Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר התקין מ"ע DVD בסיוויק 2001, לאחר ההתקנה התחילה לדלוק מנורת SRS על הלוח, המתקין עשה הכל כדאי לבודד את הבעיה, זה התחיל מאיפוס המחשב של הרכב ועד הסרת הDVD והתקנה מחדש = הבעיה לא נפתרה.

מישהו נתקל כאן בבעיה כזאת?

תודה.

פורסם

דווקא הכריות אוויר?

בד"כ מתעלקים על החוט ברקס, או ההאנד-ברייק, אבל כריות אוויר זה חדש לי.

שיעשה בדיקת מחשב, ושיקבל קריאה מאיפה התקלה נובעת.

יכול להיות סתם צירוף מקרים מחריד:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גש למוסך מורשה של הונדה לשם מחיקת התקלה.

בפעם הבאה רצוי לנתק את המצבר לפני התקנת מערכת שמע.

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא התקין את ה DVD בתא הכפפות? יכול להיות שהוא ניתק או רופף קונקטור של אחת מכריות האוויר.

אני לא יודע איך זה אצל הונדה, אך כמו שמרק רשם יכול להיות שניתן לאפס את המחשב רק ע"י סורק ולא ע"י הוצאת פיוז או ניתוק המינוס של המצבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקלות מערכת כריות אוויר ברכבים חדשים ניתן למחוק רק עם סורק ולא על-ידי ניתוק כבל המינוס.

וזה רק בצנאי שזו תקלה ספוראדית.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה זה "ספוראדית" :shock2:

קללה חדשה בפורום אודיו? הייתכן?

לא, באמת - אני רוצה תרגום למושג הזה - אני רציני.

לגבי הנושא של כריות אוויר - חלק מהחיווט של המערכת הזאת עובר גם בצמה שבה נמצאים חוטי מערכת האודיו - בהרבה רכבים.

בדייהו לאנוס אני עשיתי לעצמי את הפאדיחה הזאת כשקיצרתי את הצמה ושכחתי לבודד חוט - בוקר אחרי זה שמתי לב לעוול שגרמתי לעצמי ולרכב.

הבנתי שחיישן כזה עולה בסביבות ה2500 שקלים, אבל מעולם לא בדקתי אם זה איפוס או לא, גם ככה מחרתי את הרכב ב2000 מתחת למחירון שזה נהוג ומקובל היום - בייחוד על רכב לא מבוקש כמו הלאנוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה בקומבינה, לא נראה לי שיש למתקין מערכות רגיל, פרטי את הסורק של הונדה.

בקיצקצ, הוא הולך מחר למוסך מורשה הונדה, נראה מה יגידו.

פורסם

חזור לעדכן, בכל אופן, יתכן וניתק מחבר כלשהו של המערכת, גם אם חיברו חזרה, נרשמה התקלה, הסבירות לתקלה שיצר עת ההתקנה קיימת, אך אם הוא מקצוען, קלושה, ואני תקווה שאיפוס יפתור את הבעיה.

לא להחליף שום חלק, לפני שמבוצע איפוס. רק אם לאחר האיפוס תדלק הנורית מחדש, או שאיפוס לא יצלח, רק אז יש להתייחס לתקלה כאל תקלה "אמיתית".

אנא נסה לזכור או לרשום מה היה קוד התקלה שהופיעה עת שיחברו את הסקנר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הוא התקין את ה DVD בתא הכפפות? יכול להיות שהוא ניתק או רופף קונקטור של אחת מכריות האוויר.

אני לא יודע איך זה אצל הונדה, אך כמו שמרק רשם יכול להיות שניתן לאפס את המחשב רק ע"י סורק ולא ע"י הוצאת פיוז או ניתוק המינוס של המצבר.

איתמר.

+1

כמעט בכל הרכבים הלא ענתיקות (97 ומעלה) שיש כריות אוויר אסור לנתק קוננקטור של כריות אוויר (צהוב\כתום) כל עוד יש מפתח בסוויץ' או שהוא חס וחלילה פתוח.

כנראה שחבר שלך חיפש זרם אחרי סוויץ' בזמן שקונקטור כזה היה מנותק ואם אני לא טועה הקונקטור בהונדה סיויק בדגם הז נמצא בקונסולה מרכז.

גש למוסך מורשה בלבד לתקן את העייה ע"י מחשב.

• תוכן חדש...