Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כצפוי, אחרי שנקבע מחיר הדלק לחודש הקרוב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל המעוניין-סולר במחיר של 4.28 לליטר בסונול כפר יונה.

צריך כרטיס וי אי פי ,שזה אומר מעל 500 ליטר בחודש, אני עשיתי את זה ביחד עם הגרריסט שלי.

תידלקתי 350 שזה 70 ליטר וקיבלתי זיכוי של 50 שקל אז בסוף שילמתי 300 וזה יוצא הכי זול בארץ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בסדר, למזלי אין לי חברת היי טק ענקית שמעסיקה 120,000 עובדים.

אני בינתיים יסתפק בבנזין המוזל שלי :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
וחדשות גרועות כשמדובר על כלכלת העולם.

כשכלכלת העולם שיגשגה אנחנו היינו משלמים המון כסף על דלק, מחיר הנפט המופקע מימן יופי את הטרור העולמי שאנחנו בישראל מרגישים אותו הכי חזק אז תסלח לי על האנוכיות אבל בתור ישראלי אני די מרוצה מהמצב.

פורסם

האמת? חבל שהדלק מתרסק כלכך..

אם הוא היה נשמר באיזור ה50-60 דולר לחבית, עוד היו מקבלים שזה מחיר לגיטימי ומשאירים זאת כך.

כשהוא מתרסק ויורד לרמת 40 וכנראה ימשיך לרדת, אופ"ק יהיו חייבים לעשות משהו בנידון.

ואם עד עכשיו הם הורידו את התפוקה במליון-מליון וחצי חביות כל פעם,

עכשיו הם כנראה יורידו בצורה דרסטית את רמת התפוקה כדי להעלות את הביקוש ובעקבות כך את המחיר.

פורסם
האמת? חבל שהדלק מתרסק כלכך..

אם הוא היה נשמר באיזור ה50-60 דולר לחבית, עוד היו מקבלים שזה מחיר לגיטימי ומשאירים זאת כך.

כשהוא מתרסק ויורד לרמת 40 וכנראה ימשיך לרדת, אופ"ק יהיו חייבים לעשות משהו בנידון.

ואם עד עכשיו הם הורידו את התפוקה במליון-מליון וחצי חביות כל פעם,

עכשיו הם כנראה יורידו בצורה דרסטית את רמת התפוקה כדי להעלות את הביקוש ובעקבות כך את המחיר.

ולמה אתה אומר את זה? עלייה של מחירי הנפט כרגע לא תשפיע בצורה דרסטית על כלכלת העולם, גם אם העלייה תהיה משמעותית.

לכן כרגע אפילו עדיף לתת לשוק ללכת לפי אופיו, אתה בינתיים מרוויח מהמצב (מחיר דלק נמוך יותר, פחות מימון לטרור הערבי, מחירי מוצרים ושרותים נמוכים יותר עקב הוזלה בעלויות הובלה \ ציוד).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא הבנתי איך מה שרשמת קשור למה שאמרתי.

מי דיבר על השפעתה של עליית מחירי הנפט על כלכלת העולם?

בסה"כ ציינתי שבעוד ב~50-60 דולר אופ"ק עוד היו עלולים להשאיר את רמת המחיר כמו שהיא,

כאשר הנפט יורד ל40 דולר, וצפוי להמשיך לרדת - הם לא ישבו בחיבוק ידיים.

הם יכנסו עוד "ישיבת חירום" (החמישית בשלושת החודשים האחרונים) - ויחליטו על קיצוץ בתפוקה של עוד כמה מליוני חביות נפט.

קשה לי להאמין שהם יתנו לנפט להיות מתחת ל50 דולר לחבית לאורך זמן.

פורסם

מדהים. לא האמנתי שהוא ירד עד כדי כך.

כבר שנים אני אומר שאני מתגעגע לשלם 250 על 50 ליטר.

היום זה קרה, תענוג :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...