Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעקצתי ע"י הדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"וולנטיין 1" הוא גלאי הרדאר-לייזר הטוב מסוגו. החברה היצרנית ממוקמת בארה"ב והיא מייצרת רק דגם אחד וזה ה"ולנטיין 1".

http://www.valentine1.com

בשלושה עשורים האחרונים הוא נתפס כמכשיר הטוב ביותר בעולם(מתחרה בו בצורה רצינית רק ה "בֶּל" הקנדי שמיובא לישראל גם כן), אף כי בתחום מצלמות בתדר KA והדבורה הוולנטיין מנצח.בארה"ב כ 400 דולר ובארץ כ 3600 ש"ח(כולל אחריות ושרות). יש דגם לאופנוענים ועוד.

בארץ: http://www.speedtraps.co.il/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=181

יקר אבל שווה את ההשקעה. מחזיר מהר את עלותו .

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
"וולנטיין 1" הוא גלאי הרדאר-לייזר הטוב מסוגו. החברה היצרנית ממוקמת בארה"ב והיא מייצרת רק דגם אחד וזה ה"ולנטיין 1".

בשלושה עשורים האחרונים הוא נתפס כמכשיר הטוב ביותר בעולם(מתחרה בו בצורה רצינית רק ה "בֶּל" הקנדי שמיובא לישראל גם כן), אף כי בתחום מצלמות בתדר KA והדבורה הוולנטיין מנצח.בארה"ב כ 400 דולר ובארץ כ 3600 ש"ח(כולל אחריות ושרות). יש דגם לאופנוענים ועוד.

יקר אבל שווה את ההשקעה. מחזיר מהר את עלותו .

נשמע כמו המלצה לכלי פריצה של שודד בנקים.

פורסם

אם מביאים מארה"ב ניתן להתקין לבד או שצריך "מומחה"? כמה עולה ההתקנה?

ועוד: האם הוא מגלה את כל אמצעי האכיפה של המשטרה או רק את הדבורה? הממלז למשל?

פורסם

התקנה פשוטה מאד. בעיקרון אפשר אפילו לבד.

לגבי מכשיר מארה"ב - אני חושב שהמכשיר צריך לעבור קצת כיולים כדי לעבוד בצורה מיטבית בארץ.

מגלה דבורה ומכמונות מהירות ניידות ונייחות. לממל"ז לעומת זאת, הוא לא כל כך יעזור לך.

פורסם

לממל"ז רק משבש אקטיבי יעזור. יש כמה מעולים וכולם נמכרים סדיר בישראל באותו אתר שאת הלינק שלו הבאתי בתגובה למעלה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
אחי אומנם נעקצת אך ממל"ז ולא מדבורה (רכב נייח מכשיר שחור ספרות אדומות וכו)

ברוך הבא למועדון...

נעקצתי ע"י דבורה,B3 לפי הרשום בדו"ח כמו כן שאלתי את השוטר.

ממל"ז לא יכול לממל"ז עלי ממול,כמו כן ב200-300 מטר האחרונים הייתי במהירות גבוהה יותר

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

300 מטרים ללא חצובה, 600 מטרים עם חצובה.

אין במשטרת ישראל חצובות, תסיק את המסקנות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשעות החשיכה קטע הכביש חייב להיות עם תאורה מלאה בין נקודת הניידת לנקודה בה נמצא הרכב הנמדד.

בהוראות הדבורה הדבר עדין אינו מופיע ולכן עם הדבורה השוטרים מרשים לעצמם לפעול בחשיכה מוחלטת !

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

• תוכן חדש...