Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמיכה נפשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אם יש פה אנשים שמרשים לעצמם לקטר על זה שמלצריות בגי ללא חוקי מפילות דברים באיזה קניון עלוב, אז גם לי מותר!

לפני כחודש או קצת יותר, פרח לי מהראש כרגע עקב העצבים - קשיש אחד מ.. מנ.. מני... מנמנ... מננננייייאאאאקקקק מדופלם נכנס בי מאחורה!

אני אזכיר שעמדתי, ואני מדגיש - עמדתי, ברמזור אדום, ופתאום נכנס בי באלנו מאחורה...

אני יוצא מהרכב, ובמקום סליחה אני שומע -מה?????! -מה מה? בגאז' חדש!

ואז זה התחיל.. ממש בפרתוף הבן אדם, כבן 60-70 אומר לי בשיא החוצפה - לא נכנסתי בך! צעקות, קללות, אני החזקתי את חברים שלי, הם החזיקו אותי, ואני בכלל הייתי המום ומופתע..

גם את הפרטים בקושי קיבלתי, והחלטתי לא לרוץ לעשות הצגות בבית חולים... ניגשתי לתחנת המשטרה, פתחתי תיק על כך שהבן אדם נכנס בי, שלא יהיו סיפורים אח"כ...

הרכב שלי צולם, הרמתי גם מבצע באותו לילה, לצלם את הרכב הפוגע, ניסיתי להגיע להסדר במזומן, אבל הם לא רצו, ולכן לקחתי שמאי, עשיתי תיקון כמו שצריך והחלטתי לתבוע דרך המוסך שתיקנתי בו ולא דרך הביטוח שלי (ביטוח ישיר)...

עבר זמן מאז, וקיבלתי סירוב מהביטוח של הפוגע - הם מוכנים לאפשר לי להתפשר ולקבל 500 ש"ח (התיקון עלה 1700 ש"ח+400 ש"ח שמאי) הם גם טוענים שהפנס שלי לא נסדק בגללם (החלפתי רק את מכסה הפלסטיק, שעלה 107 ש"ח, וגם אם נוריד את זה, עדיין 500 ש"ח זה לא מתאים לי!)...

עכשיו אני פשוט בהלם מהעובדה שבן אדם נכנס בך מאחורה - אומר לך בפירוש - אני לא מודה בכלום, עוד לא החלטתי אם כדאי לי... הוא לא מוכן לקחת אחריות על המעשים שלו וכו'.. זה פשוט שיא החוצפה, ואין לי מילים לתאר מה שיש לי עכשיו על הלב.. ברור שהגשתי הרגע תביעה לבית משפט, ואני אדרוש ריביות וכו', אם אפשר אז גם עוגמת נפש, ואפילו ללכת לרופא ולהיבק אצל פסיכולוג/פסיכיאטר או כל ייצור אחר שייתן לי מסמך שאני בהתמוטטות עצבים או איך שזה נקרא... אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע! :mad:

סליחה :roll:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תרגע, השופטים ב"תביעות קטנות" מאד "אוהבים" את אלה שנכנסים מאחורה ומכחישים.

תמיד כדאי לתבוע דרך חברות הביטוח כי יש להן התחשבנויות אחת עם השניה ולכן הסיכויים לקבל כסף גבוהים יותר.

שלא יהיו לך צרות גדולות מאילו בחיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד כדאי לתבוע דרך חברות הביטוח כי יש להן התחשבנויות אחת עם השניה ולכן הסיכויים לקבל כסף גבוהים יותר.

נכון מאוד

ובנוסף תתבע גם סעיף על עוגמת נפש :!: רק בשביל לדפוק את הבן ז@%@#

היתה לי בעיה דומה כשהלכה לי ה306

בן אדם נכנס בי ב80 קמ"ש מרסק לי את האוטו ועוד טוען שלא היה כלום , ובנוסף גם לא היה לו ביטוח. תבעתי את חברת הביטוח שלי , קיבלתי צ'ק אחרי 3 שבועות ורכב חלופי עד אז.

דרך אגב, עד היום חברת הביטוח שלי לא ראתה ממנו כסף...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון ומצד שני הוא מאד אוהב לראות את הכסף אחרי שנה וחצי שנתיים במקרה

הטוב , אני על תאונה שהייתה לפני שנתיים עוד לא קיבלתי את הכסף , התיק כעת

בהוצאה לפועל כי הפוגע לא מוכן לשלם...

פורסם

אין ! זה פשוט מראה עד כמה זו לא מדינת חוק ! למה הכל חייב להמשך שנים? למה זה בכלל נתון לוויכוח האם הוא נכנס בך או לא?! מה זה השטויות האלה?! יווו מה הייתי עושה לבן אדם הזה! יווו !!! פאק זה מרתיח ! חוץ מהמשפט הייתי משאיר לו חתיכת מזכרת על האוטו לבן-ז**ה הזה!

Slow Sprinter, you just name the time and place and I'll be there! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע! :mad:

אל תשתגע.

עם השנים תגלה שדברים כאלה קורים הרבה בחיים, והדוגמא שהבאת היא מהפעוטות. עצתי היא:

א. נשימה עמוקה ולהרגע.

ב. להעריך באופן אמיתי את הנזק שנגרם לך.

ג. לחשוב מה הדרך הקצרה ביותר להשיב את מקסימום הנזק.

ד. לפעול לפי הדרך הזו ואח"כ לשכוח לחלוטין מהענין - לא להתעסק עם זה יותר.

נבדוק את המקרה שלך.

נגרם לרכבך נזק של 2100 ש"ח. אין נזקי גוף. הביטוח שלו מציע לך 500 ש"ח. אתה יכול לרוץ אחריו בבתי משפט, לבזבז זמן וכסף, להתעצבן ולרגוז ואולי לגמור את הסיפור עם עוד כמה שקלים (או לא).

נזק עצמי במקרה זה: זמן מבוזבז, עצבים,שכ"ט עו"ד,אגרות בית המשפט וכו.,

או

לקחת את ה 500 ש"ח ולשכוח מהסיפור.

נזק עצמי במקרה זה:1600 ש"ח ותחושת עוול.

אני הייתי מתיעץ עם סוכן הביטוח שלי לגבי האפשרויות להוציא מהביטוח שלו עוד קצת (מכתב וכו.) ואם זה לא היה הולך פשוט מוותר. יש הרבה אנשים רעים בעולם ולא שווה לקלקל את החיים שלך בגללם.

נמרוד

פורסם

אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע! :mad:

אל תשתגע.

עם השנים תגלה שדברים כאלה קורים הרבה בחיים, והדוגמא שהבאת היא מהפעוטות. עצתי היא:

א. נשימה עמוקה ולהרגע.

ב. להעריך באופן אמיתי את הנזק שנגרם לך.

ג. לחשוב מה הדרך הקצרה ביותר להשיב את מקסימום הנזק.

ד. לפעול לפי הדרך הזו ואח"כ לשכוח לחלוטין מהענין - לא להתעסק עם זה יותר.

נבדוק את המקרה שלך.

נגרם לרכבך נזק של 2100 ש"ח. אין נזקי גוף. הביטוח שלו מציע לך 500 ש"ח. אתה יכול לרוץ אחריו בבתי משפט, לבזבז זמן וכסף, להתעצבן ולרגוז ואולי לגמור את הסיפור עם עוד כמה שקלים (או לא).

נזק עצמי במקרה זה: זמן מבוזבז, עצבים,שכ"ט עו"ד,אגרות בית המשפט וכו.,

או

לקחת את ה 500 ש"ח ולשכוח מהסיפור.

נזק עצמי במקרה זה:1600 ש"ח ותחושת עוול.

אני הייתי מתיעץ עם סוכן הביטוח שלי לגבי האפשרויות להוציא מהביטוח שלו עוד קצת (מכתב וכו.) ואם זה לא היה הולך פשוט מוותר. יש הרבה אנשים רעים בעולם ולא שווה לקלקל את החיים שלך בגללם.

נמרוד

יש לי בעיה... אני מכור לצדק... כמה שזה לא מטופש, אבל אני בחיים, בחיים לא אסלח לעצמי, לא אשן בלילה ולא אוכל לראות את הפרצוף שלי במראה - אם אני אתפשר ואשלם את התיקון... זה פשוט לא ייתכן שאני עומד ברמזור, מישהו נכנס בי ואני מוציא מהכיס שלי 1600 ש"ח.. גם אם היה לי כסף לא הייתי משלם.. גם אם זה היה לא 1600 אלא 100 שקל אפילו! אבל במקרה שלי, זה אפילו יותר גרוע - מבלי להיכנס לפרטים - המצב שלי ממש ממש לא טוב, ומכירת הרכב הוא העמדתו לזמן מה הם לא אופציה. 1600 ש"ח כרגע זה סכום שאני חולם שיהיה לי כדי לסגור חלק מהחובות, אז בטח ובטח שלא לשלם על מישהו שלא מסוגל לבלום, ועוד כזה חזיר...

אבל בלי קשר לכספים - אני לא אעביר כזה דבר בשתיקה, בחיים בחיים!

Slow Sprinter, you just name the time and place and I'll be there!

לאון, אתה צוחק, אבל הוא גר ליד הבצפר!!! שם באזור של התחנה, ואתה לא יודע איך מחזיקים אותי כל פעם שאני רואה אותו, וזה קורה לא מעט :)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מה קורה ובמידה וחברת הביטוח זהה לשני בעלי הרכב...

ניגוד אינטרסים ?!?! :)

פורסם

מה קורה ובמידה וחברת הביטוח זהה לשני בעלי הרכב...

ניגוד אינטרסים ?!?! :)

אז השאלה היחידה היא לוקת האשמה בין הצדדים בתאונה.

סמוך על חברת הביטוח שהיא דואגת לעצמה (ז"א הרבה פעמים תהיה "חלוקת אשמה" בין הצדדים) כלומר שני הצדדים ישלמו השתתפות עצמית.

יש גם חברות ביטוח שונות שיש להם הסדרים קבועים במקרה של תאונה בין שני מבוטחים של שתי החברות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

slow sprinter

אני אומר

לך לבית משפט.

קודם כל, אתה תקבל, אני חושב, את כל הפיצויים על האוטו, כלומר את כל ה 2100 שקל. ככה שמזה מורווח לא תיצא, אבל לפחות לא תיצא פראייר עם הרגשה רעה.

פרט לכך, תוכל לקבל פיצוי נפשי והכל ואז לצאת גם מורווח ושמח.

אל תוותר :!:

Back to the original - NC again.

פורסם

אין ברירה אלא ללכת למשפט, תצרף גם הוצאות משפט לתביעה והפסדים - זמן עבודה וכו' וכמובן ריבית ותנסה גם עוגמת נפש. ואם חברים שלך היו איתך אז יש לך עדים ובכלל הסיכויים שלו יורדים.

מה יקרה אם תערב את הביטוח שלך, אתה לא הצד האשם, הנזק פחות מההשתתפות העצמית - ובכל מקרה לא אתה אמור לשלם אותו כי לא אתה האשם. ותן לחברת הביטוח שלך לתבוע אותו.

:-D

פורסם

יאללה אוספים כמה חברים מב"ש פ"ת וראשון והולכים לפרק אותו ואת כל המשפחה שלו :evil::evil::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

עד שהוא יישלם :twisted::twisted::twisted::twisted:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...