Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה בקאדי 1.9 2001 [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולקסואגן קאדי 1.9 דיזל ידני 2001 יש מצבר אבל אין רעש אפילו של נסיון להנעה מה יכול להיות הגורמים? ניסינו להכניס לכל ההילוכים כולל אחורי ו"טלטול" של הרכב קדימה ואחורה ללא הועיל בסופו של דבר הנענו "בדחיפה" ושילוב של הילוך שני + הקפצת הקלאצ אין בעיות בנסיעה או בסחיבה של הרכב הכל טוב אז מה יכולות להיות הבעיות ?

בברכה SHOKO

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל בקאדי תקלת הנעה שהופיע פתאום מקורה

בחלק החשמלי של מתג ההנעה ,אם כי יכול להיות גם הדברים

הרגילים כגון תקלה במתנע ,חיבורי מצבר רופפים ,או איזה אמובילייזר

ישן שזרוק על צמת החוטים בתוך הרכב .

אני מציע לך להיכנס למוסך שמכיר את הרכב לבדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לדעתי הסטרטר שלך שבק חיים. או לסירוגין תקלה במעגל החשמלי של הסטרטר שזה סוויץ, ממסר, נתק באחד החוטים.

תנסה לדפוק על הסטרטר עם משהו ואז להניע, אם הניע זה סטרטר ללא ספק, אם לא הניע צריך לעשות קודם דיאגנוזה של חשמלאי.

פורסם

לבעל הרכב !

היכן אתה גר ? תעשה טובה אל תכה על הסטרטר כי חלילה אתה עלול לגרום נזק.

גם לדפוק צריך לדעת במקום הנכון ובזמן הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק איזה נזק עלול להיגרם כתוצאה מהמכות על הסטרטר?

ברור שהוא לא יקח פטיש 5 קילו ויעיף את הסטרטר מהמקום, סך הכל מכות עדינות וקטנות וזה יכול לעזור מניסיון.

פורסם

ברכבים מודרניים תא המנוע הינו מקום מאוד צפוף ויש הרבה חיווט חשמלי ככה שלא נותר הרבה מקום לדפיקות.

בל נשכח שלא כולם יודעים לזהות את הסטרטר ועלולים לדפוק על האלטרנטור או המדחס.

כחבר וותיק בפורום אתה כבר קראת מספיק על טעויות מצחיקות של אנשים.

רוצה שידפוק...:-)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...