Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי סנרוף ידני, זה נוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה בכותרת.

תודה.

ידני זה כוח.:lol:

אבל יכול לחסוך לך עלות תיקון(במידה ויתקלקל) שמתחילה בכמה מאות ויכולה להגיע לאלפים רבים(עיין ערך רנו).

turboy

פורסם

מה נוח? לכופף ידית? פעולה של שניה וחצי ביד אחת?

כן, אני מניחה שזה נוח למדי. זה לא שלעתים קרובות פורצת סערה פראית לפתע במהלך נסיעה.

בחורף אני בכל אופן מתחילה ומסיימת את הנסיעה עם הגג סגור (לא שזה מועיל לי בהרבה, אבל זו כבר בעיה אחרת :cry:).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אם אני יכול לפתוח את כל הגג ולסגור אותו בצורה ידנית,

אז אתה יכול לעשות את אותו הדבר עם סאנרוף. קשה זה בטוח לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בדיוק כמו חלון ידני,לא להיט אבל גם לא בעיתי...

עניין של הרגל .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לי יש סאן רוף ידני והוא לא עוזר בכלום. חוץ מלגרום לשמש לדפוק על הראש.

אבל לפעמים אני מחנה את האוטו עם סאן רוף פתוח כדי שיצא קצת אויר חם.

מעצבן גם בסאן רוף שהוא ניפתח רק בזוית ולא כל החלון.=\

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

היה לי בעבר, דווקא מאוד נהניתי. אתה מרגיש קצת שותף בפתיחת הגג, ובוודאי שזה לא "קשה" או מטריד בכל רמה שהיא.

אגב, אצלי הוא פתוח רוב השנה, לפחות בזווית. גם בחורף. ואם יורד גשם, אז כיסוי הבד מוזז לאחור כדי לראות את הגשם שדופק על החלון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה נוח? לכופף ידית? פעולה של שניה וחצי ביד אחת?

כן, אני מניחה שזה נוח למדי. זה לא שלעתים קרובות פורצת סערה פראית לפתע במהלך נסיעה.

בחורף אני בכל אופן מתחילה ומסיימת את הנסיעה עם הגג סגור (לא שזה מועיל לי בהרבה, אבל זו כבר בעיה אחרת :cry:).

יש לך סאנרוף באוטוביאנקי? :shock:

• תוכן חדש...