Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כחודש התחיל להישמע מהרכב קול כזה של שריקה ממש קלה רק כאשר אני משחרר את הדוושה טיפה כמו בנסיעה איטית בעומס תנועה.

עשיתי בדיקת בלמים "על הדרך" כשעשיתי בדיקה כללית לרכב ולא מצאו כלום, כל המערכת עובדת כשורה ...

האם ניתקלתם בשריקה כזאת? אני לא יודע עם אפשר לשמוע את זה מחוץ לרכב, אני אנסה לנסוע עם חלון פתוח (קשה עם מזג האוויר שלנו)

אני מצטער אם אני רק פרנואיד אבל בגלל שמדובר בבלמים... :wink:

תודה וחג שמח!

פורסם

אם אתה שומע רעש כזה חלש כמו בסגנום " קחחחח" חלש שאתה לוחץ חלש על דוושת הבלם, אז אתה יכול להיות רגוע הרעש קיים בכל רכב.

רק שבכל רכב הרעש בעוצמה שונה, הרעש הוא חיכוח עדין.

פורסם

קודם כל, תודה על התגובה. זה שריקה כזאת כמו משרוקית היום זה שיגע אותי כי זה נורא חלש אבל כאשר שקט ברכב זה פשוט צורם... מה שמוזר שלא שומעים את זה מבחוץ לא נראה לי בלמים אולי חגורה כל שהיא.. אבל אני בכל מקרה שמוע את זה רק בנסיעה איטית+בלמים... עשיתי טיפול 100K לרכב והחליפו לי כמה רצועות אולי אחת חורקת או משהוא..

• תוכן חדש...