Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול עצרו אותי לבדיקת אלכוהול.

ביקשו ממני לנפח שקית ורשמו פרטים שלי ושל מי שהייתה איתי באוטו.

השאלה שלי היא מה זאת השקית הזאת?

עד כמה שאני יודע לא ככה בודקים אלכוהול.

תודה,

פורסם

דווקא כן בודקים ככה אלכוהול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למי יש קישור לקטע הקלאסי עם אריק והאוויר מרחוב סומסום?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקשר לזה שרשמו את הפרטים של האנשים באוטו אל תדאג סתם ניסו להפחיד, וניפחת את השקית כי זאת בדיקה ראשונית עם אתה שיכור, עם היית יוצא שיכור היו מסיעים אותך או קוראים לאותו מקום ניידת שמותקנת בתוכה מכשיר הינשוף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. השקית שהכנסת אליה אוויר נקראת "נשיפון" (שאינו קביל בביהמ"ש). אחרי שאתה נושף פנימה וממלא את השקית עד סף, השוטר מכניס לחריץ את המבחנה, לוחץ על השקית עד שכל האוויר נכנס פנימה. במידה וה"אבנים" שבתוך המבחנה הופכות מלבנות לירוקות, זה נותן אינדיקציה ראשונה לשוטר שבדמך יש אלכוהול. אם אין שינוי בצבע, רוב הסיכויים שתשוחרר במקום.

2. במידה והנ"ל קורה, השוטר ייקח אותך למקום בו יש מכשיר (מאוד מאוד יקר) הנקרא "ינשוף" (קביל בביהמ"ש), שגם אליו אתה נושף/ השוטר קורא לשוטר מיחידה אחרת שיביא ינשוף למקום הימצאותכם או למקום מפגש כלשהו. הינשוף לא מותקן בניידת, הוא רק מונח שם. זה מכשיר נייד שניתן לשאת אותו ממקום אחד למשנהו.

3. השוטר בודק מאפיינים נוספים כדי לבדוק האם אתה שיכור - הליכה בקו ישר, התנהגות כללית, ריח מהרכב/ מהבגדים, עייפות/עירנות, הצבעה על האף ועוד.

4. רישום הפרטים שלכם לא נעשה כדי להפחיד, אלא ממספר סיבות אפשריות, שכאן זהו לא המקום לפרט לגביהן.

Xbox12341

פורסם
1. 4. רישום הפרטים שלכם לא נעשה כדי להפחיד, אלא ממספר סיבות אפשריות, שכאן זהו לא המקום לפרט לגביהן.

אתה X מהשב"כ?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדקו אותי ביציאה מפלמחים.

XBOX, תודה על התשובה המפורטת.

כנראה שפספסתי את השניה שהוא העביר את תוכן השקית למבחנה.

פורסם
אתה X מהשב"כ?

הוא ממודיעין סיטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי קרה משהו מוזר ביום שישי,שתיתי כוסית וודקה ,ונהגתי,עצרו אותי ,נשפתי לשקית,ויצא תקין.

ושוחררתי לדרכי.

למה זה לא הראה כלום? יש רעיונות?

וזה שנהגתי כולה הזזתי את האוטו ככה כדי שהאוטו יעמוד עם הבגז' אליינו כדי לשמוע מוזיקה וניידת קפצה עליי.

וכן זו הייתה ג'טה בצבע זהב.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כי כוסית 1 זו כמות חוקית

אם אתה שותה, אם אתה מיבא כוסית זה כבר משהו אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...