Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבוע אני לא ישן, הגעתי בינתיים ל-202 (דרוג נהג F1).

זה מתחיל קל מזיהוי יצרן וממשיך לזיהוי יצרן + דגם ומשם ליצרן + דגם + שנה וכו'.

האפליקציה דרך הפייסבוק.

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=6333203805

ספרו לכמה אתם הגעתם:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מזמן לא שיחקתי בזה. יש שם יותר מדי מכוניות אמריקאיות שאני לא מכיר, אבל יש שם גם כמה הברקות מאוד מוצלחות - למשל כשמבקשים ממך לזהות מכונית, דגם ושנת ייצור לפי צילום של מסמך רשימת התוספות האפשריות :shock:

פורסם

הכי מעצבן זה לקבל רכב כמו פז'ו 206, ובשנת יצור צריך לבחור בין 2000, 2002, 2005, 2007.

הבעיה היא שהרכב יוצר בכל השנים הללו, ולך תנחש על מה חשב הבחור שהכניס את זה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פרשתי ב-58 לאחר שני בוסטים...:oops:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כרגע אני עומד על ציון 407 (דרגת CARGURU), זה כבר ממש קשה, כל נקודה שווה זיהוי רצוף מלא של 8 רכבים (יצרן, דגם, שנה).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רק חבל שצריך להירשם בשביל זה בתועבה הזו העונה לשם פייסבוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגעתי לי 133, אחרי זה נגמרו לי כל הבוסטים... :oops:

יש שם כמה דגמים שחוזרים על עצמם הרבה פעמים כמו הוייפר, מרצ'ילאגו והסקייליין (אולי למטרות פרסום) :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...