Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי בעיות נפרדות ולא קשורות אחת לשניה לחליטין.

אז ככה

אני נוהג בקסארה (של אבא :-)) שנת 2000 מנוע 1.8 (לא 16V אז אני מאמין ש8 ) אוטומטית (:-() ויש לי כמו שאמרתי שתי בעיות מאוד מטרידות

האחת: בתחילת נסיעה (רק כשהרכב קר לפעמים בקיץ בצהריים זה לא קורה) במעבר על פסי האטה ושאר מטרדים סביבתיים נשמעות חריקות נורא מטרידות (רעש של פלסטיק/גומי, לא מתכת) מכיוון הבולמים הקדמיים.

עכשיו כשהרכב מתחמם ולחילופין כמו שאמרתי כשממש חם בחוץ החריקות מפסיקות באורח פלא.

שלחתי את אבא שלי למוסך לבדוק את הבעיה (היות ואני בצבא ואין לי ממש אפשרות) ולאחר התייעצות בעבודה ביטל אותי בטענה ש"אלה הגומיות של הבולמים וזה רק עושה רעש ולא משפיע על כלום" עכשיו אני מאמין שכשמשהו עושה רעש זה שבור וצריך לתקן את זה. למישהו יש מושג?

הבעיה השנייה שלי היא בזמן עמידה (רמזור או משהו בסגנון) כשאני בניוטרל ומעלה את הסל"ד (מעל 2000) ואחר כך מוריד לD הסל"ד נופל ורק לאחר מכן הרכב מתחיל לנסוע (מין גיהוק וסטירה של "מה אתה עושה מטומטם?!).

אז אני שואל, משהו שבור או שהמחשב פשוט מגן על הגיר של יתפוצץ או משהו נוראי אחר? (וכן אני יודע שזה לא רעיון טוב לעשות את זה)

אם מישהו צריך מידע נוסף כלשהו על הרכב, רק לשאול

ועוד שאלה קטנה שעלתה לי אחרי שראיתי את אחד השרשורים פה

מישהו יודע עם בדגם הנ"ל (שלי) מורכב גיר הL4A או שזה אוטומט רגיל? הידית נטולת כפתור HOLD אבל המסילה ישרה (לא מזוגזגת כמו בדגמים חדשים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1. אפשרויות -

א. גומיות משולשים

ב. תושבות מנוע

ג. גומיות של מוט האנטירול

ד. מוטות קישור של האנטירול

ה. כריות בולם זעזועים

יש להעלות את הרכב על ליפט ולבדוק.

2. לא הגנה ולא נעליים, אתה מעמיס במכה על המנוע את כל משקל הרכב, אז הוא יורד בסל"ד. כן, זה דבר מאוד מטומטם לעשות, אתה מקצר את חיי הגיר (שהוא מתוצרת ZF, אוטומט 4 הילוכים).

פורסם

האם אחד מהדברים האלה יכולים לשהפיע באופן מורגש על הרכב? (נוחות, התנהגות, בטיחות)

והשאלה שלי בקשר לגיר הייתה אם הוא L4A (נו החכם הזה) או רגיל

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חלקם בטיחותיים, האחרים יעשו לך נזקים בכיס.

כמו שכתבתי, הגיר הוא מתוצרת ZF. ה-AL4 פותח ע"י פז'ו, רנו וסימנס, והוא לא מורכב אצלך באוטו.

• תוכן חדש...