Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי פיז'ו 206 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, ברשותי סובארו ג'אסטי 92, מנוע 1200 5 שנים בבעלותי (קניתי אותה עוד כשהייתי חייל)

הג'אסטי מצויינת, אמינה, חסכונית בטירוף (1:13-14 בעיר) אך החיסרון היחידי שלה זה שהיא מיושנת.

אני חושב על שדרוג לשנתון גבוהה יותר - פיז'ו 206 שנת 99 או 2000 ככה בסביביות ה 30000+ ש"ח.

מה אתם אומרים על 206 מבחינת אמינות, צריכת דלק, חשמל, והכל?

האם אחרי 5 שנים עם רכב יפני שבחיים לא נתקע / היתחמם פתאום אני אסבול עם הצרפתייה הזו?

על מה צריך לשים לב בבדיקה של רכב זה? וכמובן שאני הולך רק על גיר ידני.

מצפה לתשובותיכם,

רוני.

פורסם

ברשותי 206 אוט' . מעולם לא התחממה לי. רכב טוב. אני מניח שהידנית אפילו יותר טובה, יותר חסכונית בדלק. גם בקשר להשמצות על אמינות הגיר האוטומטי שלה, לא מצאתי ידיים ורגליים. נסעתי עליה כבר 75,000. הגיר מתפקד כמו חדש, גם אם זה נכון שהוא לא גיר כ"כ חכם כמו שטוענים שהוא.

פורסם

תודה ארז, עוד שאלה קטנה:

מבחינת עלויות אחזקה, טיפולים, חלפיםת האם יקר כמו שכולם טוענים - "להכנס עם צרפתיה למוסך זה צרה"

או שאין אמת בדבר?

מודה לך על תשובותך...

פורסם

עשית חיפוש כמו שהציעו?

אני לא יודע מי זה "כולם אומרים", אבל אני יכול לחשוב על לפחות רכב אחד שאינו צרפתי והחלפים שלו יקרים יותר.

ובכלל, אם אתה מחפש רכב בדגש על אמינות מוחלטת - כנראה שה206 לא בשבילך. תישאר עם הג'אסטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתכונן לצריכת דלק הרבה יותר גבוהה.

ה1400 ידנית שהייתה לי הייתה עושה ממוצע משולב של 1 ל10 או ממש ממש ממש ברגוע 1ל 12- הרבה מאוד בבין עירוני

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ה GTI שלי עושה 1:10.7 בממוצע, כולל נסיעה במהירויות גבוהות ואני לא בדיוק חוסך איתה ( מנוע 2000 ) ככה שאני מצפה מרכב תקין עם מנוע של 1.4 לצריכה הרבה יותר טובה. גם אני הגעתי למדידות של 1:12.

בנוסף אם כבר, אז תלך על דגם משנת 2000 ולא מ 99 כי במודל 2000 תיקנו בעיות חשמל מסוימות.

תערוך חיפוש נוסף על מנת למצוא את המחלות של הרכב והדגשים בבדיקה, זה רכב מבוקש ונפוץ, ככה שאני מאמין שתמצא הרבה תשובות.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...