Jump to content

צלפית

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של צלפית

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה לכולם על התגובות. עזרתם לי! מקווה שיהיה בסדר.
  2. במילה אחת - מבאס. אוףףףף.... חשבתי שזה יהיה קל פשוט ומהיר. אני אחשוב על כל מה שהצעתם.
  3. האמת שממודעה כזו הכי הייתי מפחדת. בדקתי אפשרות למכור את הרכב לטרייד אין בלובינסקי. הם נותנים 12 אחוז פחות מהמחירון. זו שחיטה בעיניי. יש לך המלצות מעשיות? כיצד לפרסם? מה לעשות? מחיר ריאלי מומלץ?
  4. המחירון 89000. אני פרסמתי גם ב 85000. זה באמת יותר מידי לדרוש? אם היה לי את הזמן ואת הכסף, הייתי מחכה שנה ומוכרת אותו במחיר של המחירון ואפילו לא שקל אחד פחות אבל בגלל הלחץ שלי וחוסר הפניות, אני נאלצת להתפשר על המחיר.
  5. אני מחליפה עבודה ואקבל רכב מטעם העבודה. לכן אני מוכרת את הרכב שלי, מכסה את ההלוואה שלקחתי מהבנק על מנת לרכוש אותו ונוסעת על חשבון העבודה. זה רכב ללא תאונות. מה, לא בודקים לפני שקונים? אי אפשר להעלים תאונות ונזקים. ההיסטוריה של הרכב נקייה. הנזק הכי גדול שיש לי בו, טפו טפו טפו, זה הסמל של האריה שגנבו לי מאחור. אבל זה "נזק" של 200 ש"ח שאני מוכנה לספוג ולסדר לפני שאמכור. ניסיתי לפרסם בלי מחיר וגם עם מחיר. המחירון שלו זה 89000 ש"ח. אני גמישה במחיר. מוכנה לפחות כמובן.
  6. שלום בנים יקרים, יש לי פיגו 206, שנת 2008, ללא תאונות. פרסמתי אותה למכירה באתרים השונים לפני כשלושה שבועות אך רק בודדים התקשרו ואין עדיין קונה רציני. תוכלו לכתוב לי מה הבעיה? זה בגלל סוג הרכב? צבע הרכב משנה? זה בגלל שזה סוף שנה? בגלל שהיתה תקופת חגים לחוצה? בגלל שהוא חדש יחסית ואנשים מעדיפים להוסיף עוד קצת ולקנות חדש? מה??? אשמח לקבל כל עזרה מכם. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...