Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - R8 וRS6 עשו עליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

R8 - חווית נהיגה מטורפת

לקחתי את ה-R8 לסופ"ש לפני שבועיים לגרמניה, ממש נהנתי מכל דקה של נהיגה ברכב. הביצועים המדהימים יחד עם השילוב של מערכת המטלים והגיר האוטומט הגיאוני היה ממש מדהים. היתרון הגדול בן ה-R8 לאח הגדול (גייארדו) הוא המחשב אשר מתקן שגיאות ולא זורק לך את הזנב בצורה מבלבלת שקשה לך להשטלת עליו.

רכב מדהים, ביצועים מדהימים האומנם קצת מסורס אבל מהנה ביותר לנהיגה!

מומלץ בחום למי שמעוניין לשכור את הרכב בברלין / פרנקפוקט / מינכן בגלל הכבישים הטובים יותר. אפשרי גם באיטליה, צרפת ושוויץ.

ניר

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש אוודי A6 עם קיט חיצוני של RS6 והיא בצבע כחול מטאלי, אתה בטוח שאתה לא מתבלבל?

בעל הרכב (בחור מבוגר, אמין ודי חביב) טוען כי הרכב מקורי. הרכב חונה בחנייה סגורה ומוגן בין היתר ע"י שלושה כלבים עצבניים. ברגע שתהיה לי הזדמנות אני אצלם את הרכב ואתן למבינים ממני לקבוע.

פורסם
מי שמחזיק את הארץ מבחינה כלכלית הם אלו שעובדים במשכורת חודשית שגובהה כגובה תקציב הגיהוץ של מושא ההערצה הזה שלך.

וואו איזה תגובה נחמדה.

אין לי שום הערצה לאף אחד , פשוט לקרוא למישהו אידיוט מבלי להכירו ובטח אחד שהצליח ככה (כנראה שהוא לא אידיוט אחרת לא היה מצליח..)זה קצת מעליב ולא במקום..

לגבי הפוליטיקה של המשכורות וכו' - תאר לעצמך כמה מקומות עבודה אותו "אידיוט" ייצר פה הארץ - ואני יודע שעשרות אלפי..!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

זה לא בדיוק שייך לפורום, לכן אין צורך להמשיך ולפתח את הענין. אבל למה להמציא מילים שכלל לא נאמרו ? מאיפה בדיוק הבאת את ה "אידיוט" הזה שלך ?

פורסם

ישנה RS6 אחת בקרית אונו.

מסתובבת בחלק הצפוני של העיר ובשעות הבוקר נראית נוסעת לכיוון אלוף שדה[כן, כמעט עשיתי תאונה כחשבתי שראיתי R8]

----

פורסם

"חלק צפוני של קרית אונו" - אני לא כלכך חזק בגיאוגרפיה של האיזור הזה, אמנם, אבל לא מדובר בסביון? ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חלילה אם תגובתי תתפרש כצרות עין או קנאה [אני באמת לא מקנא באף אדם שנוהג באאודי]

אבל אשמח אם מישהו יבהיר לי את משמעות העליצות שפושטת בקרב חובבי הרכב עת עולה על כבישי ארצינו רכב יקר במיוחד?

מה המאורע החגיגי?

אילו לאותם אנשים היתה נגיעה [משהו כמו "דוד שלי קיבל את הR8 שלו"] אני חושב שעוד הייתי יכול להבין, אבל לסתם אנשים זרים שמרגישים נעים בגוף רק כי יש R8 עם מספר צהוב [או לבן, לא נוכן לשכוח את בר מזל שארגן לעצמו CC] -

מה הרעיון מאחורי זה?

מה ההתלהבות מאחורי הרהורים כמו "בשנת 2010 יביאו לפה בוגאטי", האם משהו פה מחכה עם הרכישה של האיביזה טורבו \ S3 שלו כדי שיישאר לו מספיק כסף לקנות בוגאטי?

תודה מראש על הבהרות במידה ואזכה להן, ושוב, אני לחלוטין בעד כל אותם עשירונים שיכולים להרשות לעצמם מכוניות כאלה, רק לא ברורה לי ההתקהלות סביב ערך הרכב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנסיך.

שכחת שכעת שהרכבים הללו כבר בארץ כל יום שעובר לוי יצחק שוחט אותם במחירון ותוך שנה שנתיים כל עמישראל יוכל להרשות לעצמו אחת בחניה ועוד במחיר מבצע :wink:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
R8 - חווית נהיגה מטורפת

לקחתי את ה-R8 לסופ"ש לפני שבועיים לגרמניה, ממש נהנתי מכל דקה של נהיגה ברכב. הביצועים המדהימים יחד עם השילוב של מערכת המטלים והגיר האוטומט הגיאוני היה ממש מדהים. היתרון הגדול בן ה-R8 לאח הגדול (גייארדו) הוא המחשב אשר מתקן שגיאות ולא זורק לך את הזנב בצורה מבלבלת שקשה לך להשטלת עליו.

רכב מדהים, ביצועים מדהימים האומנם קצת מסורס אבל מהנה ביותר לנהיגה!

מומלץ בחום למי שמעוניין לשכור את הרכב בברלין / פרנקפוקט / מינכן בגלל הכבישים הטובים יותר. אפשרי גם באיטליה, צרפת ושוויץ.

ניר

לא רע, לא אתפלא למה ההמלצה שלך דווקא על גיר אוטומט, הרי זה בתוספת של כ 100 אלף לכיס של הסוכנות לא?

כנראה שאתה באמת סוכן טוב אם אתה משקיע כל כך .

זורק זנב בצורה קשה ומבלבלת? מסורס? בהשוואה למה מסורס? לבוגאטי שנהגת עלייה? :roll:

פורסם
אז תתפלא.

אני אישית מכיר לפחות 5 M5 שונות,קאררות יש כמו המאירם שזה המון וקרארות טורבו יש הרבה יותר מאחת שתיים.

יצא לי לראות כבר 2 קראררות טורבו קבריו' שמחיר שלהם הוא עסיסי במיוחד.וזה רק מה שאני ראיתי.

כמו שכבר כתבתי, סע לפיתוח,פתאום קרררה ,SL וM5 נראות הרבה יותר נפוצות.

M5 מחירה הוא מיליון בלבד.

והSL שיש בארץ הם לא AMG (חוץ מאחת או שתיים שמסתובבות בארץ) לכן מחירם מגיע לעד מיליון 200

ושתי המכוניות האלו הם לא מכוניות ספורט טהורות הM5 היא מכונית סאלון רב שימושית ספורטיבית GT והSL מכונית ספורט עם יותר מידי צעצועים בפנים כבדה מאוד יחסית למכונית ספורט מנוע גדול שסה"כ לא נותן נתונים הגונים ביחס למה שיש ברכב.

המכונית היחידה שבאמת יכולה בארץ להתחרות מול הR8 היא הפורשה ושוב הR8 מכונית מיוחדת במינה ואני גם מאמין שלא ייצרו אותה לזמן רב על מנת שתשאר מכונית מיוחדת.

בכל זאת היית מביא לי עכשיו לבחור פורשה או R8 היה לי קשה לבחור אבל בסוף הייתי לוקח את הR8 כי היא פשוט מכונית מיוחדת יש בא משהו שאין בפורשה.

S2000

פורסם

והSL שיש בארץ הם לא AMG (חוץ מאחת או שתיים שמסתובבות בארץ) לכן מחירם מגיע לעד מיליון 200

ושתי המכוניות האלו הם לא מכוניות ספורט טהורות הM5 היא מכונית סאלון רב שימושית ספורטיבית GT והSL מכונית ספורט עם יותר מידי צעצועים בפנים כבדה מאוד יחסית למכונית ספורט מנוע גדול שסה"כ לא נותן נתונים הגונים ביחס למה שיש ברכב.

המכונית היחידה שבאמת יכולה בארץ להתחרות מול הR8 היא הפורשה ושוב הR8 מכונית מיוחדת במינה ואני גם מאמין שלא ייצרו אותה לזמן רב על מנת שתשאר מכונית מיוחדת.

בכל זאת היית מביא לי עכשיו לבחור פורשה או R8 היה לי קשה לבחור אבל בסוף הייתי לוקח את הR8 כי היא פשוט מכונית מיוחדת יש בא משהו שאין בפורשה.

חבר, אתה חי בסרט (בחברות, לא בכעס:-P)

אתה מדבר על מכוניות מהטובות ביותר שנוסעות כיום על כבישי העולם כאילו היו "סתם" אימפרזה טורבו.

M5 ו-SL הן לא סתם רכבי GT, אמנם הן לא רכבי-על, אבל גם ה-R8 והפורשה לא (מורצ'יאלאגו, אנזו, קררהGT, לדוגמא, כן).

מדובר בנישה שונה של רכבי ספורט שכמובן אלו שתוכננו מראש כרכב ספורט נטו יתנהגו טוב יותר מגרסאות סופר ספורטיביות של רכבי סלון.

את ה-R8 ייצרו הרבה וכבר מייצרים הרבה וזה לא יהיה רכב שמיוצר במהדורה מוגבלת אלא כמתחרה רצינית לפורשה 911 (לשם מכוונים באודי).

לגבי הפנטזיה האישית שלי, ה-RS6 סטיישן בהחלט בראש הרשימה!

לדעתי זה הרכב האולטימטיבי, מטורף ואפשק לדחוף דירה שלמה מאחור :-D (אחלה רכב עבודה).

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לגבי כל הRS6 שצצות פה כמו פטריות אחרי הגשם - אז זהו. שלא. יש RS6 אחת בארץ. סטיישן וזו האחת שבתמונה (עם הלוחית רישוי CC).

יש כמה וכמה S6 שמסתובבות בארץ (ולפחות אחת שגרה פה בסביון). יש גם כמה וכמה S8 (קרוב ל50) שמסתובבות בארץ.

"חלק צפוני של קרית אונו" - אני לא כלכך חזק בגיאוגרפיה של האיזור הזה, אמנם, אבל לא מדובר בסביון? ;)

לא.. קרית אונו הם הצפוניים.

סביון ממוקמת דווקא דרומית לקריית אונו ;)

מדהים. אתה הבןאדם הראשון שאני קורא שאומר "מליון בלבד". אפילו האנשים שקונים את המכוניות האלו לא אומרים "רק מליון שקל".

לגבי הSL AMG, זה עוד יותר מדהים.

דבר ראשון, גם אם מדובר על "סתם" איזו SL500 - היא עדיין עולה לא פחות מR8 (כאילו, אפילו "סתם" SL350 לא רחוקה מהמחיר של הR8, לפני תוספות).

לגבי המנוע שיש במכוניות הללו, רמת האי-דיוק וחוסר הידע שלך פשוט מרשימה יותר ויותר מהודעה להודעה.

אתה יוצא בהכרזות חסרות כל ביסוס.

מה תגיד אם תשמע שיש יותר SL AMG מאשר SL 500 ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכל האנשים שחושבים שאין בארץ מכוניות שעולות קרוב למיליון וחצי שקל ואולי אפילו יותר, מומלץ לכם לעשות סיבוב באיזור הרצליה פיתוח. כנראה שמזמן לא ראיתם איזה רכבים אנשים בעלי אמצעים התחילו לקנות בארץ... 8)

גרסאות 63 של שלל דיגמי מרצדס כבר הפכו לדבר נפוץ באיזורים האלה...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

באשדוד יש 2 S63 AMG וראיתי גם S550 אחת. יש בארץ לא קצת מכוניות מיוחדות כמו הS8 (שלטענת דיסקוברי יש כ50 כאלה בארץ שזה נתון מדהים!) ועם עליית הR8 והRS6 נהיה פה עוד יותר מגניב! שלא נדבר על הפרארי שיש פה..

מקווה שבקרוב ניראה עוד מכוניות בסיגנון בארץ.

• תוכן חדש...