Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שאפשר להיות "אנושי" כאשר אתה גובה על סט בולמים מחיר 300% מבחו"ל. (וכן אני יודע שגם שם אנשים מרויחים, ומשלמים מסים ויש עלויות משלוח וגם איזה פלא נותנים אחראיות).

נ"ב: אני לא מכוון רק ליבואני בילשטיין אלה גם להרבה יבואנים אחרים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי נקודות למחשבה:

1. אינני בטוח שלבילשטיין יש דגם עבור סוד.
  2. לא בכל קוני צהוב יש ברז. את הקוני שמורכבים ב-33 שלי (זהים כמעט לחלוטין לאלה שבסוד) ניתן לכוון רק כשהם אינם מורכבים על הרכב. לעומת זאת, קוני צהוב של אלפא 75 כן מצוייד בברז כיוון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בטח שאפשר להיות "אנושי" כאשר אתה גובה על סט בולמים מחיר 300% מבחו"ל. (וכן אני יודע שגם שם אנשים מרויחים, ומשלמים מסים ויש עלויות משלוח וגם איזה פלא נותנים אחראיות).

נ"ב: אני לא מכוון רק ליבואני בילשטיין אלה גם להרבה יבואנים אחרים.

אני מעדיף שיגבו ממני 300 אחוז מחיר,ויתנו לי 100 אחוז שרות - מאשר שיגבו ממני 100 אחוז מחיר ו30 אחוז שרות.

וזה מה שקורה ב "KONI" לצערי.

"יש תקלה"

היום אנחנו נותנים שרות "יום כן,יום לא,יום למה לא".

אתה לא מתאר לעצמך שמתוך 10 אנשים שאני מכיר עם קוני, ל2 מהם נזלו הבולמים אחרי פחות מחצי שנה.

פורסם

בואו נעשה שוב קצת סדר.

"להתגרזן" - אני מניח שאתה מתכוון להשתולל עם האוטו, אז לא...ממש לא, אבל המכונית היא מכונית מרוץ, מה שאומר שתשתתף בספורט מוטורי חוקי ולא "גרזני"...

השרות של יבואן כזה או אחר, לפחות בשלב הזה לא ממש חשוב כי כמו שציינתי יש לי סט אחד שמורכב ועוד אחד להחלפה.

עד כמה שהצלחתי לראות אין שום אפשרויות כיוון או כיוונון .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

טוב אני לא אעשה הכללות, בכל אופן בבולמים האדומים שאני קניתי יש אפשרות כוונון.

יש ללחוץ פנימה עד הסוף את המוט שיוצא מהבולם, ואז לסובב אותו סביב צירו (יש לו שקע למפתח אלן בקצה). יש טווח של שניים ורבע סיבובים.

כיווץ הבולם עם היד קל מאוד בכל המצבים.

משיכת הבולם החוצה קשה יותר, וכמעט בלתי אפשרית במצב כוונון הכי קשיח.

לדעתי למטרת מירוץ יש לקחת קוני צהוב.

אם מדובר במירוץ שטח, יתכן ועדיף מתלים ובולמים דווקא רכים יותר - צריך לבדוק מה מומלץ אני לא יודע.

פורסם

מקסים צודק . אם בעניין נזילות הקוני או היבואן .

הקוני נוזלים . רוצים דוגמאות ?

בולמים קידמיים של RS TURBO , שניהם הוחלפו בגלל נזילות הבולם .

בולמים קידמיים של 205 , שניהם הוחלפו בגלל נזילות .

בולם אחורי של BMW , לא הוחלף . לא מעניין את היבואן . הבולם ישן מדי לטענתו .

נקווה שהבולמים שקניתי לפני כחצי שנה ל 106 לא ינזלו...

וכאחד שקנה מספיק בולמי קוני כמו שאפשר לראות , אני ממליץ על בילשטיין בלי צל של ספק . אמנם הקוני באמת בולם טוב . אבל עם נטייה לנזול והיבואן לא נותן שירות כמו יבואן הבילשטיין .

אני מעדיף לשלם עוד קצת ולדעת שברגע הצורך יש לי גב . ובקוני לצערי , כנראה שאני אצטרך גב לאור היסטוריית מקרי הנזילות בבולמים שקניתי , שלא בטוח שאקבל .

זו הסיבה שלמרצדס שלי לא הזמנתי קוני למרות שהצעת המחיר שקיבלתי היתה זולה מאוד . מאוד .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דובי - בשביל לכוון הסבירו לך נכון, רק שים לב שצריך להוציא את טבעת האוקולון (הבאמפ סטופ) מתוך הבולם, כדי שהוא ייסגר עד סופו "ויסובב" את ברז הכיוון הפנימי.

יאשה - ואחאד סוכנות מכוניות משופרות פתחת כאן, אבל אם כבר הזכרת את איכות השירות של קוני בישראל, דברים שכנראה יש בהן שמץ של אמת, איך אתה מסביר שקוני מדורגים במקומות מאד גבוהים בעולם בסקר בולמים וקפיצים ?

http://cars.walla.co.il/?w=/4702/1049428

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אגב איפה Tein ברשימה?

אלוהים ישמור! איזה תחת!! :shock:

הקוני הצהובים הורכבו בהצלחה, עכשיו צריכה לגשת לחומוסיה הקרובה לביתי ולרכוש לי קצת צ'יפס...

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

ליאור ,

מלבד אמינות , הקוני עושים את העבודה ממש לא רע . לא זכור לי מקרים שבהם התעצבנתי מהקוני . ממש לא .

אבל אי אפשר להתעלם מרמת האמינות שלהם . ראבאק , כל בולם קוני שהיה לי הצליח לנזול . זה מטורף .

והמצחיק זה שגם חברים סובלים מבעיות אמינות בקוני שלהם .

ומה שמצחיק הוא שלא יצא לי לראות בילשטיין נוזל . והאמת שאם תסתכל על הבולם של בילשטיין תראה איזה מאסיבית הבוכנה בפנים לעומת קוני או KW או כל השאר בכלל...

אז אולי היבואן צודק וזה באמת כי הכבישים בארץ חרא . ולכן ד"א הוא לא נותן אחריות לכל החיים...

אבל בינינו , זו רק עוד סיבה למה לא לקנות את הבולם .

יצא לי לקרוא מספיק מבחנים על בולמים וקוני באמת נתנו הופעה טובה , אם אפשר לקרוא לזה כך , אבל עובדה שבילשטיין תמיד היו מעל ובילשטיין הרבה יותר אמינים ובמיוחד בארץ ועכשיו תוסיף למשוואה יבואן טוב בהרבה לבילשטיין ואני מניח כבר שאתה מבין מה המוצר העדיף .

לא ממליץ לקנות קוני . ואני אחד שקנה הרבה קוני...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לבילשטיין גם יש יבואן אנושי,לבילשטיין גם יש אמינות מוכחת יותר טובה,לבילשטיין יש מוצר יותר טוב.

בילשטיין יותר טוב,ואני לא מכיר מישו ששם בולמים משופרים כי הוא לא "מתגרזן " עם האוטו.

אז עכשיו אתה מכיר, אני. וכמוני יש עוד הרבה שרק רוצים את האחיזה, אבל לא ששים בכל סיבוב להגיע לקצה גבול היכולת של האוטו.

מקסים צודק . אם בעניין נזילות הקוני או היבואן .

הקוני נוזלים . רוצים דוגמאות ?

בולמים קידמיים של RS TURBO , שניהם הוחלפו בגלל נזילות הבולם .

בולמים קידמיים של 205 , שניהם הוחלפו בגלל נזילות .

בולם אחורי של BMW , לא הוחלף . לא מעניין את היבואן . הבולם ישן מדי לטענתו .

נקווה שהבולמים שקניתי לפני כחצי שנה ל 106 לא ינזלו...

וכאחד שקנה מספיק בולמי קוני כמו שאפשר לראות ,.

.

לא ממליץ לקנות קוני .

אתה אפילו קנית ל 106 אמרת, ואתה תמשיך לקנות.

קוני נוזלים מסיבה מסויימת, והיא העובדה שקוני ממשיכים למכור בולמים "מקוצרים" או "קצרים", שהמטרה שלהם היא לדאוג שהרכב יהיה מונמך, מבלי להנמיך אותו (למשל בלי לשנות כיוונון במוט פיתול, או קפיץ)

דבר כזה פוגע במחזירי השמן, והבולם ינזול.

קוני בונים בולמים אחוריים בעלי צינור אחד, ולא דו - צינורי, כבר אמרתי את זה, בניגוד לבילשטיין, ויש לזה המון יתרונות (גם חסרונות).

בסופו של דבר, אם תתהפך על הגג, הבילשטין יחזירו נשמתם לבורא, הקוני עוד ימשיכו.

ואני בתור מישהו שקונה רק בילשטיין, ועד כה היו לי רק 3 רכבים עם קוני.

ההפרש במחיר הוא כ40% תלוי בדגם הרכב, אני לא יודע עד כמה זה כדאי למישהו שלא נוסע עם האוטו על בסיס יומי לעבודה, אלא רק למסלול

פורסם

יאשה ...

בוא ונסכם כך: בילשטיין בנויים טוב יותר, רואים בעין בלתי מקצועית, אכן הבוכנה היא של "משאית", בילשטיין גם מקבלים דירוגים גבוהים יותר בחו"ל, לבילשטיין גם יבואן מקומי ושירות טוב יותר, עדיין, במקרה של Trinity הפרש המחיר בין המותגים עמד בדיוק על 50% .

שנינו גם מסכימים שמבחינת ביצועים נטו (עזוב אמינות או שירות או נוחות) ההפרש ביניהם נמוך הרבה יותר, עד כדי זניח, ולכן מה לעשות, כמו שלא כל האנשים קונים BMW או מרצדס או פורשה, וכמו שחלקינו "מסתפק" בגירסה הזולה והנחותה לגולף GTI כהגדרתך, כך גם חלק מהרוכשים מעדיפים לשלם הרבה פחות על מוצר פחות טוב או פחות ממותג.

דבר אחד חשוב, שנמשיך לגדוש ולשפר 8)

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

דבר אחד חשוב, שנמשיך לגדוש ולשפר 8)

ליאור

תרשה לי לצטט אותך לפעם הבאה שתגיד לי "את לא שמה צ'יפס בחודש הקרוב".

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

ליאור, איזה בולמים יש לך על הרכב כרגע?

אני מתחיל לחשוב על שדרוג סט אפ הבולמים והקפיצים המקורי אצלי ברכב.

אגב, כריות הבולמים אצלי היו טחונות גם (אחרי 100K ק"מ , הגובה שלהן היה פחות מחצי מהגובה שלהן כחדשות ,שלא לדבר על מצב הגומי עצמו), החלפתן הניבה שיפור לא מבוטל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קוני אייבך

בולמים: קוני, הצהובים המתכווננים.

קפיצים: 20- Eibach Pro

כריות: שמתי מקוריות חדשות בזמן השדרוג

תושבות מתלה קדמי: פוליאטילן (לא של Powerflex שיש עליהן חוות דעת בעיתיות משהו)

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...