Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol::D:lol:

הרבה זמן לא נהנתי ככה.

אכן היו זמנים פעם.

טוב נו. די! איפה הוא?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

הסיפור עם הדיסק בתחילת השרשור הזה היה לפני הרבה זמן, אבל אתמול הצלחתי להתעלות אפילו על השיא הזה.

לפני כן כדאי לקרוא את סעיף 12 בטור של טל בהודעה של טיגר.

מעשה שהיה כך היה. אתמול אני חוזר הבייתה, קצת מאוחר משהוא כמו 15 שעות אחרי שעזבתי אותו בבוקר. אני מעלה את האופנוע על המדרכה ומגלה כי בדרך פלא צרור המפתחות הכולל את המפתחות לכל המנעולים בהם אני קושר את האופנוע כבר מחכה לי חוסך לי את הצורך להביא אותו מהבית.

בתוך אחד המנעולים המלופפים סביב העמוד תחוב המפתח המחובר לצרור עם שאר המפתחות כפי שהשארתי אותו בבוקר.

לאחר התלבטות קלה אני פוסל את האפשרות שאיזו נשמה טובה שמרה לעצמה העתק מהמפתחות שלי למקרה שנשמה רעה אחרת תחליט לקחת את המפתחות המונחים על המדרכה.

אני קושר את האופנוע והולך לישון, בבוקר אני קם, פותח את המנועולים, מסיר את הכיסוי, מחפש את מפתח ההצתה בכיס אבל הוא נח בדיוק במקום שהשארתי אותו בלילה - בתוך הסוויץ.

בזאת אני מתכבד להגיש את מעומדותי לתואר המטומטם הגדול של שנת 2003.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הסיפור עם הדיסק בתחילת השרשור הזה היה לפני הרבה זמן, אבל אתמול הצלחתי להתעלות אפילו על השיא הזה.

לפני כן כדאי לקרוא את סעיף 11 בטור של טל בהודעה של טיגר.

מעשה שהיה כך היה. אתמול אני חוזר הבייתה, קצת מאוחר משהוא כמו 15 שעות אחרי שעזבתי אותו בבוקר. אני מעלה את האופנוע על המדרכה ומגלה כי בדרך פלא צרור המפתחות הכולל את המפתחות לכל המנעולים בהם אני קושר את האופנוע כבר מחכה לי חוסך לי את הצורך להביא אותו מהבית.

בתוך אחד המנעולים המלופפים סביב העמוד תחוב המפתח המחובר לצרור עם שאר המפתחות כפי שהשארתי אותו בבוקר.

לאחר התלבטות קלה אני פוסל את האפשרות שאיזו נשמה טובה שמרה לעצמה העתק מהמפתחות שלי למקרה שנשמה רעה אחרת תחליט לקחת את המפתחות המונחים על המדרכה.

אני קושר את האופנוע והולך לישון, בבוקר אני קם, פותח את המנועולים, מסיר את הכיסוי, מחפש את מפתח ההצתה בכיס אבל הוא נח בדיוק במקום שהשארתי אותו בלילה - בתוך הסוויץ.

בזאת אני מתכבד להגיש את מעומדותי לתואר המטומטם הגדול של שנת 2003.

:D:D:D

אני מציע שתאשפז את עצמך דחוף....

אתה מסוכן לעצמך ולציבור.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כל הלילה כאשר בתוך המעיל נמצאים הארנק הפלאפון הרשיונות של האופנוע וכמובן המפתחות. למזלי הוא עדיין היה שם בבוקר עם כל תכולתו.

פורסם

אני חייב לציין, עם כל הכבוד, שאתם טיפשים בצורה מדהימה :wink:

זה בערך כמו שאני אשאיר את האוטו עם כל הדלתות פתוחות, מונע, הרדיו עובד בפול ווליום ושלטים שכתוב עליהם "תגנבו אותי בבקשה!!" מובילים כל הדרך מאזורי פשע אסטרטגיים בארץ אל האוטו.

:lol::lol::lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמעט כל יום אני מגיע לעבודה, עולה למשרד מתארגן ומקבל טלפון מהשומר ששואל מה לעשות עם המפתחות שהשארתי בסוויץ.

ושוב אישתי צודקת שאסור להכניס הבייתה הרגלים של העבודה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
כמעט כל יום אני מגיע לעבודה, עולה למשרד מתארגן ומקבל טלפון מהשומר ששואל מה לעשות עם המפתחות שהשארתי בסוויץ.

:shock::shock:

סקוטר, אין ספק, אתה הגדול מכולם. אני בלי מילים (וזה נדיר).

בוקר טוב!

פורסם

בוקר טוב!

קורה לי אותו הדבר עם הדמיו.... :D

בוקר..בוקר...

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

בוקר טוב!

בוקר..בוקר...

כן... אבל מי יגנוב דמיו? :shock: יש פה הרבה חברה על 4 גלגלים...תשאל אותם אם מישהוא גונב דמיו...

לדעתי, דמיו אפשר להשאיר מונעת ועם דלתות פתוחות בפאתי כפר סבא, ואף אחד לא ייקח אותה.

[/b]

פורסם

בוקר טוב!

בוקר..בוקר...

כן... אבל מי יגנוב דמיו? :shock: יש פה הרבה חברה על 4 גלגלים...תשאל אותם אם מישהוא גונב דמיו...

לדעתי, דמיו אפשר להשאיר מונעת ועם דלתות פתוחות בפאתי כפר סבא, ואף אחד לא ייקח אותה.

[/b]

הלו הלו..

זה דמיו סופרמוטו....אם היית רואה איך נוסעת מסלולים של סופרים..אללה יוסטור...

אני עדיין מחכה שיזמינו אותי לסיבוב ראווה באיזה מסלול סופר מוטו....

פורסם

בוקר טוב!

בוקר..בוקר...

[/b]

הלו הלו..

זה דמיו סופרמוטו....אם היית רואה איך נוסעת מסלולים של סופרים..אללה יוסטור...

אני עדיין מחכה שיזמינו אותי לסיבוב ראווה באיזה מסלול סופר מוטו....

ושוב השאלה שחוזרת, האם זה מעיד על הדמיו או על הסופרמוטו :p

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אוי סקוטרמן

הזכרת לי נישכחות עם המנעול דיסק...

:p

איפה האייקון שבוכה מרוב צחוק?

תזקיר לי איפה אתה עובד?

:D

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם
אוי סקוטרמן

הזכרת לי נישכחות עם המנעול דיסק...

:p

איפה האייקון שבוכה מרוב צחוק?

תזקיר לי איפה אתה עובד?

:D

תזקיר? אני חושב שהדבר האחרון שהוא ירצה זה להזקיר לך :lol:

• תוכן חדש...