Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כותב כותרת מתלהמת ומוציאת עיניים כאילו התוכן הולך לשפוך אור על אחת מפרשיות השחיטות המזעזעות שקרו בארץ ובסוף מספר שנתקלת בעובד דביל וקומבינטור בגרוש?

אני ממליץ לך לחפש עבודה בתור עורך באחד מעיתוני הערב הגדולים, שם זה עובד בדיוק ככה.

:multi::ok:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בסדר אמרתי להם גם בשירות לקוחות.

תקרא לזה איך שתרצה- לדעתי זה ניצול מגעיל. דברים שלא טורחים לספר לך כשאתה מבטח.

אני מקווה בשבילך שלא תתקע בלי מזומן וביטוח גרירה.

למה אתה מדבר כאילו הם עושים לי טובה? זה שירות ששלמתי עבורו ובקושי קיבלתי אותו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

למה אני מדבר ככה ?

כי אנחנו חיים במזרח התיכון.

את נכנסת בבוקר לבנק למשוך צ'יק של 250 שקל,הפקידה שואלת ,יש לך שש וחצי שקל ? על מה אני שואל ? על משיכת הצ'ק היא עונה,גם אם לא מחשבונך.

עשר שניות מתהפכת לי הבטן,ומיד אני מביט החוצה ואני מבין שבחוץ זה אלנבי שטראסה,תל אביב,המזרח התיכון.

הפסדתי שש וחצי שקל.

עצם הצגת הבעייה,צורת ההצגה,היא הבעייה.

אם הבחור צעיר ולדעתי יש לו משכנתא על הראש הוא גם היה רואה ממני טיפ מכובד.זה אני.

פורסם

בחוץ יש מכונה שעושה את זה חינם.

חוץ מזה, את ה-6 וחצי שקל כבר שילמתי להם, כשעשיתי את הביטוח.

לא צריך לסחוט עוד כסף כשבנאדם נמצא בצרה.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

דוד, אם אתה באמת לא מצליח להבין את ההבדל בין ה"פיצוי הקטן" שאותו איש שירות ניסה לגבות ממני לבין העמלה שאותה אתה משלם בבנק, יש לך בעיית שיפוט חמורה ביותר.

אותה עמלה בבנק מעוגנת ברפורמה שבנק ישראל ביצע בעמלות הבנקים. יש לך בעיה? או שתעבור לבנק שגובה עמלות נמוכות יותר, או שתבצע פעולות בערוץ ישיר בעמלה מופחתת, או שתכתוב לנציב פניות הציבור בבנק ישראל. בשורה התחתונה, מה שהבנקים גובים ממך הוא חוקי ולגיטימי.

מה שאותו איש שירות ניסה לגבות ממני זו גניבה לשמה. הרי ברור לך שאם הייתי מסכים למהלך הזה, סיכום האירוע מבחינתו (ומבחינת מה שהיה עובר לאחר מכן לחברה) זה שבסופו של דבר הרכב הצליח בדרך כלשהי להניע ולנסוע ושלא היה צורך לתת עזרה כלשהי. וה"פיצוי הקטן"? ממש קשה לדמיין לאן הוא היה הולך... :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא היתה לי בעיה לחכות מעט יותר לגרר, כך שמהבחינה הזאת לא ממש עשו לי טובה.

מעבר לכך, לגבי הפקדון - ראה את תגובתי האחרונה.

עיקר המטרה של השרשור הזה היא להזהיר את הקוראים מפני קומבינות שאותו איש שירות ניסה לעשות לי.

על איזה קומבינה אתה מדבר?

כפי שדני אמר,במקום להתייבש או להירטב,נותנים לך אפשרות להגיע למוסך שאתה תבחר,ולא אונסים אותך לקנות מהם מצבר,

לפי דעתי אתה סתם עושה עניין,

אני הייתי מבוטח שלהם וממש נהינתי משירותם המקצועי

פורסם

קרה לי בעבר שנתקעתי עם אלטרנטור תקול והזעקתי את שגריר.

הבחור הגיע, חיבר כבלים מהמצבר שלו לשלי ונתן אצלו מכת גז של כ15 דקות. לאחר מכן התנעתי ונסעתי ישר למוסך. בשביל מה צריך להחליף מצבר? (אלא אם האישה נתקעה בכביש הערבה).

פורסם

סתם ניפוח העיניינים

סליחה על ההתפרצות, אך לצערי אתה מצדיק את האופי ה"ישראלי" שלך...

אותו בחור מסכן שעובד 24/7 בתור סייר שירות בחברת ביטוח מרוויח מינימום מסכן והוא מחפש את הפירצה הקטנה שבה יוכל להרוויח מעבודתו טיפה יותר מ3800 שקל בחודש.

אז אתה היית מספיק חכם ועלית על הטריק שלו, אך במקום להבין ש"אתה החכם מבין שניכם" לשתוק ולפקוח את עינייך לקראת המקרה הבא, אתה חייב להתפרץ ולפרסם לכל העולם את אשר קרה, להכפיש את שמה של אותה חברה ושל אותו בחור מסכן, ששוב כמו שאמרתי חי משכר מינימום ושנינו יודעים שמנוצל בתנאים מינימלים אשר בסופו של דבר אם יגמור את החודש בצד גרוע.

לא רק זה, אתה גם מנסה לגרור אחריך עוד רבים שיתחילו לפרסם באוזני אחרים מקרים על פי שמועות.

בנוסף lesles - אדוני הנכבד, גם אם קיימות שמועות על גרר מילאן, מדוע אתה שולל אותו או מעדיף להישמע אליהן עוד לפני שחווית בעצמך? ואם במקרה טיפול על נציג שירות אדיב ותותח? הרי אתה תבוא אליו באותו רגע עם אופק צר, אז למה שהוא ירגיש סיפוק בעבודתו עוד לפני שהתחיל אותה...

אותו דבר הגברת שטוטית, זהו השירות הניתן לך, אינך מרוצה ממנו? לא צריך, קחי את הרגליים שלך ותעברי למקום אחר, תאמיני לי שהחברה לא תפסיד אם תעזבי, אני מאמין שאף תרוויח, פחות לקוחה שרוצה שירות מקסימלי על מינימום השקלים שהיא משלמת...

זאת הבעיה בארץ הזאת, כל איזה "רוטשילד" שמשלם מינימום עלות בגין אותו שירות/מוצר שהוא מקבל דורש את מלוא האיכפתיות או היחס מנציג שירות הלקוחות.

ככה זה במרכזי קניות, ככה זה בתחנות דלק, ככה זה בחברות התקשורת, ככה זה בכל מקום שבו לא קיבלתם לפי ראות עיניכם את מלוא השירות בעבור 2 השקלים שאתם משלמים...

לא הייתם מרוצים ממשהו, תצביעו ברגליים, לא בפה, אין טעם להכפיש שם של חברה/איגוד/מוסך/גרר בעקבות שירות גרוע, אתם מקבלי השירות, לא היה טוב תעזבו.

אתם שוכחים שברגע שאתם מתלוננים על עובד באחת החברות הנצלניות הללו מה שבעצם אתם גורמים זה או לאיבוד עבודתו של אותו עובד או לקנס אותו הוא יקבל בעבור אי ריצוי "הלקוח הלא מרוצה אף פעם"...

פלא שאחר כך מאות אנשים מחפשים את הקומבינה הקלה באותה עבודה חסרת תנאים ושואבת חיים שלהם?

חשוב לי להדגיש אלעד, שטוטית וlesles, אין פה כעס אישי נגדכם או נסיון לפתח ויכוח מסויים, אני מציג את הצד השני ולאו דווקא את צד הלקוח, גם אני בעברי חוויתי את נתינת השירות, ואני אומנם לא מצדד את דרך הקומבינה, אך אם זו הדרך היחידה לגמור את החודש, פלא שאלה לא מקרים בודדים?

Confidence In Motion

פורסם

צר לי להודיע לך. אני לא מרוויחה אפילו שכר מינימום ואני עדיין לא מנסה לעשות "השלמת הכנסה" על חשבון בורותם של אחרים.

ועוד הפתעה בשבילך- כולנו עבדנו כנותני שירות. אני מבקשת את השירות הראוי עבור מה ששלמתי (אולי בשבילך זה אגורות, בשבילי זה ממש לא). איכשהו לדרוש שירות ששלמת עבורו הפך להיות דבר מגונה, שלא תהפוך חס וחלילה "ישראלי".

לא דרשתי שיפנו את הרכב תוך 5 דקות, לא ביקשתי שיסיעו אותי ללימודים, לא דרשתי גרר (אפילו שזה מה שרציתי באמת)- בסה"כ רציתי להביא את הרכב שלי למוסך, בלי להתחיל לשלם לחברת הביטוח (או הגרירה) עוד כסף מעבר למה שכבר שלמתי להם על ביטוח הגרירה. כפי שסוכם בעת קניית הפוליסה.

כמו שכבר אמרתי אני עוברת חברת ביטוח לכזו שלא תתייחס אליי כגנבת ותעשה לי אולטימטומים. לא הפסד של החברה, אבל בהחלט רווח שלי.

אני סיימתי לדבר אל הלמפה. מי שעוד לא הבין למה זה כל כך מרגיז אאחל לכם להתקל במצב הזה בעצמכם.

לילה טוב

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
על איזה קומבינה אתה מדבר?

תגיד, אתה בכלל קראת את מה שכתבתי, או שאתה רק קורא כמה תגובות מהסוף ומגיב על-פיהן? אני אסביר שוב:

אותו איש שירות ניסה לגבות ממני כסף עבור שירות שכבר שילמתי עליו ושהייתי אמור לקבל לכל היותר עבור פקדון שהיה מוחזר לי עם השבת המצבר לחברה. אם זה גם עכשיו לא ברור, באמת שאין לי דרך טובה יותר להסביר את זה.

בשביל מה צריך להחליף מצבר? (אלא אם האישה נתקעה בכביש הערבה).

בוא נעשה את זה עם גילוי מודרך: לחץ CTRL+F, לאחר מכן הקש את המילה "אלטרנטור", וראה באיזה הקשר היא נכתבה בשרשור הזה. כתוב כאן במידה וזה עדיין לא יענה לך על השאלה, ואני אסביר באריכות עוד פעם. ורק כדי להסיר ספק: מהמקום שבו הרכב נתקע ועד למוסך מדובר היה בנסיעה של כשעה.

ולך, אדון FR:

מדבריך משתמע כאילו זה לגיטימי שאדם קשה יום שמרויח את כספו בעבודה קשה "ישלים הכנסה" פה ושם על חשבונם של אנשים עשירים שמרשים לעצמם להחזיק רכב פרטי. יש לי חדשות בשבילך: אצל רובין הוד זה עבד יופי. בעולם האמיתי הדבר הזה נקרא גניבה. אם מקובל עליך שעניים גונבים אותך כדי להשלים הכנסה, אין לי בעיה לשלוח אליך כמה שישמחו להכיר אותך. אני לא מוכן שיגנבו ממני, בטח ובטח כאשר מדובר בשירות שתמורתו כבר שולמה מראש.

רוטשילד? "ישראלי"? עשה לי טובה. בכל העבודות בהן עבדתי כל חיי, כולל זאת הנוכחית, אני עוסק במתן שירות. בחיים לא חלמתי לגנוב, לתחמן, לנצל את בורות הלקוחות או לרמות אותם. היום אותו איש שירות נתקל בלקוח שקצת מבין את ההיגיון שמאחורי התרגיל המלוכלך שלו, ולא הצליח "להשלים הכנסה". מחר הוא יפול על מישהו בור שיחשוב שנפל לו אוצר לידיים, וימהר לתת לו "פיצוי קטן".

אתה יודע מה? בוא נפשט תהליכים: אני אתן לך את הטלפון הישיר של איש השירות. בקש ממנו את מספר חשבון הבנק שלו, ואם אתה כזה בחור טוב והוא כזה מסכן, תעביר לו קצת כסף כדי שיגמור את החודש. ככה לפחות הוא לא יאלץ לגנוב מאנשים תמימים שנתקעים בדרך.

לפעמים ההתחסדות של חלק מהמגיבים כאן פשוט מותירה אותי פעור פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בשביל זה אני לא עושה ביטוח גרירה, הבנתי שזה שווה ל!@#.

יש לי טלפון של גרריסט נאמן, שמגיע תמיד בזמן סביר - ואם אני ממש בלחץ אני גם יכול להבטיח לו טיפ שמן במיוחד להגעה מהירה :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תגיד, אתה בכלל קראת את מה שכתבתי, או שאתה רק קורא כמה תגובות מהסוף ומגיב על-פיהן? אני אסביר שוב:

אותו איש שירות ניסה לגבות ממני כסף עבור שירות שכבר שילמתי עליו ושהייתי אמור לקבל לכל היותר עבור פקדון שהיה מוחזר לי עם השבת המצבר לחברה. אם זה גם עכשיו לא ברור, באמת שאין לי דרך טובה יותר להסביר את זה.

בוא נעשה את זה עם גילוי מודרך: לחץ CTRL+F, לאחר מכן הקש את המילה "אלטרנטור", וראה באיזה הקשר היא נכתבה בשרשור הזה. כתוב כאן במידה וזה עדיין לא יענה לך על השאלה, ואני אסביר באריכות עוד פעם. ורק כדי להסיר ספק: מהמקום שבו הרכב נתקע ועד למוסך מדובר היה בנסיעה של כשעה.

ולך, אדון FR:

מדבריך משתמע כאילו זה לגיטימי שאדם קשה יום שמרויח את כספו בעבודה קשה "ישלים הכנסה" פה ושם על חשבונם של אנשים עשירים שמרשים לעצמם להחזיק רכב פרטי. יש לי חדשות בשבילך: אצל רובין הוד זה עבד יופי. בעולם האמיתי הדבר הזה נקרא גניבה. אם מקובל עליך שעניים גונבים אותך כדי להשלים הכנסה, אין לי בעיה לשלוח אליך כמה שישמחו להכיר אותך. אני לא מוכן שיגנבו ממני, בטח ובטח כאשר מדובר בשירות שתמורתו כבר שולמה מראש.

רוטשילד? "ישראלי"? עשה לי טובה. בכל העבודות בהן עבדתי כל חיי, כולל זאת הנוכחית, אני עוסק במתן שירות. בחיים לא חלמתי לגנוב, לתחמן, לנצל את בורות הלקוחות או לרמות אותם. היום אותו איש שירות נתקל בלקוח שקצת מבין את ההיגיון שמאחורי התרגיל המלוכלך שלו, ולא הצליח "להשלים הכנסה". מחר הוא יפול על מישהו בור שיחשוב שנפל לו אוצר לידיים, וימהר לתת לו "פיצוי קטן".

אתה יודע מה? בוא נפשט תהליכים: אני אתן לך את הטלפון הישיר של איש השירות. בקש ממנו את מספר חשבון הבנק שלו, ואם אתה כזה בחור טוב והוא כזה מסכן, תעביר לו קצת כסף כדי שיגמור את החודש. ככה לפחות הוא לא יאלץ לגנוב מאנשים תמימים שנתקעים בדרך.

לפעמים ההתחסדות של חלק מהמגיבים כאן פשוט מותירה אותי פעור פה.

אתה יכול לקרוא לזה רובין הוד, אני קורא לזה במילים יפות "הישרדות החלשים", כולנו עבדים בסופו של דבר לתאגידים דורסים, אם לא תתפוס את עצמך בידיים אתה תידרס גם, וזה במאות "קומבינות" שהן כל כך מקצועיות שאפילו קיים אישור לזה בחוק.

אבל אתה לוקח את הת'רד הזה למקום אליו אני לא רציתי להגיע, זה לא חוות דעת שלי מול חוות דעת שלך, הלקוח הלא מרוצה שמנהל מסע צלב מול תאגיד לבין נותן השירות המייצג את אותו תאגיד ומגונן עליו, מה שרציתי להסביר זה שאם נפגעת מצרה מסויימת בגין חוסר שירות/"קומבינה" שחווית, אין צורך לפרסם זאת ברבים, הרם רגלייך ושא פעמייך אל עבר המתחרה, היום אין שוק מסויים בו יש חברה בצורת מונופול (עצם הפרסום הוא כוונתי ל"ישראלי" {לי קרה אז שלא יקרה לאף אחד אחר}), [לפי מיטב זכרוני ניהלת גם מסע חורמה וביזוי כנגד חברת רונלייט לפני ימים מספר], אני סבור שאתה מבין לאן אני חותר, אם עולה בראשך ספק אפילו לאילו קומבינות אני מתכוון, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ואסביר זאת בשמחה.

גילוי נאות - הנני מייצג עמדה בכירה בארגון גדול בחלם מדינת השודדים הלוא היא מדינת ישראל

Confidence In Motion

פורסם
הבוקר זוגתי שתחיה נכנסה למכוניתה האדמדמה והזערורית, ועשתה דרכה לענייניה. כעבור זמן מה הטלפון שלי מצלצל. אני עונה, ושתחיה נמצאת על הקו, ובפיה הבשורה שהרכב נתקע מסיבה לא ברורה. אני מתארגן ליציאה ומבקש ממנה במקביל לחסוך זמן ולהתקשר לגרר. אני מגיע, ושתחיה מספרת לי שהסימפטומים שקדמו להדממת המנוע המוזרה כללו היכבות של הרדיו והפסקת הפעולה של לוח המחוונים. בניסיון לאפס את התקלה המוזרה, היא עצרה בצד הכביש, דוממה את המנוע וניסתה להניע, אולם לא היה סטרטר. שיחה עם המוסכניק, וההשערה היא שכנראה האלטרנטור פתח לו בשביתה איטלקית. עד כאן הכל טוב ויפה.

מקץ כמה דקות לאחר בואי, הגיעה למקום ניידת שירותי דרך של חברת "דרכים", אשר עמה עובדת חברת הביטוח בה הרכב מבוטח. איש השירות לוקח מצבר ממכוניתו, מחבר אותו לאוטוביאנקי הקטנה (לא לפני שהוא מבהיל אותי אגב ניסיון נואל לחבר את הקטבים הפוך :brickwall:), והמנוע ניעור משנתו כנשוך נחש.

איש השירות מודיע כי הוא מוכן להשאיר לי את המצבר תמורת תשלום פקדון כדי שאסע כך למוסך, ואחזיר אותו במועד מאוחר יותר.

את שתחיה שיחררתי להמשך עיסוקיה עם הרכב עמו באתי, ואילו אני נשארתי לטפל בענייני הגרר והמוסך. סירבתי להצעתו, גם מכיון שלא הייתי בטוח שאוכל להגיע למוסך בנסיעה לפני שהמצבר החדש יתרוקן שוב, גם מפני שהביטוח הוא ביטוח גרירה, וככזה, אני מצפה לקבל גרירה, וגם מפני שלא היה לי כסף לפקדון שממילא לא התכוונתי לשלם.

איש השירות אסף את חפציו ונעלם מהמקום. שיחה שלי למוקד של "דרכים", ולאחר דין ודברים הוסכם כי אקבל מצבר מבלי שאשלם פקדון כלשהו. חלף עוד קצת זמן, ואיש השירות שב למקום והחל במלאכתו להחלפת המצבר. לקראת סיום, הוא פנה אלי והציע לי "לחסוך את הטירחה" בכך שאמסור לו את המצבר המרוקן שלי, אקח את המצבר המלא שלו ואוסיף לו "פיצוי קטן".

למי שלא ירד לסוף דעתו, להלן ההסבר להצעה הנדיבה: לאיש השירות יש בניידת מלאי מסויים של מצברים. על כל מצבר שחסר צריך להיות פקדון. אם הוא נותן לי מצבר ואני בתמורה מוסר לו אחד, הרי שמבחינת חברת "דרכים" לא חל שינוי במלאי המצברים ולכן אין כל בעיה.

מצד שני, יש את עניין ה"פיצוי הקטן": לאן בדיוק נראה לכם שאותו אתנן הולך? ברור שזה לכיסו של אותו איש שירות.

יש לציין שהמצבר שלי עדיין באחריות, ואינני יודע מה מצב המצבר שקיבלתי, מה גם שכל הסיפור הזה מריח לא טוב. אני מניח שבשיטה זו הוא מצליח לייצר רווחים נאים מבעלי רכבים אשר אינם מעורים בדברים ולא מבינים את הקומבינה שנרקמת על גבם, ולכן אני רוצה להסב את תשומת לבכם לעניין.

ראו הוזהרתם.

אלעד - מודגש בפירוש כי האבחנה היתה אלטרנטור תקול. במצב כזה בהחלט ניתן להביא מצבר מלא ולנסוע איתו עד למוסך, או למלא את המצבר הקיים ע"י הטענה חיצונית, בלי להזדקק למצבר נוסף. אפשרות נוספת היא כמובן גרירה. מה פיספסתי פה?

• תוכן חדש...