Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סיטרואן ZX 1900 עם טורבו.

דבר ראשון אני מעוניין להכניס את האוטו לטיפול כללי - החלפת שמנים, רפידות, כל הסיפור.

עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש סומך על לקחת את האוטו למוסך מורשה של פז'ו סיטרואן בגלל שהיא משופרת מהתחת.

אני מבקש המלצה על מוסך שמתעסק עם מכוניות משופרות.

שמעתי על מוסך כזה של פז'ו סיטרואן בחולון..... מישהו מכיר?

דבר שני,

בעיה נפוצה להמון אנשים....והסתכלתי כבר ב-SEARCH אבל אין לי מושג מזה יכול להיות אצלי בגלל שהאוטו לא סטנדרתי.....בעיית טורים.

עכשיו יש כמה דברים...אחרי ההתנעה אני מחכה יותר מ-5 דקות בשביל שהאוטו יתחמם עם "מכות" גז וזה עדיין לא עוזר כי בנסיעה עדיין לוקח לו זמן להתחמם....ואז יש הרגשת קפיצות כאלה מעל 3000 סל"ד (הטורבו נפתח ב-3500)... מעין ביעבוע כזה מהאגזוז....

קיצר עזרו לי בבקשה!!

אפילו בטלפון - 054-723869

פורסם

בחולון אכן קיים מוסך.

בצע חיפוש בפורום : חפש -> המוסך של תמיר

כמו כן חפש: המוסך של חזי

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בדר"כ רכב ששופר בצורה כ"כ רצינית, מי שמכיר אותו הכי טוב זה מי שבעצם עבד עליו, המכונאי ששם את הטורבו והכל.

לכן, אם אתה יכול סע אליו. הוא כניראה יהיה הטוב ביותר מכל מוסך, מכיוון שהוא בנה את האוטו והוא מכיר את האוטו הכי טוב.

Back to the original - NC again.

פורסם

באופן מאוד פזרני וכללי הבעיה של האוטו "הנחנק" בזמן שהוא קר יכולה להיות קשורה לחיישן טמפרטורה שלא מספק את טווח ההתנגדות הרצוי (דפוק) ומבלבל את המחשב רכב בקריאות שלו(המחשב חושב שהאוטו קר , ולכן נותן תערובת דלק לא מתאימה).

יכול להיות קשור גם לפיצוצונים הקטנים שיש לך , למרות שפה אני מהמר על כוון לא נכון של ההזרקה , אולי קצת יותר מידי דלק שפשוט waisted ונשרף באגזוז, או חוטי הצתה לא טובים(התנגדות גבוהה מידי) שגורמים לקירטועים קלים\כבדים בטורים גבוהים בboost .

מקווה שתסתדר, עצתי לך שתמצא את המכונאי שבנה את האוטו ותלמד כמה שאתה יכול על ההסבה כדי שבעתיד תוכל לפתור בעצמך את הבעיות , ככה זה עם רכב משופר...:)

יום טוב,

חן.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך ?

כפי שנרשם, תברר מי היה המכונאי שהתקין את הטורבו ואת שאר השיפורים.

אם תאתר אותו, רצוי וכדאי להמשיך לטפל אצלו.

לדעתי, יש סבירות גבוהה שעבודה כזו היא מעשה ידיו של בני.

אם לא הוא עשה את העבודה, ואין לך מושג למי לפנות, אני מצטרף בחום להמלצה על חזי.

את הפרטים שלו תוכל למצוא בחיפוש בפורום.

במוסך תמיר בחולון לא טיפלתי מעולם, אבל שמעתי עליו המלצות טובות גם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...