Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר עם 106 נשבר חלק מהמפתח, מפתח לא מקורי של הרכב, של חברת SILCA איטליה, במפתח יש אימובלייזר מקורי, יש לנו גם מפתח מקורי של הרכב, שלא בטוח שניתן להניע איתו אבל הוא מסובב את הסויץ'

עכשיו לשאלות: המפתח המקורי גם לא במצב להיט, כי כל הפלסטיק שלו מרוסק, אז חייב לשכפל עוד מפתח.

אני יודע ששכפול נע בין 500-700 ש"ח, השאלה: האם ניתן להשיג מפתח גלם של אותה החברה שיש לנו מפתח שבור, לשכפל אותו ופשוט להעביר את הצ'יפ ?

אני קיבלתי מחבר עצה לקחת כל מפתח גלם שמתאים לשכפול, לשכפל אותו, לעשות חור בפלסטיק בערך לגודל הצ'יפ, לקבור את הצ'יפ בחור הזה ולסתום עם פלסטלינה (אפוקסי הכוונה).

האם הצ'יפ חייב לגעת בגוף המפתח ? מה הסיכוי שלי להשיג מפתח גלם כמו המפתח השבור כדי שלא יהיה צורך בקומבינה ?

האם זה יעזור לשכפל את המפתח בעלות זניחה ולא בעלות גבוה ?

אם יש הכוונה למקומות באיזור המרכז שאני יכול לגשת אליהם לפתרון הבעיה בזול, זה יהיה מעולה.

(איזור המרכז מבחינתי בין רחובות - פ"ת)

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תבדוק את האפשרות להשאיר את המפתח השבור עם האימולייזר בצרור המפתחות ולהוסיף מפתח פשוט משיכפול ללא אימובולייזר.

הצי'פ לא חייב להיות מותקן על המפתח שנימצא בסוויץ' אלא מספיק שהוא ליד.

בשביל סכומים שמעל 500 שקל שווה לבצע את הניסוי ולשכפל מפתח פשוט ב- 15 שקל.

פורסם

אני שיכפלתי אצל "פאר מנעולים" מפתח עם אימובילייזר לקנגו.

מחיר- 250 ש"ח.

שנה קודם לכן שילמתי בקרסו על אותו הדבר בדיוק 650 ש"ח.

פורסם

תפרק את הפלסטיק שמסביב לסוויץ ותראה בתוך הפלסטיק איפה החור של הסוויץ יש טבעת שמחוברת לחוט תיקח את הציפ ותדביק אותו לטבעת תסגור הכל בחזרה ותוכל להניע את האוטו עם איזה מפתח שתרצה מקורי או לא

חבל על הכסף שתשקיע

• תוכן חדש...