Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש קטן בעת פנייה - פונטו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

השאלה היא כזאת:

יש לי פיאט פונטו S75 שנת 97,אתמול נהגתי והחלון שלי היה פתוח,פתאום התחלתי לשמוע מן רעש קטן בעת שאני מסובב את ההגה לצד שמאל.

הרעשים הם כאילו דפיקות קטנות כאלו (טוק טוק טוק טוק).

ולפני כן זה לא היה....

השאלה היא מזה בדיוק אמור להיות?

תודה.

פורסם

רוב הסיכויים מה שאמרת הוא נכון,כי גם חבר שלי אמר.

מחר אני רוצה ללכת כבר למוסך ולבדוק..

יש לך מושג כמה עולה התיקון של זה?

האם זה מסוכן לנסוע כך?

וכתוצאה ממה זה קורה?

תודה.

פורסם

הלכתי היום בסוף למוסך,המכונאי אמר לי שעלות התיקון של הצרייה תעלה לי בסביבות ה 300 ש"ח כולל עבודה.

הרי ישנן מלא סוגי חברות של צרייות,אז אני אנסה לנסח את השאלה שלי:

עלות התיקון+הצרייה שהוא שם לי,(האם הצרייה עצמה היא מחברה טובה?או שאת רוב הסכום הוא לוקח לעבודה?)

והאם המחיר של הצרייה+תיקונה הוא סביר? :???:

פורסם

תשאל אותו מה הוא מרכיב לך יש צירייה מקורית ומאוד יקר בדרך כלל, יש ציריה תחליפית בדרך כלל סינית לפעמים הן מחזיקות טוב לפעמים לא זה תלוי עולה באזור ה 350-300 ש"ח, יש משופץ שזה יכול היות מקורית משופצת או סינית משופצת ותלוי גם באיכות השיפוץ, ויש מפירוק שגם אי אפשר לדעת על מה תיפול.

לפי המחיר נראה לי הוא מרכיב לך מפירוק או משופץ

• תוכן חדש...