Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - R8 וRS6 עשו עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי (אודי A3) צדקת בקשר ל-R8 סחתיין.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה רק בארץ מוכרים את הדברים האלו בנפרד, או שזה בכל העולם?

מה זה תוספת למושבי ספורט? למה מה אמור להיות ברכב ספורט (ועוד סופרקאר) ספסלים?

Omnia mea mecum porto

פורסם

אם היו אומרים לי לפני 5 שנים שהקונספט של אודי שנקרא Le Mans בסוף יימכר דרך היבואן בארץ הייתי חושב שהוא משוגע.

אבל לכו תדעו אולי עוד 10 שנים יתחילו לייבא פה בוגאטי.

S2000

פורסם
אם היו אומרים לי לפני 5 שנים שהקונספט של אודי שנקרא Le Mans בסוף יימכר דרך היבואן בארץ הייתי חושב שהוא משוגע.

אבל לכו תדעו אולי עוד 10 שנים יתחילו לייבא פה בוגאטי.

אתה בהחלט בן אדם אופטימי, טוב שלא אמרת שבעוד 10 שנים יהיה הסכם שלום עם איראן והממשלה תיתן לציבור 4500 ליש"ט במזומן כל שבוע במתנה...

ועכשיו ברצינות, הייתי רוצה לפגוש R8 אחת על הכביש, לא ככה ? :-o.

ואגב, GODFLASH, רכב ספורט זה לא, אבל ה"סופרקאר" מכונית על בהחלט במקום :|.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נמכרות בארץ לא מעט מרצדס וBMW במחירים האלה,סיבוב קטן בהרצליה פיתוח יאשר את מה שאני כותב פה אז אני לא חושב שזה מפתיע שיש מי שיזמין את הרכבים האלה.

אני "תופס" הרבה יותר ממי שמזמין את הRS מאשר את הR8.

מברוכ לקונים.

פורסם
זה רק בארץ מוכרים את הדברים האלו בנפרד, או שזה בכל העולם?

מה זה תוספת למושבי ספורט? למה מה אמור להיות ברכב ספורט (ועוד סופרקאר) ספסלים?

ניראה לך שזה רק בארץ? אודי מייצרת רכבים במפרט מיוחד רק לישראל? תפעיל קצת היגיון.

יש את הכיסאות "הרגילים" שהן סוג של פשרה בין נוחות לתמיכה של הגוף , כיסאות שלא יהו מעייפים גם אחרי שעות של נהיגה .

ויש את הכיסאות בגירסא הספורטיבית שלהן שכינראה זה סוג של באקט ספורטיבי או משהו בסיגנון , פחות נוח אבל עם הרבה יותר תמיכה לגוף כמובן שהמחיר שמשלמים על זה הוא בנוחות.

פורסם
נמכרות בארץ לא מעט מרצדס וBMW במחירים האלה,סיבוב קטן בהרצליה פיתוח יאשר את מה שאני כותב פה אז אני לא חושב שזה מפתיע שיש מי שיזמין את הרכבים האלה.

אני "תופס" הרבה יותר ממי שמזמין את הRS מאשר את הR8.

מברוכ לקונים.

אני לא מכיר הרבה רכבים שמתחילים במחיר של מיליון 300 על הכביש במיוחד לא רכבי ספורט אני חושב שיש קרראה טורבו 3.6

שהיא במחיר של האודי.

S2000

פורסם

אז תתפלא.

אני אישית מכיר לפחות 5 M5 שונות,קאררות יש כמו המאירם שזה המון וקרארות טורבו יש הרבה יותר מאחת שתיים.

יצא לי לראות כבר 2 קראררות טורבו קבריו' שמחיר שלהם הוא עסיסי במיוחד.וזה רק מה שאני ראיתי.

כמו שכבר כתבתי, סע לפיתוח,פתאום קרררה ,SL וM5 נראות הרבה יותר נפוצות.

• תוכן חדש...