Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסינים (בקרוב) כאן !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איזה רכב ישרוד יותר טוב התנגשות חזיתית ביניהם, קלנועית או רכב זבל סיני ? :roll:

דבר אחד בטוח,

אם הסינים יגיעו , בתקווה שלא.

אז הכביש יהפוך למקום בטוח (עבור מי שאין לו זבל סיני) ולמקום מאוד לא בטוח (למי שיש זבל סיני).

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר לא אטרקטיבי , אבל מדובר ב 150 כוח סוס 1800 סמק ושישה הילוכים .

חבל שלא מביאים קטנות אטרקטביות .

מכשירי תנועה הביאה לפה את סוזוקי ONE שיוצרה בהודו והייתה מוצלחת

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
בעניין איכות יצור, עמידה בתקנים אירופאים, מבחני ריסוק:

תפנימו טוב טוב. הסינים מסוגלים לעמוד בכל דרישה ששוק היעד יעמיד בפניהם.

נכון. אני לא מתווכח עם זה. הבעייה מתחילה ונגמרת בבקרת האיכות. אז המפעל מייצר לפי איזו משהוא, אבל איכות חומר הגלם היא Y במקום X,איכות ההרכבה היא V במקום Q כתוצאה מהמהירות שבה המרכיבים ייאלצו להרכיב, וזה גם פתח ענק לאילתורי מקגייוור- אני לא אתפלא אם בחלק מהמכוניות יהיה בתוך תא המנוע חלקים שתפוסים עם DUCKTAPE, הטולרנס של המנוע יהיה +- 50%-שוב, גם כתוצאה ממהירות ההרכבה, ובל נשכח את העובדה שצריך ללמד את הפועלים תוך 5 דקות להרכיב את כל הדברים, ואם יש בעייה הפועל לבדו, אין מי שיעזור- ולא יעצרו את הקו.

נכון, הם מייצרים צעצועי פלסטיק זולים שנשברים אחרי דקה, אבל הם גם מייצרים את כל האייפונים, את המכשירים המתוחכמים ביותר של נוקיה, ציוד הנדסי כבד וכיוב'.

נ-כון. בבקרת איכות חיצונית, של אמריקאים\אירופאים. לא סינים.

הם גם המדינה השלישית בעולם שבידה הטכנולוגיה לשגר אנשים לחלל ולהוציא אותם להליכת חלל.

כשבונים מספיק טילים, אחד מהם יצליח עוף. SO WHAT?

מי שמסוגל לעשות את זה, מסוגל גם לייצר מכונית שתעמוד בתקינה האירופית ותשיג תוצאות טובות במבחני ריסוק.

ומה עם אמינות? ומה עם עקביות במבחני הריסוק?

זו דעתי.

אני לא ארק על רכב סיני גם אם יעלה באש. עם הדברים החשובים בחיים לא מתעסקים בקלות ראש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל קונה רכב חדש חייב תמיד לחשוב לפני כל דבר אחר "מה יקרה לי בעת תאונה"?

ואז צריך להחליט אם מדובר במשפחה, בזוג או באדם בודד ויש לעשות בחירה לפי בדיקות הבטיחות שכמובן ניתן לראות בכל אתר וידאו ברשת. כל הדברים האחרים הינם תוספת. בכל מקרה כל רכב חדש יש בו את המינימום: נעילה מרכזית, חלונות אוטמטיים, הגה כוח, מזגן... וההבדל בין רכב טוב לרכב גרוע שכולל פיצ'רים "שטוטיים" נעלמים מהרשימה מהר מאוד.

עשיתי ביחד עם חבר שלי בדיקה של עשרות רכבים המתאימים לשימושים שלו ושל משפחתו (4 נפשות) הכוללים את מידות הבטיחות, האמינות, היעילות והנוחות. אחרי שהורדנו מהר מאוד רכבים כמו:Skoda, KIA, Subaru, Daewoo, Suzuki, Hyundai, Opel, Nissan, ואת הרכבים ברמה גבוהה מדי: BMW, VW, Benz, Lexus? Honda ועוד כאלה הגענו לרשימת הטובים ובראשה עמד Renualt ואחריו Toyota/Mazda/Ford/Fiat הוא עשה החלטה והלך על ה Mazda 3, כעבור 4 חודשים בלבד, בעת חציית צומת, רכב עבר אור אדם ונכנס בו מהצד כאשר הוא ובנו היו ברכב ובצד הנפגע, הוא פשוט יצא מהרכב מהצד הימני עם כמה שריטות מזכוכית, כוויות מכרית האוויר וברך כואבת, הבן שלו גם עם כוויות מכרית האוויר בלבד. לחיי בני אדם ובמיוחד לרכב משפחתי אין "לצאת בזול" ואני פשוט לא מבין אדם שרוכש באותו מחיר שניתן להשיג רכב טוב רכב גרוע!

הכנסת רכבים מסין ליידו של הקונה חסר-הידע הינו פשוט הפקרה!

צריך לשים על הסיניות ואפילו על ה SSangyong מדבקה לבנה מסביב לרכב כמו שיש על סיגריות: נהיגה ברכב זול תוביל למוות בטרם עת!

משאית "וואן" מהמדינה האדומה:

http://il.youtube.com/watch?v=D827IxEJVS4

פורסם

ממש לא הייתי מביא את מאזדה 3 בגירסת 1.6 הנפוצה כדוגמא לרכב בטוח כיוון שאינה מצויידת במערכת בקרת יציבות. לעומת זאת לא הייתי פוסל את כל הרכבים של יצרני רכב ותיקים ומוכחים רק על סמך שמועות.

פורסם
הוא עשה החלטה והלך על ה Mazda 3, כעבור 4 חודשים בלבד, בעת חציית צומת, רכב עבר אור אדם ונכנס בו מהצד כאשר הוא ובנו היו ברכב ובצד הנפגע, הוא פשוט יצא מהרכב מהצד הימני עם כמה שריטות מזכוכית, כוויות מכרית האוויר וברך כואבת, הבן שלו גם עם כוויות מכרית האוויר בלבד.

אם באמת הבחירה הייתה על בסיס בטיחות, איך החבר שלך בחר מהרשימה את המכונית הפחות בטוחה? המאזדה 3 זוכה ל-4 כוכבי ריסוק והיא מגיעה ללא מערכת בקרת יציבות. דווקא מהרשימה הראשונה שפסלת, הקאיה (סייד), סובארו (B3) ויונדאי (I30) זוכות לציוני בטיחות טובים יותר-כך שאני לא מאמין לך שבטיחות או חיפוש אחריה היה חלק מהפרמטרים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
כל קונה רכב חדש חייב תמיד לחשוב לפני כל דבר אחר "מה יקרה לי בעת תאונה"?

ואז צריך להחליט אם מדובר במשפחה, בזוג או באדם בודד ויש לעשות בחירה לפי בדיקות הבטיחות שכמובן ניתן לראות בכל אתר וידאו ברשת. כל הדברים האחרים הינם תוספת. בכל מקרה כל רכב חדש יש בו את המינימום: נעילה מרכזית, חלונות אוטמטיים, הגה כוח, מזגן... וההבדל בין רכב טוב לרכב גרוע שכולל פיצ'רים "שטוטיים" נעלמים מהרשימה מהר מאוד.

עשיתי ביחד עם חבר שלי בדיקה של עשרות רכבים המתאימים לשימושים שלו ושל משפחתו (4 נפשות) הכוללים את מידות הבטיחות, האמינות, היעילות והנוחות. אחרי שהורדנו מהר מאוד רכבים כמו:Skoda, KIA, Subaru, Daewoo, Suzuki, Hyundai, Opel, Nissan, ואת הרכבים ברמה גבוהה מדי: BMW, VW, Benz, Lexus? Honda ועוד כאלה הגענו לרשימת הטובים ובראשה עמד Renualt ואחריו Toyota/Mazda/Ford/Fiat הוא עשה החלטה והלך על ה Mazda 3, כעבור 4 חודשים בלבד, בעת חציית צומת, רכב עבר אור אדם ונכנס בו מהצד כאשר הוא ובנו היו ברכב ובצד הנפגע, הוא פשוט יצא מהרכב מהצד הימני עם כמה שריטות מזכוכית, כוויות מכרית האוויר וברך כואבת, הבן שלו גם עם כוויות מכרית האוויר בלבד. לחיי בני אדם ובמיוחד לרכב משפחתי אין "לצאת בזול" ואני פשוט לא מבין אדם שרוכש באותו מחיר שניתן להשיג רכב טוב רכב גרוע!

הכנסת רכבים מסין ליידו של הקונה חסר-הידע הינו פשוט הפקרה!

צריך לשים על הסיניות ואפילו על ה SSangyong מדבקה לבנה מסביב לרכב כמו שיש על סיגריות: נהיגה ברכב זול תוביל למוות בטרם עת!

משאית "וואן" מהמדינה האדומה:

בשנת 1983 אחי נהג במכונית פיג'ו 305 מודל 1982 קרה לנו אותו מקרה כאשר פגעו בנו מהצד והיו 4 אנשים באוטו , בלי כריות אוויר ומכה חזקה במיוחד שמשהו עבר באדום ונכנס בנו חזק מהצד , יצאנו עם פגיעות קלות והשתלת עור קלה באיזור המרפק, בלי כריות אוויר וכמה גילגולים של המכונית שאני זוכר עוד היום .

אני חושב שהסיניות יהיו הדבר הבא רק שיביאו מכוניות קטנות וידניות גם.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

במהלך החג אני ואבי דיברנו על נושא הרכבים הסינים.

הוא טוען שמה שיקרה לסיניות הוא אותו דבר בדיוק שקרה ללאדה בשנות התשעים, בהתחלה קנו אותן בגלל מחיר זול ולאחר 3 שנים כבר לא נגעו בהן בכלל.

אותו דבר קרה לטאטא כאשר היא ניסתה להכניס את הג'יפים שלה ארצה.

הוא חושב שאין מה לדאוג.

פורסם

אני ממש מקווה שאתה צודק, שהם ייעלמו מהנוף הישראלי מהר כמו נאד ברוח.

מה שכן, ללאדות לפחות יש ערך תרבותי כלשהו. הן נולדו כצורך לאומי בתקופה כלכלית מעניינת מאוד (קומוניזם) ומשקפות אלמנטים מסוימים של התרבות הרוסית באותה תקופה.

אני לא הייתי מתנגד למשל לקנות לאדה כרכב שלישי, רק כדי להגיד שיש לי לאדה :lol:.

מצד שני, הרכבים הסיניים לא ישקפו שום דבר, הם פשוט יהיו זבל שמנסה לחקות את היפניים והקוריאניים.

פורסם

אם כבר השתרבב לשירשור השם "לאדה", מה עם הלאדות שמייוצרות כעת? אלה מכוניות בסגנון של המכוניות הסיניות?

האם היצרן הרוסי לא השתפר משמעותית במשך 20 שנה?

אם ככה הדבר, איך אפשר לבוא בטענות לסינים? :roll:

פורסם

אני לא אומר שלא צריך בארץ רכבים סיניים.

מה שכן, לא עכשיו!

שיחכו כמה שנים עד שישתפרו ואז נדבר.

כמו שכבר אמרתי, ב40K אני קונה רכב סיני שיותר בטוח מהאוטו שלי ויותר מודרני. ב80K ומעלה אני לא מתקרב לזה, כי כבר יש אלטרנטיבות.

פורסם

הכל מילים מילים מילים..... אולי זה יענה על כמה משאלותכם. רכב סיני על ליפט:

קורת רוחב מוברגת עם כמה ברגים. הם לא שמעו על הלחמה.

002_amulet.jpg

מיכל דלק מפלסטיק (!). מה שגם מענין זה מיקומו: מתחת לתא מטען (!).

004_amulet.jpg

שימו לב לשקית ניילון באמצע התמונה. חלקי חילוף או משהו ששכחו להבריג?

005_amulet.jpg

חלודה!

007_amulet.jpg

קשה לקרוא לזה פח.... זה מתקמט כמו נייר כסף.

008_amulet.jpg

מתקמט וחושף חלודה מתחת לצבע....

009_amulet.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...