Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מסובך של חציית צומת באדום :\

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בצהוריים נכנסתי לצומת, ועמדתי בנתיב לפניה שמאלה, לפניי עמדה ניידת של משטרה, וכשהרמזור התחלף לירוק היא התחילה לנסוע ופתאום החליטה לעצור באמצע הפניה.

אני את הרמזור עברתי בירוק, ואחרי עצירה באמצע הפניה של אולי 3 שניות הרמזור התחלף לכתום, בדיוק שבאתי לצאת לקראת סוף הפניה הרמזור התחלף לאדום. במשך כל הזמן הזה הייתי בקשר עיין עם הרמזור והמצלמה של הרמזורים, ולא ראיתי פלאש.. אבל אני חושב שאפילו אם היה אחד כזה לא הייתי שם-לב בגלל השמש.

אם המצלמה אכן צילמה אותי, מה הדין במקרה כזה? לא היתה לי שום כוונה לחצות באדום, וגם לא חציתי, אבל בסוף הפניה אני כמעט בטוח שהרמזור התחלף לאדום.

אני חייב לציין שהיתה עוד מכונית מאחוריי, ואני יודע בוודאות שהיא גם חצתה את הצומת בירוק, וסיימה את הפניה באדום.

די מתסכל אותי כל העיניין הזה :\

אני אשמח לקבל את דעתכם בקשר למקרה הזה.

תודה.

פורסם

אם היית באמצע הצומת וסיימת את הפניה עשית את הדבר הנכון מכל הבחינות

גם מבחינת החוק וגם מבחינת ההיגיון הבריא

בכל מקרה מצלמת רמזור אינה מצלמת מכוניות שכבר נמצאות בתוך הצומת בזמן החלפת האור,אלא היא "נדרכת" אחרי כ-2 שניות אחרי החלפת האור,במידה ואתה עובר את קו העצירה בשלב המצלמה מוכנה לפעולה היא תבצע 2 צילומים כדי לצלם את הכניסה והיציאה של הרכב מהצומת

בנוסף מצלמות רמזור לא מצלמות רכבים שפונים,זה נכון גם ימינה וגם שמאלה.

מקווה שעזרתי

פורסם

כמו שזה שמעלי ציין, ההגיון אומר שאם נכנסת לצומת כשהיה ירוק ( ובזה אין ספק ) ועצרת באמצע, אתה צריך לסיים את הפניה, גם אם הרמזור אדום.

אני במקומך לא הייתי חושש, יש מספיק משוגעים שחוצים באדום ברור ( לאחר שמתחלף לכתום גם עוברים ), אני רואה כל יום כאלה ( במעבר חציה בקרבת הבית ספר, למדתי לחכות כמה שניות אחרי שנהפך לירוק, לא סומך על נהגים אחרים ועוד בבוקר )

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם למישהו יש מושג היכן יש רשימה של מצלמות רמזור פעילות? לא על מנת לעבור באדום אלא בשביל להוכיח שרכב מסויים לא עבר באדום במקום שיש מצלמה והמשטרה טוענת שהיא לא פעילה

פורסם

לא בכל צומת יש מצלמה. יש מקרים בהם התיבה ריקה.

המשטרה נוהגת להעביר מצלמות בין תיבות, כך שבהחלט יכול להיות שבתקופה מסויימת התיבה היתה ריקה ובתקופה אחרת פעילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
האם למישהו יש מושג היכן יש רשימה של מצלמות רמזור פעילות? לא על מנת לעבור באדום אלא בשביל להוכיח שרכב מסויים לא עבר באדום במקום שיש מצלמה והמשטרה טוענת שהיא לא פעילה

תעבור שם באדום ותראה אם יש פלאש :) (אל תשכח להוריד לוחית רישוי :))

**לא באמת כן?...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...