Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף טוב,הכל טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שאנחנו מדברים על זה הרבה.

כל פעם שאני רואה WRX סטיישן בכביש,אני חושב טוב טוב איפה אני אהיה עוד 10 שנים מהיום.....

באר וחצי גדישה,אינטרקולר קידמי,פול גאז בשני,לילדים נשברה המיפרקת.הלברדור נמרח על הדלת האחורית.

אבא מרוצה....

לגבי הדדרה- זה כולה פילטר אגזוז . למה לא לנצל את הטיפ טיפה פוטנציאל שיש בה?

זה כמו לדעת שיש לך עוד 5 ס"מ אם רק תשים את המשחה הנכונה. אז...לא תעשה את זה?

למה WRX סטיישן? כל הממלכה הבריטית נוסעת על כאלה :(

תומר, שם לב:

In 1990 two further models were added to the range - the 'Dedra 2000 turbo' which used a 1995cc turbocharged dohc engine producing 165bhp, and the 'Dedra Integrale' which had four wheel drive and a similar engine slightly more tuned to produce 180bhp. These models were also fitted with slightly different external trim, bumpers, fog lights and spoilers.

פנסי הערפל כבר יש לך, נשארו כמה דברים קטנים: מנוע, תמסורת ... כמה לדעתך תוכל להוציא מהמנוע הזה? :roll:

דרך הגב, לרכב הזה היתה גם גרסת סטיישן...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למעשה,הדדרה 2000 טורבו תרמה 4 בולמים וקפיצים - הם יגיעו רק עוד חודש.

ה165 כ"ס מופקים מהמנוע של התמה 8V הישנה.לאינטגרלה יש מנוע 8V עם טורבו עם אימפלרים משתנים.שני המנועים מאוד נדירים.ניתן לחלץ מכ"א עוד 50-100 כ"ס באמצעים המקובלים.

אין לי מה לז** סתם את המוח,אבל מישיבה של שעות על המיקרופיש,עולה שמנוע ותת שילדה של פיאט קופה,בלמים של קופה וג'נט 16 של תמה LX שנת 90 (4 ברגים) מתלבשים חלק.אפילו התושבות מתאימות (ר' חזי.זה אותו תא מנוע כמו שלי).

אבל זה סתם זיון שכל.

אין לי כוונת לעשות דברים כאלה בזמן הקרוב.אני לא צריך סרטים.

ואת פנסי הערפל והפגוש השונה כבר יש לי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם יהיה סביח,אני בא.

סקסי שלוש?

"סה לה סילווסטר סטאלון אווק לה טאקסי בלאנש"

"ווי ווי- לה רמבו אווק לה פיז'ו".

פורסם

אין לי מה לז** סתם את המוח,אבל מישיבה של שעות על המיקרופיש,עולה שמנוע ותת שילדה של פיאט קופה,בלמים של קופה וג'נט 16 של תמה LX שנת 90 (4 ברגים) מתלבשים חלק.אפילו התושבות מתאימות (ר' חזי.זה אותו תא מנוע כמו שלי).

אללה יסתור, זה מה שמוצאים כשיושבים שעות על דג זעיר?

אני יכול להוסיף גם שחלודות של לנצ'יה בטא יכולות להתלבש לך יופי, ואני יכול לגרד כמה בשבילך בקומבינה.

אז מה אתה אומר, תכלס, שגם פיאט קופה וגם לנצ'יה דדרה הן טמפרות? :wink:

פורסם

אז מה אתה אומר, תכלס, שגם פיאט קופה וגם לנצ'יה דדרה הן טמפרות? :wink:

קודם כל, טיפו. אהבתי הראשונה שלא התגשמה (והודות לחזי וחבריו :twisted: לא תתגשם בצורתה המקורית - sedicivalvole - לא שזה כזה נורא)

אבל מה שתומר בעצם אומר, זה שעוד כמה חודשים נראה דדרה גוזרת אימפרזות :)

במילים אחרות:

סמים מסוכנים - לחופש שלך!

P.

פורסם

תומר - למה לא תשב קצת על המיקרופיש, ותגיד מה יכול להיכנס ל- 145?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

חלודה....

השילדה זהה לדדרה.כל מה שנכנס בפיאט קופה ואלפא GTV נכנס גם שם.

פורסם
....ואני לא חושב שהם היו מרוצים אם הם היו יודעים מה עושים מאחור כשיש מקום...... :oops:

מאיפה לך שהם לא עשו את זה באותה הפעם שהם לקחו לך את האוטו? :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...