Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שכיף בפוג'י מהסדרות האלה זאת ההבעה של הסובבים כאשר אתה מצלם ללא פלאש

בתנאי אור בעייתיים - במילים אחרות, בכל אירוע חברתי שהוא.

"מה זה? צילמת בלי פלאש? זה לא מקולקל? לא ייצא לך כלום!"

ואז ההלם כשרואים בפעם הראשונה בהיסטוריה

תמונה קבוצתית ללא תסמונת DEER IN A HEADLIGHT.

בתנאי אור טובים (נניח, טיולים לאור שמש) אין שום יתרון לפוג'י,

ואם כבר, חיסרון בדמות טווח זום מוגבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדרישות שלך לא צנועות. לתפוס אובייקטים בתנועה בתנאי תאורה לא טובים (בתוך הבית) ולקבל תמונות לא מטושטשות (בלי פלאש פוטו-רצח) זה חתיכת אתגר.

רוב התמונות מצולמות דווקא בחוץ, עם עניין האובייקטים בתנועה אנחנו מסתדרים גם כן, ראה תמונה משבוע שעבר:

t_tied.jpg

פורסם

טכנית, התמונה לא טובה. החשיפה מוגזמת וחלקים גדולים שרופים (100% לבן שאי אפשר להכהות, המחלה של הדיגיטאלי). עם זאת השימוש במייצב מכאני לילד עובד היטב!

תראה, שהאור טוב כל מצלמה סבירה תוציא לך תמונות טובות. הבעיות מתחילות שיש יותר/פחות מדי אור ו/או תנאי תאורה מורכבים (כמו בתמונה שצירפת שיש בה אור חזק וצל) ו/או תאורה לא טבעית (שצובעת את התמונה) וכו'. ביום שמש נעים כשהתאורה אחידה, כל מצלמה מודרנית סבירה נותנת אחלה תוצאות.

A590 היא ההמלצה הקבועה. אני לא אוהב אותה בגלל השימוש בבטריות AA. לטעמי זה מטרד וזה שיש רק 2 אומר שמחכים נצח לפלאש. ברמות מחיר הללו אני מעדיף את ה-F40, אבל צריך לדעת קצת לצלם כדי לנצל את היתרון הטכני שלה ב-ISO גבוה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צחקתי לגבי הילד, זה לא באמת שלנו (אם כי לאחר מספר ביקורים בגן, ממש לא ברור לי כיצד ניתן להשתלט אחרת על 35 פורעים צמאי דם).

הפוג'י נמכרת ברמת מחיר גבוהה יותר. האם הניקון יכולה להוות פתרון סביר?

פורסם

זה נראה לי לא רע עבור הדרישות:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB#more_info

כמו שאמרו כאן, אולי בתנאי צילום קלים (אור שמש מתון, ללא תאורה מורכבת).

מניסיון, כל נסיון לצלם בערב, בתנאי תאורה לקויים (מסעדה עם אור מעומעם במקרה שלי), מצלמה חסרת תועלת לחלוטין. כל תמונה יוצאת מטושטשת (אפילו בקיבוע של המצלמה על איזה חפץ). והדרך היחידה להשתלט עליה קצת היה להגדיל מאוד את הISO ולצמצם זמן חשיפה למינימום. (וגם אז תמונות על הפנים).

בברכה!

יונתן.

פורסם

המצלמה שהייתה בשימוש עד עכשיו היא CANON A540. גם עם הענתיקה הזו יצאו תמונות ברמה סבירה עבור הצרכים.

אם וכאשר צריך משהו יותר איכותי, יש לי D80 ואפשר להזעיק אותה לעזרה.

אני צריך משהו בתור מצלמה שנייה ו/או צילומים חובבניים.

רמת המחיר - עד 500. זה התקציב שיש בגן.

אגב, אפילו עם ה-540 אפשר איכשהו להוציא צילומים לא רעים גם בתנאי תאורה מחורבנים, כל עוד המצלמה יציבה:

attachment.php?attachmentid=143257&d=1232826015

פורסם

ה-A590 היא קנון.

התאורה בתמונה למעלה מצויינת...

פורסם

[quote name=ש

צריך מצלמה עד 500

שקלנו גם את ה-A590 של קנון[/quote]

אתה לא עוקב.

ה-590 נשקלה מלכתחילה, השאלה אם היא שווה את 20 אחוז התוספת במחיר לעומת הניקון.

לחילופין - האם יש אופציה אחרת במחירים הללו.

עוד שאלה, על הדרך.

תכל'ס ה-A540 עדיין עובדת - כלומר מצלמת פיקס, ואפשר להוריד תמונות ממנה אל המחשב.

הבעייה שהיא איבדה קשר עם כפתורי התפעול.

אפשר להעביר מצבי צילום בעזרת החוגה (אוט', דיוקנאות,ספורט,נוף, ידני וכו'), אפשר לעבור ממצב צילום למצב תצוגה.

אבל זהו.

אי אפשר לשנות SETTINGS במצבים השונים (MODE צילום), אי אפשר לראות שום תמונה מלבד האחרונה ב-MODE תצוגה, אי אפשר לשחק עם הפלאש. כלום.

ניסיתי להוציא סוללות, כרטיס ואף סוללת גיבוי (של התאריכון) ולהשאיר לחצי שעה. נאדה.

יש בכלל טעם לנסות לתקן, או שיצחקו לי בפנים?

פורסם

זה היה לפני שנה, נצח במושגי מצלמות דיגיטליות. היום יש את ה-590 ב-550 ש"ח מיבוא אפור, או 690 ש"ח עם אחריות של קרט.

אפרופו הויכוח על יבוא אפור מהשרשור שהפנית אליו:

לפני כמעט שנתיים קניתי את ה-D80 בקמרה אילת. עלתה ב-100 שקל יותר מאשר ב-B&H בניו יורק (לפי היציג באותו זמן). הגיעה עם שנה אחריות, בקופסה מקורית.

חודשיים מאוחר יותר - הצמצם בעדשה (קיט 18-135) הפסיק לתפקד. טלפון למעבדת השירות - ביקשו להביא אליהם את העדשה.

אמנם לקח שבועיים - אבל קיבלתי ללא ויכוח עדשה חדשה מהניילון.

מצלמה (קיט) זהה מהיבואן הרשמי (הדר) עלתה באותו זמן עוד 2000 ש"ח, שזה בערך 40 אחוז תוספת.

עם כל הכבוד לשקט הנפשי, 2000 ש"ח זה מחיר של כמה וכמה תקלות - וזה לא שניקון עשוייה מפלסטיק צרפתי...

פורסם

בבדיקה קצרה באינטרנט, הניקון בסדר, אבל כאמור, תמונות טובות של ילדים זזים בגן - תשכח מזה.

• תוכן חדש...