Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות, עד כה הייתה לי מכונית מהעבודה ולצערי התענוג הזה נגמר כעת...

אני מאוד מתלבטת בבחירת הרכב. חשבתי על הונדה סיוויק וסוזוקי ליאנה.

השיקולים שמנחים אותי:

1. מחיר - בסביבות 70,000 ש"ח

2. זול לאחזקה.

3. אין בעיות מיוחדות (כלומר שאני לא אבקר במוסך הרבה)

4. הרכב אמור להיות רכב משפחתי ל4 נפשות +עגלה.

5. מי שאמור לנהוג ברכב זאת אני בעיקר, והייתי מגדירה עצמי כסולידית ולא מחפשת הרפתקאות.

בקיצור - משהו סולידי, אמין ושיביא אותי ממקום למקום בלי בעיות בדרך

ראיתי שהליאנה יותר זולה ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע על בעיות מיוחדות שיש לה.

אודה לכל עזרה ועיצה!

פורסם

מבחינת רכב, הנאה מנהיגה אין מה להשוות - סיוויק עדיפה בהרבה.

אבל לפי איך שהגדרת את הדרישות, ליאנה 5 דלתות אולי תתאים לך יותר (משפחה של 4 נפשות, רוצה להגיע ממקום למקום ולא מחפש ריגושים מנהיגה ):

ביטוחים יותר זולים, מחיר קניה יותר זול, בגאז' של ליאנה 5 דלתות עדיף מבגאז' של סיוויק ( בעיקר פתח הבגאז') להכנסת עגלת תינוק.

אין בעיות אמינות ידועות לשני הרכבים.

סיוויק שומרת על הערך יותר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי ממליץ לך דווקא על טויוטה קורולה 2005 פרטית או 2006 מליסינג.

לדעתי הרכב הרבה יותר טוב מסוזוקי ליאנה, שמרני, חסכוני יחסית, זול מאוד להחזקה (בניגוד להונדה סיוויק) ושומרת מצויין על ערכה.

פורסם
הליאנה מעולה, זולה, חסכונית, אמינה מאד, קלילה וידידותית. תתאים לך מאד. חפשי אחת פרטית.

נסעתי על ליאנה 2005 80אלף ק"מ , האוטו הריח כמו חדש , נסע אולי כמו חדש אך הנסיעה היתה בלתי מהנה בעליל וניתן לומר אפילו מעיפת!! , בעית שדה ראיה עכב מיקום קורת מסגרת השמאלית של השמשה הקדמית, החלפת המהלכים מאד מאד מורגשת ופשוט מפריעה ולא נעימה עד מעיפת , לא מבין מה עובר על סוזוקי שהיה לה רכב נחמד כמו בלנו

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...