Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיעו סטים 0 GAUGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת ולאחר חודש שלם של ציפייה והמתנה הגיעו ארצה 2 סטים להתקנה של 0 GAUGE מתוצרת VOODOO.

ההשאלה הנשאלת היא -

מה זה הדבר הזה לעז**ל ?

אי אפשר להעביר כזה דבר מתחת לספי הדלת !!

איזה מגבר יכול לקבל סופיות כאלו ?

הגיעו גם 2 מפצלים מ 0 ל 4 עם מד מתח ומד אמפר וים של פיוזים AGU...

למה אני צריך את זה ? זה נראה לי מוגזם בעליל לכל התקנה שלא תהיה...

עכשיו צריך מונו-פלצת !! - מה להזמין ? ראיתי מגברים של KOLE AUDIO - מה זה ? שווה ?

...CASKA for life

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני חבל שאתה לא מודע למה שאתה מזממין הייתה שואל לפני כן...

אם קצת רצון אפשר להעביר את הכבל הזה.

את ה0 גייג' אתה מפצל ל4 גייג' ואז מחבר למגבר אין אפשרות לחבר את ה0 גייג' בלי לפצל, כל מה שקבלת הפיוזים המפצל יש שימוש.

IBIZA 20vt

פורסם

הייתי מודע טוב מאוד לעובדה שזה OVERKILL משמעותי אבל במחיר שעלו לי 2 הסטים האלו כולל משלוח - ביתתי קוה בארץ מקסימום קיט 4 GAUGE איכותי...

רק מה, שאף פעם לא ראיתי כבל 0 GAUGE ועכשיו שזה מולי, אני לא מבין מי צריך כזה דבר.. (המוכר שלח לי כבל - וכבל + באורכים שווים (5 מטר) ואמר שאני יכול להעביר את המצבר לתא המטען למשוך את הכבלים למנוע... (או משהו כזה..)

בכל אופן, יש לי עכשיו אחלה בסיס למערכת מפלצתית- לאט לאט נשתדרג.. - כרגע אני מחפש מונו !! CLASS D ענקי וסיני !! (מפורומים בחו"ל הבנתי שב CLASS D ההבדלים בין מגברי מותג למגברים סיניים הם שוליים - משהו בקשר לגלי סינוס.., בכל אופן זה מה שאני מחפש, יש המלצות ?)

איך KOLE-AUDIO יש ב EBAY מגבר שלהם CLASS D שמוצהר 3000RMS ב 1 OHM - זה אמיתי ? מה עובר על אנשים ? גם אם הוא ייתן חצי מזה הוא שווה 260 דולר לא ?

חגי

...CASKA for life

פורסם

ממש לא.

מה שיקרה, הוא שהוא ישרף לך די מהר:)

אתה מחפש מגבר ענקי סיני?

תהרוס לעצמך את מערכת החשמל די מהר, וגם את המגבר.

קול אודיו? חיקוי די עלוב לרוקפורד, dont you think?

חוצמזה, התבוננתי קצת באתר של קול אודיו.

מונו 3 קילוואט עם כניסת 4 גייג'?

זה די מגביל אותו ל 1200 וואט:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או.קיי,

אני מבין שזו לא מציאה..

אז מה כן ?, יש משהו סיני משתלם ?, משהו לא סיני עם כניסות של 2 GAUGE ?

יש איזשהו BOSS D3600 - אני מניח שגם הוא לא רציני אבל במחיר שלו, אפשר להביא 2 ולא כואב הלב.. - זה כל כך זבל ? גם במגברי CLASS D שכידוע מאוד נצילים ?

תודה על העזרה חברים, בסוף נמצא משהו זול וטוב (או שלא ?)

...CASKA for life

פורסם

אתה זול ו[לא כל כך] טוב? תקנה היפוניקס.

מה שזול עולה ביוקר :)

חשבתי שכבר אמורים לדעת את זה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ניתן למצוא בקלות חיווט עבה, איכותי וממותג באי-ביי.

כשחיפשתי לפני שנתיים חיווט, סטים של קנוקונזפטז, מנסטר, סטינגר, רוקפורד או סטריט-וויירס נמכרו סביב ה 100$ לקיט 2 גייג', שהוא די והותר לכל מערכת.

קיטים זולים יותר של חברות עלומות שם ממש לא עשו לי את זה. חבל שלא התייעצת כאן לפני הזמנת הקיטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא שאני מתיימר להיות מבין גדול בחיווט אבל הסט נראה מאוד איכותי והגיע ארוז עם כל טוב.

נעל הכבל במצבר, 2 כבלים RCA TWISTED, המפצל כולל מד מתח ואמפר וגם הסופיות של הכבלים(X2 לכל סט) - כולם של ROCKFORD FOSGATE נראים ומרגישים איכותיים מאוד (יותר מזה, אני לא יודע..)

הכבלים עבים בטירוף ורשום עליהם 99.9% COPPER וגם OXYGEN FREE ובית הפיוז נראה כמו איזה ויברטור ענק !! אין לי מושג אם זה נחשב איכותי ואני שילמתי על הכל 210 דולר כולל משלוח ומיסים (2 סטים...)

למה ללכלך ? למה לא איכותי ? אם תראה אותם ותגיד זבל אני אומר סבבה, אבל ככה סתם..:-)

חגי

...CASKA for life

פורסם

אז תקנה קול אודיו:)

הם נראים כמו רוקפורד גם.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אתה מצחיק...

אני מקווה שאתה לא אומר בעצם שאני לא מבחין בין מוצרים של ROCKFORD למוצרים אחרים...

רק שאלתי על KOLE AUDIO ועכשיו תזכור לי את זה לכל החיים ?:-)

מה לגבי HIFONICS 2608 ההספק המוצהר שלו קרוב למציאות ? הוא גם לא כזה יקר...

...CASKA for life

פורסם

הייפוניקס מוצהרים גבוה.

למה אתה צריך מונו חזק?

אל תקנה דברים שאתה לא צריך סתם, קנה חכם ולא זבל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש לי שאלה לפותח הפוסט הנ"ל: יש לך איזה אלטרנטור של 150-300 אמפר? ואיזה 3 מצברים שמזינים מערכת של 3 קילו וואט?

אם לא אז למה אתה צריך כבל מיותר כלכך.

זה כמו שאתה משלם על אינטרנט 5 מגה וגולש רק לפורום הזה או בודק אימליים

או שאתה מבשל איזה רכבSPL מטורףשיפעיל אזעקות במגרש חנייה של נתב"ג

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

גם בשביל HIFONICS 2608 או ROCKFORD 1001BD צריך לשדרג את כל מערכת החשמל ברכב ?

הרכב בן שנתיים, איביזה CUPRA - מצבר דנדש 72..

זה לא שאני מתכוון להגביר 6 סאבים - פשוט קרץ לי המגבר של KOLE כי הוא מוצהר מאד חזק...

התוכנית היא 12 IDMAX על מונו חזק. או 2 סאבים של 10" של RE או AA

הכבלים באמת מוגזמים, אבל... מה איכפת לי ? הם עלו גרושים (יחסית למחירים בארץ) הם וכל האביזרים הנלווים שלהם באיכות גבוהה (כך לפחות נראה לי בינתיים)

אלו מסוג הכבלים שאתה מפרק מהרכב כשאתה מוכר.. (כמו גם את ה DYNAUDIO 240 שלי..)

והכי חשוב - מקדם פוזה גבוה..

...CASKA for life

פורסם

רגע. תן לי להבין. או IDMAX 1 או 2 עשיריות של RE או AA? איך זה הולך ביחד? כאילו מה השיקולים שלך? מילא היית אומר באמת או איזו מפלצת אחת או 2 RE או AA. אבל IDMAX? זה איכות נטו. לא ש-AA ו-RE לא איכותיים, אבל הם גם מפלצות.

ולמה אתה רוצה מונו כל כך חזק בשביל IDMAX אחד? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...