Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - R8 וRS6 עשו עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מניח לא נכון.

הפנסי לדים נכנסו חזק לכל רכב של אודי שיצא לשוק או קיבל מתיחת פנים לאחר השקת הR8.

זה אומר, שיש אותו בכמעט כל הקולקציה של אודי, פרט ל -A3 & A6, שגם הן עברו מתיחת פנים לאחרונה

והדגמים המעודכנים צפויים לנחות בארץ בתחילת 2009 (כדי להיות כבר מודל 2009. כבר עכשיו ניתן לבצע הזמנות מיוחדות כדי לקבל את הרכב ב1.1.09).

רועי5, יש לאבא של חבר מספר CC על רכב צנוע ופשוט.

השימוש במספר CC מוגבל לעובדי שגרירות ולקונסול כבוד אשר מוענק ע"י השגרירות לאזרח מקומי, בד"כ, בשל פעילות יוצאת דופן לטובת אותה מדינה (או כי סתם יש לו קשרים במקומות הנכונים).

השגריר עצמו נוסע בלוחית בעלת סימוי CD.

cd שייך לרכב דיפלומטי ולו בלבד. CC מוענק, לא ע"י השגרירות אלא ע"י משרד החוץ של המדינה הזרה, למי שאותה מדינה זרה חפצה ביקרו. באופן מעשי מדובר במרבית המקרים באנשי עסקים מקומיים שיש להם עסקים, עם או אותה מדינה. זהו אכן קונסול של כבוד. עובדי שגרירות אינם כאלו.
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי.. לשגריר עצמו יש לוחית בעלת סימול CD.

כל הרכבים של השגרירות מקבלים סימול CC. בין אם נוסעת בהם סתם פקידה או סגן השגריר.

לכן, עובדי שגרירות (בד"כ זרים), אשר מקבלים רכבים מהשגרירות, נוסעים עם לוחית CC.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה מדבר על לוחית רישוי לבנה שהלוחית רשומה בפורמט של EC XX-XX-XX (האיקסים הם מספרים) ?

או שמדובר על לוחית צהובה/לבנה בעלת מספר/אותיות ופשוט בצד יש ריבוע כחול עם האותיות EC?

פורסם

Discover וalesly,

אני לא מבין על מה הויכוח?

לא אמרתי שאין מכוניות יקרות בארץ וגם לא אמרתי שהM5 והSL הם סתם מכוניות איפה קראת שכתבתי את זה?

הם לא מכוניות ספורט טהורות ואתם לא יכולים להתווכח איתי על זה הM5 רשומה כמכונית Mid-size luxury car/executive car והSL רשומה כמכונית GT בקטגוריה המלאה: Luxury Grand Tourer.

הR8 מהירה מהSL500 בכ2 שניות.

גם היא מתנהגת על המסלול יותר טוב מתלים יותר קשים והR8 מכונית ספורט לכל דבר.

אני לא יודע כמה SL AMG כרגע יש בארץ אבל לאחרונה דיברו על בודדות.

תעשה לי טובה מנוע 5 ליטר שסוחב מכונית ששוקלת מעל 2 טון יש לו התנהגות טובה מאשר מנוע 4 ליטר שסוחב מכונית במשקל כולל של 1.5 טון והבדל מ0-100 הוא בכמעט 2 שניות ועל התנהגות אין על מה לדבר בכלל.

יש הבדל של עד 30% במחיר של המכוניות האלו לR8 יכול להיות שזה לא הבדל גדול :|

,Discover אם אתה רוצה לצאת נגד כל הודעה שלי אין לי בעיה, אני אמנע מלהגיב לך פעם הבאה.

S2000

פורסם
אתה מדבר על לוחית רישוי לבנה שהלוחית רשומה בפורמט של EC XX-XX-XX (האיקסים הם מספרים) ?

או שמדובר על לוחית צהובה/לבנה בעלת מספר/אותיות ופשוט בצד יש ריבוע כחול עם האותיות EC?

הכוונה לאופציה הראשונה שהעלת.

פורסם
והאמת? אני לא יודע למה אתם חושבים שזה כזה המון.

אל תשכחו ששנה שעברה מרצדס מכרה יותר מ100 יחידות של ה S500. ולBMW לא חסרים לקוחות שקונים 740-750.

S8 מתחרה ב S500?

לדעתי הוא מתחרה ב S63, כמה כאלה יש בארץ?

וגם בב.מ.וו, רוצה לדבר על 740-750? סבבה אבל תשווה אותם בבקשה ל A8 4.2FSI

בזכרון נמצאת CLS 63 AMG (שחורה)

כן, צודק. טעות שלי.

דרך אגב, באזור הרצליה פיתוח מסתובבת באופן קבוע חיפושית קלאסית (לא במצב מדהים) עם מספר CC. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

BMW כתב:

בזכרון נמצאת CLS 63 AMG (שחורה)

אגב, המכונית הייתה עד ללפני כמה חודשים עם לוחית זרה (קליפורניה) והיא עברה התאזרחות.

פורסם

לא אמרתי שאין מכוניות יקרות בארץ וגם לא אמרתי שהM5 והSL הם סתם מכוניות איפה קראת שכתבתי את זה?

אני לא יודע כמה SL AMG כרגע יש בארץ אבל לאחרונה דיברו על בודדות.

יש הבדל של עד 30% במחיר של המכוניות האלו לR8 יכול להיות שזה לא הבדל גדול :|

,Discover אם אתה רוצה לצאת נגד כל הודעה שלי אין לי בעיה, אני אמנע מלהגיב לך פעם הבאה.

לא אמרתי שאמרת שהSL500 וM5 הן סתם מכוניות.

אין לי מושג מי דיבר לאחרונה על בודדות, אבל בכל מקרה - זה אכן רכב שנמכר בכמויות בודדות.

לא מוכרים מכוניות שבגרסא הבסיסית עולה יותר ממליון ש"ח באותה כמות שמוכרים מאזדה 3 1.6 ליסינג.

בכל מקרה, במהלך ה~4 שנים האחרונות נמכרו בארץ יותר SL AMG מאשר SL 500 סטנדרטיות.

לא ציינתי שום דבר לגבי הביצועים. התייחסתי לרמת המחיר של הרכבים.

הבדל של 30% במחיר? איפה אתה חי? SL AMG עולה רשמית כ1.5 מליון שקל. הR8 עולה רשמית כ1,200,000. פורשה 911 טורבו עולה רשמית 1.6 מליון שקל (אם אני זוכר נכון).

הR8 היא הזולה מהשלישיה.

אני לא יוצא נגד כל הודעה שלך, אני יוצא נגד הדברים הלא נכונים והלא מבוססים שאתה רושם בחלק מההודעות שלך.

אתה לא רוצה להגיב? אל תגיב. אתה באמת שלא מאיים עלי. רק אם אתה מחליט כן להגיב, לפחות תרשום דברים נכונים.

פורסם
S8 מתחרה ב S500?

לדעתי הוא מתחרה ב S63, כמה כאלה יש בארץ?

וגם בב.מ.וו, רוצה לדבר על 740-750? סבבה אבל תשווה אותם בבקשה ל A8 4.2FSI

כן. הS8 מתחרה בS500.

לשתיהן מנוע 5 ליטר, שתיהן עושות 0-100 בקצת יותר מ5 שניות ושתיהן מכוניות פאר מגודלות.

אז נכון שהS8 קצת יותר מוקשחת - אבל זה לא עושה אותה חיית מסלול. ועם כל חיבתי לרכבי אודי, היא לא בקטגוריה של הS63 AMG.

ולמה שתהיה? הS63 עולה פי 2 מהS8.

הS8 גם מתחרה ב750 של BMW. שתיהן בעלות נפח מנוע דומה, שתיהן בעלות ביצועים דומים ושתיהן נותנות לבעלים חוויה דומה.

מצד שני, הS8 נמצאת יותר ברמת המחיר של ה740 מאשר ה750. אז תבחר אתה למי להשוות.

פורסם
זה בדיוק מה שאמרתי.. לשגריר עצמו יש לוחית בעלת סימול CD.

כל הרכבים של השגרירות מקבלים סימול CC. בין אם נוסעת בהם סתם פקידה או סגן השגריר.

לכן, עובדי שגרירות (בד"כ זרים), אשר מקבלים רכבים מהשגרירות, נוסעים עם לוחית CC.

אתה טועה וזה כמובן לא מה שאמרתי, אבל שיהיה. בכל זאת זה לא פורום של יחסים בינלאומיים והיקף סמכויותיהם וחסינותם של אנשי סגל דיפלומטי ועובדי נציגויות דיפלומטיות.

פורסם

אם אני טועה, אתה מוזמן לתקן אותי.

פורסם
דרור, לא לימדו אותך שתמונה שווה 1000 מילים?

מעניין אז כמה שווה כתבת וידאו..

אם אתה רומז לזה שאני אסרוק את זה, מצטער, אין מצב, הפרה של זכויות יוצרים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תוכל לפחות להגיד באיזה חודש זה היה שנוכל לנסות להשיג את העתק? :)

פורסם

הבטחתי,

ולכן אקיים,

ולקינוח,

פונטיאק סולסטיק, כנראה הגג הלך לאיבוד במשלוח לארץ,

בתוך הרכב ישב בחור צעיר, 30+-.

DSC01149.jpg

DSC01150.jpg

DSC01151.jpg

DSC01152.jpg

DSC01154.jpg

----