Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועליי מכסה מנוע עם ניצרה חיצוניים כפי שיש למכוניות שרירים ומכוניות ראלי אבל לא אמיתיים שלא מצריכים קידוחים במכסה מנוע ע"מ להתקינם אלא רק דמה שמותקנים באמצעות הדבקה בלבד קיימים לרכישה בחנויות או לא?

במידה ולא קיימים מוכנים לרכישה ניתן לייצר זוג נועלים כאלה לבד, כיצד?

פורסם

סוגרי אלומניום 220 , מברזל 150 .

אלה מהאלומניום מיועדים למי שמעוניין בעיקר ליופי .

צור קשר אם פיט סטופ והם ידעו לתת לך יותר פרטים .

אור

פורסם

אור, את הנתונים והמחירים האלה כבר ראיתי באתר שלהם אבל זה לא עוזר לי מכיוון ששניי הסוגים מצריכים קדיחה במכסה מנוע ע"מ להתקינם ובזה איני מעוניין.

תודה בכל אופן אני כבר אנסה לייצר לבד .

פורסם

תשיג סוגרים כאלה מאיפה שלא תשיג, אני לא יודע כל כך אם בתחתית שלהם יש פין/ים או שבאים רק ברגים ממתחת והתחתית של הסוגר חלקות, בכל אופן תגיע לתחתיות חלקות אם ע"י דיסק,דרמל או מה שלא יהיה ותדביק אותם בדבק האהוב עליך... לא מסובך כל כך...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...