Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים (בקרוב) כאן !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמונות תפלות, הכללות והתנשאות פרובינציאלית בשרשור אחד.

בעניין איכות יצור, עמידה בתקנים אירופאים, מבחני ריסוק:

תפנימו טוב טוב. הסינים מסוגלים לעמוד בכל דרישה ששוק היעד יעמיד בפניהם.

נכון, הם מייצרים צעצועי פלסטיק זולים שנשברים אחרי דקה, אבל הם גם מייצרים את כל האייפונים, את המכשירים המתוחכמים ביותר של נוקיה, ציוד הנדסי כבד וכיוב'.

הם גם המדינה השלישית בעולם שבידה הטכנולוגיה לשגר אנשים לחלל ולהוציא אותם להליכת חלל.

מי שמסוגל לעשות את זה, מסוגל גם לייצר מכונית שתעמוד בתקינה האירופית ותשיג תוצאות טובות במבחני ריסוק.

הנקודה החשובה היא זו שחן העלה, וכולם התעלמו ממנה:

במכונית מודרנית עלות כח האדם מהווה חלק די זניח מהמחיר הכולל.

רוב היצור מתבצע על ידי רובוטים, ובמציאות כזו יש לכח האדם הזול בסין השפעה מוגבלת על מחיר המכירה.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן לשלם 40K על רכב בסיסי בלי בטיחות.

אני לא מוכן לשלם 100K על רכב סיני בסיסי, אפילו עם אביזרי בטיחות.

יהיה יותר אמין מרכב ישן? כן!

יהיה יותר בטוח? כן!

אז כמו שיש את הרכבים הנורמליים, ככה צריך גם שיהיו מכוניות בסיסיות.

פורסם
כמה אמונות תפלות, הכללות והתנשאות פרובינציאלית בשרשור אחד.

בעניין איכות יצור, עמידה בתקנים אירופאים, מבחני ריסוק:

תפנימו טוב טוב. הסינים מסוגלים לעמוד בכל דרישה ששוק היעד יעמיד בפניהם.

נכון, הם מייצרים צעצועי פלסטיק זולים שנשברים אחרי דקה, אבל הם גם מייצרים את כל האייפונים, את המכשירים המתוחכמים ביותר של נוקיה, ציוד הנדסי כבד וכיוב'.

הם גם המדינה השלישית בעולם שבידה הטכנולוגיה לשגר אנשים לחלל ולהוציא אותם להליכת חלל.

מי שמסוגל לעשות את זה, מסוגל גם לייצר מכונית שתעמוד בתקינה האירופית ותשיג תוצאות טובות במבחני ריסוק.

הנקודה החשובה היא זו שחן העלה, וכולם התעלמו ממנה:

במכונית מודרנית עלות כח האדם מהווה חלק די זניח מהמחיר הכולל.

רוב היצור מתבצע על ידי רובוטים, ובמציאות כזו יש לכח האדם הזול בסין השפעה מוגבלת על מחיר המכירה.

בעצם בכתבה אפילו רשום

'' החברה הסינית הודיעה כי היא צופה להתחיל בייצור כלי רכב מוכנים לייצוא לאירופה בספטמבר 2009. כלי הרכב צפויים לענות על תקינת יורו 5 העדכנית, שצפויה להידרש באותה עת באירופה ובישראל. ''

פורסם

אין לי בעיה לאיזה טנדר 4X4 שקוראים לו צינג מא'י צואי, שיעלה 40 אלף שקל חדש.

תמיר

פורסם
מי שמעוניין כאן, יוטיוב מוצף במבחני התרסקות על מכוניות סיניות ושות'.

אבל שום סרטון לא זעזע אותי כמו זה-

http://www.youtube.com/watch?v=weFVM7K4Clo&feature=related&resnum=4

מכוניות סיניות לא טובות הרבה יותר. ממה עשו את המכונית? מקרטון?

כבר פתחי פעם שירשור עם המוכניות הגרועות ביותר שעברו מבחני ריסוק.

הרכב הזה פגע בקיר במהירות מאוד גבוהה (לא זוכר כמה) בשביל להראות מה מהירות גבוהה מסוגלת לעשות.

פורסם

אני אוהב את הטוקבקיסטים מ-YNET שבוכים על הבטיחות של רכבים סיניים ומציעים לכולם לעבור לדו-גלגלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עצוב...

אני כבר רואה את זה בא... חברות הליסינג קונות את הרכבים האלו עם מפרט בטיחות מינימלי (לא שהמקסימלי יכול לעזור בזמן תאונה) במחיר זול משמעותית מרכבים אחרים, ומוכרות אותן בהתחלה במחיר יחסית זול, אחרי שנה - שנתיים של מכירות חזקות מתמחרות אותן במחיר של יפנית רגילה מליסינג, והנה ליבו של הקהל הישראלי נשבה.

כך לאט לאט ע"י השפעה תודעתית אנחנו מתחילים להשוות (מה שלא העזנו קודם) את הרכבים הסינים לרכבים היפנים והגרמנים.

פורסם
כבר פתחי פעם שירשור עם המוכניות הגרועות ביותר שעברו מבחני ריסוק.

הרכב הזה פגע בקיר במהירות מאוד גבוהה (לא זוכר כמה) בשביל להראות מה מהירות גבוהה מסוגלת לעשות.

איפה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני מוכן לשלם 40K על רכב בסיסי בלי בטיחות.

אני לא מוכן לשלם 100K על רכב סיני בסיסי, אפילו עם אביזרי בטיחות.

יהיה יותר אמין מרכב ישן? כן!

יהיה יותר בטוח? כן!

אז כמו שיש את הרכבים הנורמליים, ככה צריך גם שיהיו מכוניות בסיסיות.

למרות שעוד לא נכנסו מבחני ריסוק באופן משמעותי ב90-99 המכוניות שייצרו יותר בטיחותיות מהסיניות האלו.

http://il.youtube.com/watch?v=LmpDM8wVrUQ&feature=related

כמו שאפשר לראות במכוניות הסיניות כל החלק הקידמי מתרסק לגמרי והדלתות מתעקמות, אם אתה חושב שתקנה מכונית סינית ב40 אלף ש"ח אתה טועה. המכוניות האלו אומנם עשויות מפלסטיק אבל יעלו הרבה יותר מ40 אלף.

לפי מה אתה קובע שרכב סיני יהיה אמין הם רק התחילו לייצר מכוניות וכבר יש להם טכנולוגיה לייצור רכבים אמינים?

S2000

פורסם

אם כבר הסיניות לא בטוחות , אז זה אומר שהמכוניות שלהם צריכות להיות קלות ?

ואם המכוניות קלות אולי זה גם חיסכון בדלק

לפחות יהיה כרית אוויר מה שאין בפיאסטה שלי......

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוטנברג,

זה לא משנה אם יש או אין כרית אוויר כי בכל זאת חצי שניה אחר כך אתה מקבל את ההגה בחזה או הראש שלך (בדיוק כמו בפיאסטה).

• תוכן חדש...