Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - R8 וRS6 עשו עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי ה-C63, ישנם 3 רכבים כאלה שהגיעו לאחרונה ארצה, 2 שחורות ואחת כסופה.

מעניין מה המחיר שלה.

11111.JPG

22222.JPG

פורסם
). יש גם כמה וכמה S8 (קרוב ל50) שמסתובבות בארץ.

הוכחת כבר בכמה הזדמנויות שאתה יודע ל מה אתה מדבר בקשר למלאי מכוניות בארץ שקשורות ל VAG אבל 50 S8 בארץ?

אתה בטוח?

דרך אגב, ראיתי היום ברוטשילד את ה RS6 שבתמונה, למה היא עםרישוי CC, הרי מבחינתי כל עוד היא לא עם מספר צהוב היא לא באמת בארץ.

דרך אגב, אחת מה C63 היא מזכרון וגם יש בזכרון SL500 חדשה מדהימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני זוכר נכון ומדייק במספר, לפני שבועיים+-, עמד מניין המכירות של הS8 על 47.

והאמת? אני לא יודע למה אתם חושבים שזה כזה המון.

אל תשכחו ששנה שעברה מרצדס מכרה יותר מ100 יחידות של ה S500. ולBMW לא חסרים לקוחות שקונים 740-750.

הS8 הוא רכב מדהים והעובדה שהסוכני מכירות יכולים להגיד ללקוח הפוטנציאלי (והלקוח אח"כ לחבריו) שברכב הזה יש מנוע של למבורגיני - רק עוזרת למכירות.

לגבי הRS6, מדובר על לוחית רישוי ישראלית למהדרין. פשוט של "קונסול כבוד" או משהו בסגנון.

מדובר על רכב שהוזמן דרך הסוכנות בארץ, עבר תקינה ישראלית ונרשם במשרד הרישוי.

בדיוק כמו הBMW 730Li שיש לרני רהב ולעוד אי-אילו אנשים עם קשרים בממשלים זרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צודק קודמי. לוחית רישוי לבנה עם כיתוב שחור הנושא הנושא בצד במספר את הצמד "cc", היא לוחית ישראלית למהדרין. לא תמצא כמובן לוחית כזו על משהו שהוא פחות מאיזה מכונית פאר עתירת רושם. מה שמצביע על האפשרות שגם בחו"ל אוהבים אנשים עם כסף ונותנים להם כבוד, כמו שכמובן מגיע להם.

פורסם
צודק קודמי. לוחית רישוי לבנה עם כיתוב שחור הנושא, בצד המספר את הצמד "cc", היא לוחית ישראלית למהדרין. לא תמצא כמובן לוחית כזו על משהו שהוא פחות מאיזה מכונית פאר עתירת רושם. מה שמצביע על האפשרות שגם בחו"ל אוהבים אנשים עם כסף ונותנים להם כבוד, כמו שכמובן מגיע להם.

תיקון שגיאות הכרחי.

פורסם

אני חייב להוסיף לגבי מלאי מכוניות היוקרה בארץ.

בקשר לSL 55AMG,רק מהאזור שלי (כן הלוואי) אני מכיר 3 שונות,שחורה,ירוק כחלחל ולבנה.כולן מקוריות כמובן.

בנוגע לS8,וואי כמה שיש הרבה,לדעתי כל אחד שניגש לסוכנות של אוודי לרכוש A8 יוצא עם S ובצדק !

תג מחיר מועלה לרכב מדהים שבסופו של דבר נותן יותר מהמתחרות במחיר הזה ובשביל להוציא BMW או מרצדס ברמה הזאת

צריך להוסיף כמה מאות אלפים .

ובקשר לפיתוח החביבים,אתמול הייתי בערב באזור,במרחק של פחות מ200 מטר אחת מהשניה חנו להן S63 שחורה,

קאיין טורבו S כסוף וCL63 שחורה. כל ה740 ןSL350 הרקובות שהיו בצד כבר לא עיניינו.

יש כסף בארץ כמו שתמיד היה,עכשיו פשוט יודעים על מה להוציא אותו.

פורסם
צודק קודמי. לוחית רישוי לבנה עם כיתוב שחור הנושא הנושא בצד במספר את הצמד "cc", היא לוחית ישראלית למהדרין. לא תמצא כמובן לוחית כזו על משהו שהוא פחות מאיזה מכונית פאר עתירת רושם. מה שמצביע על האפשרות שגם בחו"ל אוהבים אנשים עם כסף ונותנים להם כבוד, כמו שכמובן מגיע להם.

אתה מוזמן להסתובב באזור שגרירות USA בתל אביב,

ולמצוא הפתעות, רכבי עמך עם מספר כזה.

לגבי ה-RS, במבט זריז במראה ראיתי לדים מסביב לפנסים.

אני מניח שזה רק ל-RS ול-R8

----

פורסם
לגבי ה-RS, במבט זריז במראה ראיתי לדים מסביב לפנסים.

אני מניח שזה רק ל-RS ול-R8

אתה מניח לא נכון.

הפנסי לדים נכנסו חזק לכל רכב של אודי שיצא לשוק או קיבל מתיחת פנים לאחר השקת הR8.

זה אומר, שיש אותו בכמעט כל הקולקציה של אודי, פרט ל -A3 & A6, שגם הן עברו מתיחת פנים לאחרונה

והדגמים המעודכנים צפויים לנחות בארץ בתחילת 2009 (כדי להיות כבר מודל 2009. כבר עכשיו ניתן לבצע הזמנות מיוחדות כדי לקבל את הרכב ב1.1.09).

רועי5, יש לאבא של חבר מספר CC על רכב צנוע ופשוט.

השימוש במספר CC מוגבל לעובדי שגרירות ולקונסול כבוד אשר מוענק ע"י השגרירות לאזרח מקומי, בד"כ, בשל פעילות יוצאת דופן לטובת אותה מדינה (או כי סתם יש לו קשרים במקומות הנכונים).

השגריר עצמו נוסע בלוחית בעלת סימוי CD.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דרך אגב, אחת מה C63 היא מזכרון וגם יש בזכרון SL500 חדשה מדהימה.

בזכרון נמצאת CLS 63 AMG (שחורה).

לזאת אתה מתכוון?

פורסם
אין כמו סטיישן - המראה התמים והמשפחתי יותר...

זאב בעור של כבש :twisted:

לא זאב, דורבן :lol:

וברצינות, המצב כנראה באמת משתפר בארץ.

אבל מה שבאמת חסר לנו זה שוק יד שנייה של מכוניות ספורט (חוץ מאיבו וSTI)

כנסו למשל לדף של הS2K ביד 2 הרוב יהיו מודעות של איזו סוכנות ליבוא אישי, אבל איפה כל אלה שנקנו?

פורסם

ראיתי SL AMG ביום שבת לפני שבוע וחצי, במערב ראשון. כנראה שיש יותר מ-1-2 :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...