Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד קופה 2008-2007 V6 3.5L 271HP. מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר השרשור "רכב ידני, ספורטיבי, עד 140K, לא שותה יותר מדי... " שפתחתי, התחלתי לחפש אוקטביה RS למכירה. בזמן שאני ממתין בסבלנות, חבר שראה אותי עם הקאדילק שאל אותי למה אני לא קונה חדש. אמרתי לו שאני לא מוציא 340,000 ש"ח על קאדילק חדשה. הוא צחק, ושאל אותי ואם אני משיג לך חדשה עם פחות מ-10,000 ק"מ ב-210,000 ש"ח? אמרתי לו אז תקנה!.

התברר שהיום היבוא האישי ממש פופלארי מארה"ב בגלל הצפת השוק במכוניות בגלל המשבר (אנשים לא עמדו בתשלומים) ובגלל שער הדולר הנמוך והנפט הגבוה..... המחירים ממש בריצפה שם.

הלכתי לבחור הביתה, יש לו 4 אחים שמנהלים מגרשי מכוניות בארה"ב ואמר לי תבחר כל רכב שמיוצר בארה"ב ותוך 45 יום הוא פה.

ואז נפלו עיניי על היפה שלמטה!

שאלתי : באיזה מוסך ניתן לטפל ביפיפה הזאת? באזור פ"ת או ירושלים.

מה דעתכם על הרכב? מישהו אולי נסע על הרכב בחו"ל?

או די עונה על כל הצרכים שדיברתי עליהם בשרשור הקודם:

הדרישות שלי (רק שלי!) רכב שנתון 2007 עד 140,000 ש"ח:

1. ידני (יש! סוף סוף!)

2. בטיחותי (בכל זאת, 160 קמ"ש זה לא מילה גסה אצלי)

3. צריכת דלק (אני יודע שרכב ספורטיבי הוא לא חסכוני אבל בכל זאת ממוצע של 1:13 אצל היצרן יהיה נחמד)

4. 4 מט' וצפונה (לא אוהב רכב קצרים)

5. אמינות (שונא מוסכים יחיא!)

בגלל שאוטומט יותר חסכוני מהידני אזי אחפש אוטומט. מעניין שהאוטמט חסכוני ב-10% מהידני.

מנוע: 3.5L מספק 271 כ"ס ומומנט של 34

תיבת הילוכים: 6 הילוכים ידנית, 5 אוטומטי.

צריכת דלק (אוטומט):

בעיר - 8 Km/L

בין עירוני - 11.8 Km/L

משולב - 9.4 Km/L

פרטים נוספים: PDF

gal_lg2.jpg

סרטון למבחן השוואתי

http://www.youtube.com/watch?v=FTIEH0vDqkw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הרכב נראה מדהים ואני בטוח שהוא נוסע מדהים, לכן אני מבין את ההתלהבות שלך.

איש חכם אמר לי פעם שלא להעיז לייבא לארץ רכב שאיננו מיובא ביבוא סדיר. לטענתו, כל חלק קטן שיחסר לרכב עלול להשבית אותו למשך שבועות עד שהחלף יגיע.

נסה לחשוב מה יקרה אם יישבר לך פנס חזית: חיפושים באינטרנט, משלוח, קבלת המשלוח והרכבת החלק... זה ייקח בקלות יותר משבוע.

תחשוב טוב על ההיבט הזה לפני שתעשה מהלך מחייב.

בהצלחה.

פורסם

האקורד האמריקאית והאקורד האירופאית שונות אחתן מן השניה.

אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שאין שום חלק שאתה צריך, במקרה של תקלה, במלאי בארץ.

דבר שעלול להשבית רכב לשבועות ארוכים במקרה של תקלה חמורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגלל שאוטומט יותר חסכוני מהידני אזי אחפש אוטומט. מעניין שהאוטמט חסכוני ב-10% מהידני.

אה!? מאיפה הבאת את זה?

ההפך הוא הנכון

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
האקורד האמריקאית והאקורד האירופאית שונות אחתן מן השניה.

דבר שעלול להשבית רכב לשבועות ארוכים במקרה של תקלה חמורה.

שיט. חשבתי שיש איזה קשר בניהם.... גם לא בגירסת הסדאן הרגילה??

ראבק! איזה רכב כן אפשר להביא מארה"ב שקיים בארץ המצומצת שלנו מבלי להיטחן בדלק??

אני מתוסכל ברמות!

פורסם

תסתכל על המודעה הזאת וקח בחשבון שהרכב המצולם עם מספר רישוי ישראלי צהוב ואני ראיתי אותו במו עיני על כבישי ישראל.

עכשיו תחליט מה שמתאים לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תסתכל על המודעה הזאת וקח בחשבון שהרכב המצולם עם מספר רישוי ישראלי צהוב ואני ראיתי אותו במו עיני על כבישי ישראל.

עכשיו תחליט מה שמתאים לך.

המחיר הזה אני מביא את הקאדילק CTS החדשה ואין לי כאב ראש אם חלקים שלא קיימים בארץ.

בחו"ל הדגם הזה עולה 20% פחות מהקדילק ולכן חשבתי שבארץ הוא יגיע ב-190,000 ש"ח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ציטוט מאחד המגיבים לעיל:

* אין שום חלק שתוכל להשיג בארץ.

תגובה:

נתון שגוי לחלוטין, המנוע והמחשב שלו הם מההונדה אקורד הנוכחית 2.4 ליטר גיר 5 הילוכים, אותה שילדה ואותם פלסטיקים מבפנים. גם המנוע 3.5 הלקוח ישירות מהלג'נד שמיובאת לארץ ביבוא סדיר, הגיר שלה 6 הילוכים יויבא לארץ לאחר מתיחת הפנים שתעבור הלג'נד בתחילת 2009 וגם הוא יהיה זמין בארץ בקרוב מאד.

לגבי חלקי פח, חוץ מפנסים כל חלק ניתן לתקן אצל פחח טוב בארץ או לדחות תיקון עד למועד הזמנת חלפים לכל הרכבים למשל מ.. מ.פינס שזו חברה לייבוא חלקי חילוף במחירים זולים יחסית. דבר שלישי חבל לפתוח פה לשטן, תראו חיובי ונקווה שלא יעברו שום תאונה.

אז שבגלל יבוא איטי יחסית של פנסים קדימה/אחורה במידה ויהרסו לחלוטין לבטל ייבוא רכב ואיתו חיסכון עצום (מהדגם התואם בארץ) בכ 50 אלף ש"ח ומעלה ?

לפניי הצהרות כאלו אני ממליץ לבדוק.

נכון יש רכבים שבאמת לא כדאי להביא לארץ אבל במצב הזה של ההונדה בגלל פנס שיגיע בשבוע איחור מקסימום לבטל עסקה ?!

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ציטוט מאחד המגיבים לעיל:

* אין שום חלק שתוכל להשיג בארץ.

תגובה:

נתון שגוי לחלוטין, המנוע והמחשב שלו הם מההונדה אקורד הנוכחית 2.4 ליטר גיר 5 הילוכים, אותה שילדה ואותם פלסטיקים מבפנים.

זה באמת מה שהוא כתב?

בין לצאת מנקודת הנחה לבין לקבוע משהו בצורה פסקנית ישנו הבדל עצום.

וכן, לדעתי DISCOVER צדק לחלוטין בתגובתו.

אגב, זו הסיבה שהחיית שירשור בן ארבעה חודשים?

פורסם
זה באמת מה שהוא כתב?

בין לצאת מנקודת הנחה לבין לקבוע משהו בצורה פסקנית ישנו הבדל עצום.

וכן, לדעתי DISCOVER צדק לחלוטין בתגובתו.

אגב, זו הסיבה שהחיית שירשור בן ארבעה חודשים?

אם זו דעתך, אז כדאי שתראה לנו בדיוק עד כמה היא מבוססת עם נימוקים והסברים בלי לזרוק צרורות לאוויר.

במיקרה קראתי את השרשור שהופיעה בחיפוש ולא שמתי לב לתאריך, אבל אם כבר החייתי אותו אז עד הסוף ואז מוזמן לעזור לי.

*אגב לגבי מנוע 2.4 ליטר והגיר שלו, זו פסיקה חד משמעית תוכל לבדוק את זה בעצמך אם תתקשר להונדה-אמריקה ותיווכח לכך כי אני כבר בדקתי את זה אישית.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

גם לדודי יש סוכנות של טויוטה, מרצדס, ב.מ.וו וסובארו בני ג'רזי ואני מיתווך בין לקוחות בארץ לדודי.

יבואן הונדה יעביר אותך שבעה מדורי גיהנום בכדי לקבל אישור שירות לרכב ובלי קומבינה, לא תקבל את האישור המיוחל .

הרכב מדהים ונוסע נהדר.

במחיר הזה יש לא מעט כלי רכב לא פחות מעניינים ומהנים.

פורסם
אם זו דעתך, אז כדאי שתראה לנו בדיוק עד כמה היא מבוססת עם נימוקים והסברים בלי לזרוק צרורות לאוויר.

במיקרה קראתי את השרשור שהופיעה בחיפוש ולא שמתי לב לתאריך, אבל אם כבר החייתי אותו אז עד הסוף ואז מוזמן לעזור לי.

*אגב לגבי מנוע 2.4 ליטר והגיר שלו, זו פסיקה חד משמעית תוכל לבדוק את זה בעצמך אם תתקשר להונדה-אמריקה ותיווכח לכך כי אני כבר בדקתי את זה אישית.

אני עדיין חושב שחוץ ממנוע וגיר יש עוד הרבה חלקים לרכב. פחות מטריד אותי החיצוניות אבל לא רוצה לחשוב להשבית רכב לשבועיים-שלוש בגלל איזה בורג קטן שחסר. מצד שני אני לא רוצה רכב חדש שאני יטפל בו משאריות.

האם אתה מכיר מישהו שמטפל בדברים האלה ביד מיומנת מבלי לשחוט במחיר?

פורסם

יש כבר אחת שחורה כזאת בפ"ת...

מנוע כמו שאמרו זה אותו מנוע שיש ללג'נד

לגבי חלקים אחרים, יהיה שוה להביא באותו גם פנסים למקרה שהרכב יקבל מכה בפנס.

במקרה אחר של תאונה, אם לא יהיה מדובר בפגיעת שלדה, תמיד יהיה אפשר לייבא את החלק מארה"ב...מקסימום לא יקרה כלום אם תיסע כמה זמן עם רכב שיש לו מכה שהיא לא בשלדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...