Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספרי טלפון ביד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחיפשתי מכונית יד שנייה אחת השיטות שלי לבדוק האם מדובר בסוחרים הייתה לחפש את מספר הטלפון בגוגל, השיטה עבדה בצורה לא רעה. היום שמתי לב למשהו חדש באתר yad2, תשימו לב שהם שינו את המידע על מספר טלפון ומספר סלולארי להיות תמונה, לדוגמא : http://www.yad2.co.il/Pic/200808/20/1_1/c/p_1_1_1_856995_20080820140852.gif

או בשביל לראות את זה פשוט כנסו לאיזהשהי מודעת רכב באתר ותוכלו לראות שאי אפשר לסמן את הטקסט (ובקליק ימני פשוט רואים שזו תמונה).

ההשלכות של שינוי זה באתר הן שכשתחפשו מספר טלפון בגוגל אתם לא תמצאו את המודעות לפי המספר, מכיוון שמדובר בתמונה ולא בטקסט. זה רק אני, או שגם אתם חושבים שמדובר בניבזות לכל דבר של בעלי האתר???

דרך אגב, בקטגוריות אחרות, כמו נדל"ן, השאירו את השדות של הטלפון בתור טקסט.

אני לא בטוח אם ההודעה הזו קשורה ל"ייעוץ ברכישת רכב", מצטער אם שמתי את ההודעה במקום הלא נכון.

פורסם

ראיתי שיש מודעות עם תמונה, כפי שציינתה, ויש כאלה עם טקסט. אזי כנראה הסינון יהיה עוד יותר קל. למרות שאינני מבין למה לסוחרים את כל זה. הרי אחד שיודע לסנן באינטרנט ידע לסנן גם במפגש, הסוחר רק יפסיד את זמנו ויתכן ויחטוף גם את הזעם.

פורסם

פטנט מאוד נחמד עם מס' טלפון בתמונה. באמת, זה דבר שכדאי ליישם לכל אחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעניין.

יש לי רכב מפורסם למכירה ביד2 וגם אצלי הטלפון הומר לתמונה.

אני נוטה להאמין שמדובר דוקא על נסיון "להגן" על המפרסם מפני כל מיני ציידי מספרים שאח"כ מנפחים לך את הנייד במודעות פרסומת ב-SMS.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לא בטוח מה הסיבה אבל עלית על משהו מעניין.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם אני מצאתי ככה מלא סוחרים, אבל אף פעם אני לא זוכר שגוגל מצא מספר טלפון בתוך יד2. נראה לי שגוגל בכלל לא מאנדקס אותו.

• תוכן חדש...