Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע- פולו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי פולו שנת 97 מנוע 1.6 , האוטו אכל לי קצת מים בתקופה האחרונה אז הכנסתי את הרכב למוסך, בדקו ואמרו שרדיאטור הלך וצריך להחליף, סבבה. הבעיה היותר גדולה היא שהמוסכניק טוען שהוא ראה גם מים במנוע והלך כנראה ראש מנוע, יכול להיות? אני נסעתי עד אליו הרכב נסע פצצה... לא הרגשתי שום דבר... התייעצות ב', במקרה שהלך ראש מנוע: הוא רוצה על שיפוץ ראש מנוע קיים 2000 שח, ורק על עבודה אם אביא ראש מנוע אני מחלקים או משהו הוא רוצה 1200 שח.. מה אתם ממליצים מבחינה מקצועית? עדיף להשאיר את הקיים או להביא אחר? ומצד מחיר מה אתם ממליצים? תודה לכולםםם על התשובה...

פורסם

לחבר שלום רב,

ייתכן מאד שהמנוע עבר התחממות יתר ואטם ראש מנוע נפרץ ולכן מים מחלחלים לשמן.

במידה והמצב כפי שציין המכונאי אזי לא מייד מרגישים בעיה בסחיבה או בהתנעה.

המלצות

1. לפנות למוסך נוסף לשם קבלת חוות דעת והצעת מחיר

2. בכול מקרה של שיפוץ המנוע אל תביא ראש מנוע בעצמך! או כול חלק אחר תן למכונאי לשבור את הראש :-)

3. המחיר שנקב המכונאי אינו סופי מכיוון שאחרי שפותחים ראש מנוע ייתכן וייתגלו נזקים נוספים

4. לטפל בבעיה בהקדם האפשרי בכדי לצמצם נזקים

אני ממליץ לך לפנות למוסך רון שהינו מומחה לרכבי קונצרן VAG וחבר הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אצלי זה קרה רכב זהה מאותו שנתון

בהתחלה היה נעלם מים בצורה בלתי סדירה. לאט לאט יותר מים נעלמו עד שלמנוע היה צליל מוזר והתגלה שיש מים בשמן. יש לך מים בשמן?

אם הוא אומר לך שכל הסיפור יסתיים ב2000 ולא יוסיף לך עוד אחרי זה אז זה מחיר סביר אני שילמתי יותר.

פורסם

אל תביא לו ראש מנוע,אפילו אם יצא לך יותר זול,

יש משפט שאומר הזול הוא היקר,והיקר הוא הזול,

תחשוב על זה הוא לא יהיה אחראי למשהו שלא מתאים,ואז תצטרך לרוץ ולחפש וגם הזמן שלך שווה משהו ,לא?

כמו שמרק אמר,קבל חוות דעת נוספת

• ספונסר פורום
פורסם

בהנחה שמדובר בעבודה מקצועית עם חלפים איכותיים

המחיר הוא זול נקודה .

מחיר סביר לשיפוץ ראש בפולו כזאת הכולל בתוכו גם טיפול

שמן מסנן ומצתים כ 2500 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...