Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבדיקה אצל רשם המשכונות לפני קניית רכב, עלה כי הרכב מושכן על ידי בעליו הקודמים (לא הבעלים בנוכחים אשר מוכר את הרכב). כמובן שכל עוד מופיע משכון על הרכב אני לא אקנה אותו, והבעלים שלו מטפל בנושא. השאלה שלי היא אם יש פה אנשים שנתקלו כבר במקרים כאלה בעבר והאם יש דברים נוספים בנושא שכדאי להיזהר מהם במצב כזה.

יש לכם מושג כמה זמן בד"כ ייקח לטפל בבעיה מהסוג הזה?

תודה

פורסם

כמה טוב שקיים רשם המשכונות ושבאמת עשית בו שימוש!

תמשיך לחפש ותעובר הלאה מהסיבה הפשוטה שהעניין יכול לקחת לא מעט זמן,במיוחד שלא מדובר

על הבעלים שממנו אתה רוצה לקנות אלה פלוני אלמוני שיהיה מאוד קשה לבעלים לשים עליו את היד לעניות דעתי.

ואם אני טועה והכל יסתדר לבסוף אז שיהיה בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

בהנחה שהרכב לא ממושכן כבר, קבלת טופס שחרור ברשם המשכונות היא מיידית, אבל את זה תקבל רק אחרי שתביא אישור מהבנק הממשכן. הזמן שלוקח לקבל את אישור הבנק תלוי בטיב השרות באותו בנק אבל עקרונית אמור להתבצע מיידית.

ראה גם קישור ראשון בתחתית השרשור למה לא צריך להתרגש מרשם המשכונות.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

עקרונית יש לי אישור שהועבר אליי בפקס מהבנק (עותק של האישור שהועבר עכשיו לרשם המשכונות על ידי הבנק). על פניו אם הבנק אומר שהמשכון נסגר כבר לפני כמה שנים, ויש לי את האישור שלהם (אומנם בפקס, על גבי טופס שהפקידה מילאה בכתב יד) נראה לי שהמסמך שיש לי מספיק, ושלא צריך לחכות שבועיים-שלושה עד שזה יירשם באופן פורמלי אצל הרשם, לא?

פורסם

הסיבה שזה לוקח שבועיים שלושה לדעתי היא בגלל שהבנק שולח את המקור בדואר לרשם, וזה מחזיר לו את האישור שלו בדואר.

אם לוקחים את המקור ביד מהבנק לרשם, זה מתקבל מיידית.

עקרונית, אם יש אישור מהבנק המשעבד שהרכב משוחרר, ואתה מצליח לבצע העברה במשרד הרישוי, אז די בטוח שאף אחד לא יבוא לעקל לך אותו. (לפחות לא הבנק הזה)

(add lightness' (Colin Chapman'

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אם תתקשר ותבקש יפה מידע, הם אכן ינדבו לך.

עשיתי זאת בעבר ולא נתקלתי בשום התנגדות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...