Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודש וקצת, כבר אפשר לומר - הבחירה השפויה והמהירה נמצאת מתחת לאף, נכון יותר בין הרגליים.

לאחר שנה וקצת בלי רצף של מבחני דרכים, זו היתה גם הזדמנות לעמת כמה מדברי החוכמה שנכתבו בעניין.

אז זהו, שלא רק מסלול אין לנו כאן.

כן, אין יותר קטנוע. כן, אין יותר אפס. כן, יש Z ובכתום.

מי פה שאל מי הכי מהיר בעיר? (ועוד לא דיברנו על המקומות האחרים)

ברכות על הפורום החדש.

פורסם

תראו מי פה, תתעלפו... :D

(ואפשר לחלוק עלייך לגבי נושא ה"מי הכי מהיר בעיר" ? :wink: )

שמעתי מסקנייה על ההחלפה... האמת?

הופתעתי.

אבל לטובה. :p

אז ? איך הוא ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

העיר היא לא רק אחד העם פינת שינקין, אלא גם דרך פ"ת (והמעבר השקוע), וגם השלום עד קיבוץ גלויות באילון, וגם עוד הרבה דברים.

וכן, הוא מדהים.

פורסם
העיר היא לא רק אחד העם פינת שינקין, אלא גם דרך פ"ת (והמעבר השקוע), וגם השלום עד קיבוץ גלויות באילון, וגם עוד הרבה דברים.

וכן, הוא מדהים.

ההוא 2003 עם 2000 קמ?

תתחדש. :mm_yeah:

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

תתחדש.

זה Z1000?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אופנוע שבהתחלה לא סבלתי את העיצוב שלו....עד שראיתי אותו במציאות..

ואכן....כלי יפיפה....

ברכות...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אופנוע שבהתחלה לא סבלתי את העיצוב שלו....עד שראיתי אותו במציאות..

ואכן....כלי יפיפה....

ברכות...

אופנוע שמהתחלה סבלתי ( בגדול ) את העיצוב שלו ...עד שראיתי אותו במציאות וסבלתי עוד קצת ... :yum:

מברוק ובהצלחה גמימני...

BladeRunner

I Feel the Need for Speed

פורסם
הייתי שוקל אותו ברצינות כאופנוע הכביש לחזור אליו אחרי ה-SM..

http://www.fullgaz.co.il/tests/z1000.html

הבעיה היחידה שיש לי איתו...זה האגזוז המפוצל הזה...הוא....מממ....דק מידי...לא ברור...

דרך אגב..המיגון רוח...(או מה שבקושי יש לו שם)...אפקטיבי? ....

כי הנשיא עדיין שוקל להעיף את הפרינג הקידמי של הבנדיט ולישם שם איזה מסכה קטנה....

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מיגון הרוח באמת עלוב, משקף תחליפי יעלה על המטוס ברגע שתסתיים חופשת חג המולד. הוא גם יראה אפילו טוב יותר איתו.

גם הוואן-סיט יצטרף לטיסה.

האגזוזים יפהפיים עם צליל שרק קאוואסאקי יודעת לייצר. נכון שאפשר להרווח המון, כי קוואסאקי חנקה את האופנוע, אבל כרגע אני מסתפק במה שיש.

מה שכן, בולם מהסוג הבלונדיני יתפוס בקרוב את מקומו. יחד עם צינורות שזורים.

שוב תודה על הברכות.

פורסם

ברוך בואך ומז"ט על הכתום.

למה לא הופתעתי מההודעה שהבולם החליפי בדרך?

8)

שיהיה במזל

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

• תוכן חדש...