שלום לכולם,
לצערי עושה רושם שחייו של הגיר שלי מתקרבים לסופם (לא תמיד נכנס לרוורס, או שלוקח לו כמה שניות עד שהוא נכנס להילוך ובעיות נוספות מהסוג הזה). מניסיון רע שהיה לי עם רכבים אחרים שעברו שיפוץ גיר במוסך מורשה, רציתי לשמוע אם למישהו פה היה ניסיון טוב עם שיפוץ גיר לגולף.
כמובן שאני מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה ואמינה. בעבר ברכבים שנסעתי עליהם שעברו שיפוץ גיר תמיד היו בעיות של העברת הילוך לא חלקה, פגיעה משמעותית בצריכת הדלק לאחר השיפוץ ודברים בסגנון הזה.
ממה שהבנתי במוסכים המורשים ובמוסך היבואן במילא לא משפצים את הגיר בעצמם, ושולחים אותו למוסכים שמתמחים בשיפוץ, ואז גם לרוב מקבלים גיר ששופץ מרכב אחר, ולאו דווקא את הגיר שהיה אצלי. מן הסתם הייתי מעדיף שישפצו את שלי ולא יתקינו לי גיר של מישהו אחר.
ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין לחכות שהגיר ימות מתישהו ואז לשפץ אותו, או לא לחכות ולהחליף את הרכב לפני שהמצב שלו יתדרדר. בסה"כ חוץ מזה הרכב במצב מעולה וחבל לי להחליף אותו כך שאני אשמח לשמוע על מוסכים אמינים טובים וישרים שמתחמים בנושא.
תודה