממוצע ובמצב מעולה - כמובן ללא תאונות וכד' ועם תוספות) - ובואי נגיד שקניתי בהרבה הרבה מתחת למחירון, כדי שתהיה הצדקה לקנות אותו ולא להוסיף עוד כמה אלפים ולקנות חדש מהחברה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רכב כזה ימכר במחיר סביר רק במקרה ויש יותר ביקוש מהיצע אצל היבואן. לפי דעתי אין מנוס אלה לחכות לחכות ולחכות.... עוד שנה הרכב יהיה אם ק''מ קטן וימכר 1-2 אחוז מעל המחירון אולי. נחמה קטנה, אבל זה המחיר שאת משלמת כאשר רכשת פיג'ו ומנסה למכור מייד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

האמת, אני חושב שיותר חשוב לנהל משא ומתן בצורה נכונה אחרי שמפרסמים.

הרכב שלך לא יעלה במחיר, רק ירד. ואת לא זקוקה בו, בתשלומי הביטוחים, טסט ועוד.

לכן אין ברירה אלא להתחיל לרדת מעמדה של המחירון (לפי מצב השוק הוא לא רלוואנטי).

את ההצעה מטרייד אין קיבלת .

תנסי למכור למי שמתקשר מעמדה של גמישות מסויימת, תקשיבי למה שמציעים לך.

לדעתי, תצטרכי לרדת 10-8% כדי למכור.

תביני, רק אתמול ראיתי מבצעים שסקודה נותנת לשוטרים (פביה ב84 אלף ש"ח -10% פחות ממחירה הרגיל, רומסטר ב 100 אלף ש"ח במקום 111 אלף).

זאת רק דוגמא אחת למה שקורה בשוק הרכבים החדשים.

כל זה מוריד גם את מחירי הרכבים המשומשים .

פורסם

את מבקשת 85, מוכנה להתגמש.

טרייד אין מציע לך קרוב ל- 80. נכון לעכשיו.

אני מתקשה לראות איך מישהו ישלם לך מעל ל- 80, משום שבאמת עדיף אולי לקחת הלוואה קטנה על פני שנתיים, נניח, ולרכוש חדש. אני הייתי סוגר בטרייד אין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...