Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שקרה זה שאותו סייר ניסה לעשות קופה על לקוח במצוקה.

אם אתם מצדיקים את הסייר הזה (ולא משנה מאיזו סיבה) אתם גם מצדיקים שוחד בכל צורה, ובגלל שהרבה מצדיקים את השוחד מסיבות כאלה ואחרות, ככה המדינה נראית.

רוצה להיבחר לכנסת? תשלם שוחד

רוצה שהרכב יעבור טסט למרות שהכל בו תקין? תשלם שוחד

נתקעת עם האוטו ורצה להגיע למוסך? שלם שוחד (למרות ששילמת בביטוח תוספת לגרירה)

מה שאותו סייר עשה זה דבר פשוט, הוא חסך לחברה שליחת גרר (חסכו כסף לעצמם) וגם ביקש עוד פיצוי לעצמו.

מבחינת הלקוח זה מאוד פשוט, הלקוח שילם על גרר שלא קיבל, ובנוסף התבקש לשלם שוחד לסייר (זאת אומרת תשלום נוסף על השירות ששילם עליו בתחילת הביטוח).

זה סוג של סחיטה אם נרצה ואם לא. פשוט ניצול לרעה של מעמד (אתה תקוע ואתה צריך אותי כדי להיחלץ)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה כותב כותרת מתלהמת ומוציאת עיניים כאילו התוכן הולך לשפוך אור על אחת מפרשיות השחיתות המזעזעות שקרו בארץ ובסוף מספר שנתקלת בעובד דביל וקומבינטור בגרוש?

אני ממליץ לך לחפש עבודה בתור עורך באחד מעיתוני הערב הגדולים, שם זה עובד בדיוק ככה.

מזכיר מישהו

פייביש.jpg

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
אתה יכול לקרוא לזה רובין הוד, אני קורא לזה במילים יפות "הישרדות החלשים", כולנו עבדים בסופו של דבר לתאגידים דורסים, אם לא תתפוס את עצמך בידיים אתה תידרס גם, וזה במאות "קומבינות" שהן כל כך מקצועיות שאפילו קיים אישור לזה בחוק.

גילוי נאות - הנני מייצג עמדה בכירה בארגון גדול בחלם מדינת השודדים הלוא היא מדינת ישראל

השרדות החלשים? לטווח הארוך זה פוגע רק בהם כי גם החזקים מקמבנים בדיוק בגלל אותה גישה של "אני אעשה לאחרים מה שעשו לי".

אם לאדם אין ערכים בסיסיים וכבוד לזולת, אם אדם מנצל אנשים אחרים בעת צרה לתועלת אישית, האם הוא באמת ראוי להקרא אדם? מה מבדיל אותו מחיה בטבע?

כולי תקווה שאתה אינך נוהג כך, במיוחד לאחר הגילוי הנאות שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אלעד , תודה על המידע ישר כוח :mm_yeah:

וטוב שענו בדיון את התשובות המופרכות " הישרדות החלשים עאלק "

זה רק מראה את קרקע ההבנה השיטחית,מדוע מתפתח כאן זן של שורדים, על גב האחרים :idea:

אז סוחר הרכב השקרן - רק רוצה להתפרנס .

והפוליטקאי המושחת - בעמו הוא יושב , אז נצביע בעדו , מה כבר הוא עשה .

הכל מותר , אבל לבעלי התשובות החכמות בדיון , כאשר המקרים הללו יגעו בכם או בקרובכם , זה כבר יראה אחרת :wink:

נכון כי הדג מסריח מהראש , החברות הגדולות , ביטוח , סלולר כבלים וכו' מנסות ומצליחות גם .

" אבל דין פרוטה כדין מאה " הן מגעילות , וגם נותן השרות מטעמם מסריח/מריח ברייחן .

אמרתם - לא להתלונן , כי יפטרו את המסכן ( המרויח משכורת מינימום ולכן מנסה להסתדר ) רע לכם עברו לחברה אחרת .

אם כך - על בסיס דומה , רע לו משכורת נמוכה , שיעבור לחברה אחרת ( החברה הזו לא בריאה עבורו , הוא הופך לחסר מוסר בשמה )

אלעד - טוב שפתחת את הדיון , וטוב שלא כולם כתבו את הברור מאליו ,כך אפשר באמת לדון בבעיות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אתה יכול לקרוא לזה רובין הוד, אני קורא לזה במילים יפות "הישרדות החלשים", כולנו עבדים בסופו של דבר לתאגידים דורסים, אם לא תתפוס את עצמך בידיים אתה תידרס גם, וזה במאות "קומבינות" שהן כל כך מקצועיות שאפילו קיים אישור לזה בחוק.

אבל אתה לוקח את הת'רד הזה למקום אליו אני לא רציתי להגיע, זה לא חוות דעת שלי מול חוות דעת שלך, הלקוח הלא מרוצה שמנהל מסע צלב מול תאגיד לבין נותן השירות המייצג את אותו תאגיד ומגונן עליו, מה שרציתי להסביר זה שאם נפגעת מצרה מסויימת בגין חוסר שירות/"קומבינה" שחווית, אין צורך לפרסם זאת ברבים, הרם רגלייך ושא פעמייך אל עבר המתחרה, היום אין שוק מסויים בו יש חברה בצורת מונופול (עצם הפרסום הוא כוונתי ל"ישראלי" {לי קרה אז שלא יקרה לאף אחד אחר}), [לפי מיטב זכרוני ניהלת גם מסע חורמה וביזוי כנגד חברת רונלייט לפני ימים מספר], אני סבור שאתה מבין לאן אני חותר, אם עולה בראשך ספק אפילו לאילו קומבינות אני מתכוון, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ואסביר זאת בשמחה.

גילוי נאות - הנני מייצג עמדה בכירה בארגון גדול בחלם מדינת השודדים הלוא היא מדינת ישראל

הישרדות חלשים, לדבריך, היא במילים מאוד לא נעימות אך פשוטות מאין כמוהן גניבה.

אם אתה לא יכול לגמור את החודש, יש מספיק ארגונים שיעזרו לך - החל בביטוח לאומי וכלה בארגוני צדקה שונים.

גניבה היא איננה פתרון, לא כל שכן כאשר היא מבוצעת תוך ניצול מצוקת הזולת.

אני ועוד איך רואה את הצורך לפרסם זאת ברבים. אם בעצם הפרסום אני יכול למנוע מאנשים עוגמת נפש ולתרום ולו במשהו לאמות המידה התקינות במדינת הקומבינה הזאת, יצאתי כששכרי בידי.

לגבי מעבר אל המתחרה - קרא את דברי שטוטית (היא זוגתי שתחיה).

לגבי שאר הדברים שכתבת: אין לי מושג במה הם קשורים לדיון, ואין לי אלא להצר על כך שאדם המגדיר עצמו כ"מייצג עמדה בכירה בארגון גדול..." אינו מבין את חומרתה של גניבה.

אני לפחות יוצא מעודד מהתגובות האחרונות, שמראות שיש כאן עדיין כמה אנשים שנשארו שפויים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד

אבקש להבהיר פה מספר דברים לאור הנקודות השליליות בהן אני נתפס

1. הנני משתייך למלכ"ר (מוסד ללא כוונת רווח)

2. באם הובן מדבריי שעסקתי באותן "קומבינות" גם... הרי שאין זה נכון, הכל מנסיון תעסוקתי בעבר בו נחשפתי לדברים הללו והעדפתי להתרחק, מטבעי אינני אדם שיעסוק במרמה או בגזל...

3. לא נותר בכוחי ולו טיפת אנרגיה אחת לבצע את כל המהומות הדרושות על מנת להגיע לחשבון נפש עם אותה חברה מרמה, בסופו של דבר זוהי מלחמת קודש בטחנות רוח ותאמין לי שניסיתי. תתבע חברה אחת, תתבע חברה שניה, את השלישית כבר יימאס לך מרוב ריצות לבית המשפט...

4. אותו גילוי נאות נועד על מנת שתבין שמולך עומד אדם שיכול להסביר לך כיצד משרדים ממשלתיים יכולים להגן על חברות שכביכול "עושקות ומקמבנות" את אותן אזרחים פשוטים, חברות שבסופו של דבר הופכות לתאגידים דורסניים.

5. אנוכי מאמין שיש השגחה עליונה וכי בסופו של דבר אותו אדם יבוא בדין עם הבורא

אתן דוגמא לניסיון העבר, כמתדלק, ואני סבור שרבים מחבריי הפורום עברו את אותה עבודה...

אתה נחשף לחיות שבבני האדם, בין אם זה מוכר הדלק/החברה בה הוא עובד/הנהג המתדלק

באותה עבודה אתה נמצא בצלחת בה כל אחד מנסה לאכול מבלי שיישאר לאחרים... יצא לי לראות פעם - פעמיים, מוכרים אשר מנצלים את חולשת הלקוח ה"לא מבין" ודוחפים לו שמן מנוע/ברקס/הגה כאשר אינו צריך כלל, או דברים אחרים באותו אופק, וכל זאת להרוויח עמלה מסכנה... בוא תגיד לי אתה, מול מי אתה מתכוון להתרעם בנושא?

על הלקוח--> הרי הוא לא מבין דבר המסכן...

על המוכרן--> הרי הוא רק נשלט בידיי מנהל התחנה שדוחף אותו למכור למכור ולמכור כך שהוא מנסה בכל דרך לרצותו

על המנהל--> נשלט בידיי מחלקת השיווק של אותה חברה, אותו אופן... למכור למכור ולמכור

וזוהי דוגמא קטנה וכמעט ולא רלוונטית לנושא, אך גם היא עסוקה בקומבינות...

ואל תגיד לי שזאת בעיית הלקוח, כי אותו מתדלק גם יודע כיצד לגרום לשמן/מים להישפך טיפה מבלי שאותו לקוח שם לב, על מנת שיוכל להוכיח לו שאכן חסר...

אתה אוהב להתרעם ולהראות שאתה הכל יכול, זוהי דרך החיים שלך שיהיה לך לבריאות...

אם אתה כבר מחפש למשוך איתך עוד אנשים, אז תפתח קבוצות בפייסבוק ותצא לתביעות ייצוגיות...

זה רעיון ששמעתי מאחד האנשים שיצא לי לעבוד מולם אותו אחד ביצע את הדבר

תודה עידן

Confidence In Motion

פורסם

הדיון חרג לכיוונים מוזרים. הבן אדם עשה ביטוח גרירה, שילם עליו מכספו, וכאשר התקלקל לו הרכב כל מה שביקש זה לגרור את הרכב למקום שבו יתקנו לו אותו בצורה מקצועית לשביעות רצונו. במקום זה חברת הגרירה עושה קומבינות עם ניידות השירות שלה, שכביכול מתקנת את הרכב ועוד רוצים כסף על זה. אז כמו שפותח השרשור אמר "לא תודה", יש לי ביטוח גרירה ואני רוצה גרר כי על זה שילמתי לכם מההתחלה, ולא שום קומבינה או תיקון אחר שהם מציעים לי.

כל מי שמצדיק את חבורות הגנבים שמנסות להרוויח מצרה של אחר צריך להתבייש, ואם אותו איש שירות משכורת של 3800 ש"ח לא מספיקה לו אז שימצא תחום אחר לעבוד בו. חברת גרירה צריכה לגרור ולא לתקן, ואם הם רוצים לתקן אז שיפתחו מוסך ולא מעבר לזה.

פורסם
ואם הם רוצים לתקן אז שיפתחו מוסך ולא מעבר לזה.

אני חושב שכתוב בפוליסה היכן שהוא "שירותי רכב" או משהו דומה , אבל אני נוטה להאמין שבפוליסה, לא מתואר שירות גרירה בלבד ללא אפשרות חילוץ.

נראה שהדיון סטה מנתיבו, הוא היה צריך כנראה להתקדם לכך שאם אין ללקוח כסף לפקדון, על החברה היה להחליט האם היא מספקת ללקוח מצבר בהשאלה ללא פקדון, או לחילופין, שולחת גרר.

כי בשורה התחתונה, על החברה לדאוג לחילוצך, זה לא אומר שאם מחליפים/מספקים חלפים, אף בהשאלה, זה בחינם, אבל אופציית הגרר כתחליף לדרישת תשלום (אף אם הוגן) מהלקוח ,חייבת לעמוד ומייד על הפרק, עת האירוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שיחה שלי למוקד של "דרכים", ולאחר דין ודברים הוסכם כי אקבל מצבר מבלי שאשלם פקדון כלשהו.

נראה שהדיון סטה מנתיבו, הוא היה צריך כנראה להתקדם לכך שאם אין ללקוח כסף לפקדון, על החברה היה להחליט האם היא מספקת ללקוח מצבר בהשאלה ללא פקדון, או לחילופין, שולחת גרר.

החברה החליטה ונתנה לו מצבר ללא כל פקדון, זה כל העניין ולכן אני אומר שאני בעצם לא רואה שום פגם בהתנהלות החברה.

הפגם היחידי הוא בהתנהלות הטכנאי עצמו שמחפש לעשות כמה לירות מהצד (בניגוד לחוק כמובן).

הוא תפוח בודד רקוב ובטח לא "הקומבינה חוגגת בשירות הדרך של חברת דרכים" ואני לא מבין בשביל מה בכלל השרשור הזה, יתכבד פותח השרשור, ירים טלפון לחברת דרכים, יספר את סיפור המעשה, ידאג לפיטוריו לאלתר של הנוכל הקטן ובזה יסתיים הסיפור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, זהו רק סוף הסיפור.

לפני שהגענו לפיתרון (חברת הגרירה הקליטה את השיחה כבטחון), העבירו אותי 7 מדורי גהנום.

מלבד חוצפתו של נציג שירות הלקוחות שמעבר לכך שהתייחס אליי כשקרנית, סירב לספק לי פתרון אחר (השאלה ללא תמורה או גרירת הרכב), גם חברת הגרירה התעקשה ארוכות עד כדי כך שרכב השירות עזב את המקום וחזר שנית (לאחר המתנה נוספת) כשהגענו להסכמה.

למזלי אלעד לא היה צריך לעבוד באותו בוקר וככה הצלחתי להגיע ללימודים- אם זה היה תלוי בחברת הגרירה/הביטוח, כל היום היה הולך לי.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
סתם ניפוח העיניינים

סליחה על ההתפרצות, אך לצערי אתה מצדיק את האופי ה"ישראלי" שלך...

אותו בחור מסכן שעובד 24/7 בתור סייר שירות בחברת ביטוח מרוויח מינימום מסכן והוא מחפש את הפירצה הקטנה שבה יוכל להרוויח מעבודתו טיפה יותר מ3800 שקל בחודש.

וואו...זה, ודחיפת אצבעות לתוך קופה קטנה, גרים אחד ליד השני בבלוק בשכונת המצוקה בעיירת פיתוח זו-או-אחרת. אתה מצדיק סחיטה במצב של בעייה וגניבה?!

"גר, יתום ואלמנה לא תעשוק". מכיר את הביטוי? יש עוד כמה ביטויים לידו שמתייחסים לעשיקת רשים ושכבות חלשות.

לא שאני יודע אם כאן זה המקרה, אבל לעשוק מישהוא שנמצא בצרות, אולי "כי זה קל יותר כי היא אישה"(הלך רוח מצוי ברחוב הישראלי מסתבר:?),זו כבר התחתית של התחתית.

אני מקווה שיש באמת דבר כזה שנקרא קארמה.

אז אתה היית מספיק חכם ועלית על הטריק שלו, אך במקום להבין ש"אתה החכם מבין שניכם" לשתוק ולפקוח את עינייך לקראת המקרה הבא, אתה חייב להתפרץ ולפרסם לכל העולם את אשר קרה, להכפיש את שמה של אותה חברה ושל אותו בחור מסכן, ששוב כמו שאמרתי חי משכר מינימום ושנינו יודעים שמנוצל בתנאים מינימלים אשר בסופו של דבר אם יגמור את החודש בצד גרוע.

וואו, מסכן הבחור, לא עשק מספיק קשישות באותו יום וחזר הבייתה עם מעט מדיי כסף.

אדיוט מועל צריף לפטר, ומייד. ואם אפשר גם לתבוע אותו כדי שיהיה עליו קלון.

וה"התפרצות" הזו נועדה לעזור לאנשים שצריכים את העזרה הזו, כמו לקורבנות לעתיד תמימים שלצערי יש כאלה שלא מכירים את השיטות הנלוזות האלה.

לא רק זה, אתה גם מנסה לגרור אחריך עוד רבים שיתחילו לפרסם באוזני אחרים מקרים על פי שמועות.

זו לא שמועה. זה מקרה אמיתי של מישהוא, והוא מספר אותו בפורום.השיקול אם להאמין ולספר הלאה הוא בידי הקורא.

בנוסף lesles - אדוני הנכבד, גם אם קיימות שמועות על גרר מילאן, מדוע אתה שולל אותו או מעדיף להישמע אליהן עוד לפני שחווית בעצמך? ואם במקרה תיפול על נציג שירות אדיב ותותח? הרי אתה תבוא אליו באותו רגע עם אופק צר, אז למה שהוא ירגיש סיפוק בעבודתו עוד לפני שהתחיל אותה...

למה, יש אחד כזה בארץ?!:shock: איפה?!

אותו דבר הגברת שטוטית, זהו השירות הניתן לך, אינך מרוצה ממנו? לא צריך, קחי את הרגליים שלך ותעברי למקום אחר, תאמיני לי שהחברה לא תפסיד אם תעזבי, אני מאמין שאף תרוויח,

פחות לקוחה שרוצה שירות מקסימלי על מינימום השקלים שהיא משלמת...

הגברת שילמה על משהוא. זכותה לקבלו.

אני רוצה לראות מה אתה היית עושה אם היית משלם על פלאזמה ולא מקבל אותה, או מקבל פלאזמה של חברת "קופשיבעס" במקום "טושיבה".

כל פישעה היה שהיא רצתה לקבל שרות עליו שילמה ועוד שילמה היטב, זה לא כל כך זול. ועוד במצב שבו היא במצוקה שהרכב לא עובד ויש לחברה קלף למיקוח.

אני לא מכיר אותך, אני לא יודע מי אתה, אבל תפיסת העולם שלך מעוותת מן היסוד, ואתה באמת צריך לחשוב על זה לעומק, לפני שתגיב שוב.

זאת הבעיה בארץ הזאת, כל איזה "רוטשילד" שמשלם מינימום עלות בגין אותו שירות/מוצר שהוא מקבל דורש את מלוא האיכפתיות או היחס מנציג שירות הלקוחות.

נכון. זו הבעייה פה בארץ.

שצריך לדרוש את השירות, ולא לקבלו מלכחתחילה. או איך שלא כותבים את המילה הזו.

ראה את הסימלון שלי לדוגמא. אתה מזכיר לי בדיוק את זה.

ככה זה במרכזי קניות, ככה זה בתחנות דלק, ככה זה בחברות התקשורת, ככה זה בכל מקום שבו לא קיבלתם לפי ראות עיניכם את מלוא השירות בעבור 2 השקלים שאתם משלמים...

וזה אמור להיות ככה לדעתך?...אתה חושב שזה בסדר?...סבבה לך.

לא הייתם מרוצים ממשהו, תצביעו ברגליים, לא בפה, אין טעם להכפיש שם של חברה/איגוד/מוסך/גרר בעקבות שירות גרוע, אתם מקבלי השירות, לא היה טוב תעזבו.

להזהיר את החבר'ה, זו מצווה.

אתם שוכחים שברגע שאתם מתלוננים על עובד באחת החברות הנצלניות הללו מה שבעצם אתם גורמים זה או לאיבוד עבודתו של אותו עובד או לקנס אותו הוא יקבל בעבור אי ריצוי "הלקוח הלא מרוצה אף פעם"...

אף אחד לא יפטר מישהוא בגלל שהלקוח משוגע ולא מרוצה מצבע החולצה של הנציג.

אבל סחיטה באיומים, זה כבר כן יגרום למועל להיות מפוטר, אני מקווה.

פלא שאחר כך מאות אנשים מחפשים את הקומבינה הקלה באותה עבודה חסרת תנאים ושואבת חיים שלהם?

תלוי איך חינכו אותם.

חשוב לי להדגיש אלעד, שטוטית וlesles, אין פה כעס אישי נגדכם או נסיון לפתח ויכוח מסויים, אני מציג את הצד השני ולאו דווקא את צד הלקוח, גם אני בעברי חוויתי את נתינת השירות, ואני אומנם לא מצדד את דרך הקומבינה, אך אם זו הדרך היחידה לגמור את החודש, פלא שאלה לא מקרים בודדים?

יש לי רק מילה אחת: וואו.

צר לי להודיע לך. אני לא מרוויחה אפילו שכר מינימום ואני עדיין לא מנסה לעשות "השלמת הכנסה" על חשבון בורותם של אחרים.

ועוד הפתעה בשבילך- כולנו עבדנו כנותני שירות. אני מבקשת את השירות הראוי עבור מה ששלמתי (אולי בשבילך זה אגורות, בשבילי זה ממש לא).

איכשהו לדרוש שירות ששלמת עבורו הפך להיות דבר מגונה, שלא תהפוך חס וחלילה "ישראלי".

ישראלי זה הכי גרוע.

איך הגענו למצב שצריך לדרוש שירות בכלל?

לצערי, חברות הגרירה יודעות שכשצריכים אותם, אז צריכים אותם, לעיתים ממש בקטע של "מצב חרום"(עם קליינט פחדן מטיבעו למשל).אז הם יודעים שיש להם מנוף. אז הנבלות משתמשים בו.

אולי אנו חברי הפורום תריכים להפעיל שירות גרירות משל עצמנו?

רובו ככולו יורכב מבעלי רכב צרפתי, כולכם יודעים הכי טוב מה צריך להיות שרות מהגרריסט, ורובכם מכירים את כל הגרריסטים בשם הפרטי גם של הנשים שלהם:lol:

לא דרשתי שיפנו את הרכב תוך 5 דקות, לא ביקשתי שיסיעו אותי ללימודים, לא דרשתי גרר (אפילו שזה מה שרציתי באמת)- בסה"כ רציתי להביא את הרכב שלי למוסך, בלי להתחיל לשלם לחברת הביטוח (או הגרירה) עוד כסף מעבר למה שכבר שלמתי להם על ביטוח הגרירה. כפי שסוכם בעת קניית הפוליסה.

כמו שכבר אמרתי אני עוברת חברת ביטוח לכזו שלא תתייחס אליי כגנבת ותעשה לי אולטימטומים. לא הפסד של החברה, אבל בהחלט רווח שלי.

אני מקווה שתחליפי חברה באמת. סוף סוף מישהוא שעושה משהוא במקום רק לדבר.

אני סיימתי לדבר אל הלמפה. מי שעוד לא הבין למה זה כל כך מרגיז אאחל לכם להתקל במצב הזה בעצמכם.

לילה טוב

לפעמים ההתחסדות של חלק מהמגיבים כאן פשוט מותירה אותי פעור פה.

שמע, אותי קשה להפתיע. ועדיין מצליחים. תגובות כאלה...וואו.

בגירה, זהו רק סוף הסיפור.

לפני שהגענו לפיתרון (חברת הגרירה הקליטה את השיחה כבטחון), העבירו אותי 7 מדורי גהנום.

טיפ קטן, בתחילת השיחה הבאה (שלא תהיה לך יותר אני מקווה) לחברת "זבינאמו" זו או אחרת, צייני גם את שהשיחה מוקלטת. פתאום כולם נחמדים יותר. מעניין למה.

מלבד חוצפתו של נציג שירות הלקוחות שמעבר לכך שהתייחס אליי כשקרנית, סירב לספק לי פתרון אחר (השאלה ללא תמורה או גרירת הרכב), גם חברת הגרירה התעקשה ארוכות עד כדי כך שרכב השירות עזב את המקום וחזר שנית (לאחר המתנה נוספת) כשהגענו להסכמה.

אתם לא צריכים להגיע להסכמה. הם היו צריכים להגיע עם גרר.

נקודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם לא היו צריכים להגיע עם גרר.

לא כל תקלה דורשת גרירה, והם אמורים לעשות את המקסימום מבחינתם על מנת להמנע מגרירה יקרה.

הבעייה היא שישנם לא מעט מצבים שמחייבים בכל זאת גרירה, ובשל העובדה שקודם כל נישלח מכונאי (?) הגרירה מיתעכבת שעות ארוכות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...