Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהוא לקח לי המון כסף 750 שקל

בשביל :

פילטר שמן

4 פלגים NGK

החלפת נוזל קירור PRESTON (הבנתי שיש נוזלים כאלו ירוקים אבל מהולים במי ברז ?)

כיוון צילנדרים.

שמן 20/50 ועוד קוראני (הוא שם 20/50 של ZIS HIFLO )- מישהו שמע על זה ?

וזה עוד לא מוסך מורשה.

האם סידרו אותי ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אם ניקנקו אותך סימן שאתה נקניקיה :-) סתםםםםםםםם

פעם הבאה תקנה את החלקים בחנות למוצרי רכב

ותחליף לבד הכי פשוט שבעולם

יעלה לך 200 שקל גג :shock:

פורסם

אני שלמתי היום על טיפול שכולל שמן איכותי מבית ELF, פילטרים מקוריים 850 ש"ח ולא מתלונן.

זה היה במוסך לא מטעם היבואן.

אני חושב שמחיר שלך נורמאלי, אם החליפו את כל מה שרשמת.

ד"א, מומלץ לרשום איזה רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחיר הגיוני , גם המוסך צריך להרוויח הוא לא גוף התנדבותי לרווחת הציבור

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
אם ניקנקו אותך סימן שאתה נקניקיה :-) סתםםםםםםםם

פעם הבאה תקנה את החלקים בחנות למוצרי רכב

ותחליף לבד הכי פשוט שבעולם

יעלה לך 200 שקל גג :shock:

אני מעריך, שבגלל שנכתב פה "כיוון צילינדרים", ולא שסתומים (וזה לא טעות כתיבה. תאמין לי!) שלפותח השרשור אין ידע מכני כזה או אחר, ולכן לא יוכל לבצע זאת בעצמו, אלא בהדרכה מלאה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בוא נגיד ככה:

אני במוסך מורשה, שילמתי על טיפול דומה, תוך שימוש בחלפים מקוריים (פלאגים ומסנן שמן),

ומס' פריטים שהבאתי בעצמי שעולים יותר ממה שהם גובים על הפריטים שלהם

(שמן סינטטי מלא במקום חצי סינטטי ונוזל קירור איכותי יותר ויקר יותר) פחות מזה.

המחיר כולל את עלות רכישת הפריטים שלא נרכשו דרך המוסך,

הפריטים שכן נרכשו דרך המוסך, ועלות הטיפול עצמו.

מה שכן - לא כיוונו לי שום צילינדרים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא החליפו לך פילטר אוויר? במחירים של הדלק חשוב מאוד להחליף פילטר אוויר והעלות שלו נמוכה מאוד 30-40 ש"ח

פלגים של NGK מאוד זולים בשוק 40-70 ש"ח

פילטר שמן 20-40 ש"ח (לא מקורי)

שמן מנוע חצי סינטטי בין 60 ל-120 ש"ח לשמן מסוג טוב

ובהנחה שעשו לו כיוון שסתומים עבודה לטיפול כזה צריכה להיות בין 250 ל-350 ש"ח

בהנחה שהמוסך לקח לך את המחיר הגבוה מבין השניים חישוב קצר כולל מע"מ נותן 720 ש"ח וכנראה עיגל כלפי מעלה

מחיר לא זול אבל גם לא שחט אותך. והכי חשוב שהמוסך שלך יהיה אמין.לפעמים שווה לשלם טיפה קצת יותר כשאתה יודע שאתה נמצא במקום אמין שיודע מאשר להיכנס למקום "זול" ולא אמין שינקנק לך את האוטו.

פורסם

סליחה על הטעות , מדובר בכיוון שסתומים , המכונית הייתה נשמעת כמו מנוע דיזל ולאחר מכן הרבה יותר שקטה אם כי יש קצת רעש מהחגורה שהמוסכניק טוען שהוא לא רצה למתוח אותה יתר על המידה שלא ילחצו על הגלגלים.

הוא החליף גם פילטר אוויר .

אבל בטוח שלא שם מקורים .

ובגלל זה אני מרגיש קצת מרומה .

אבל יש מוסכניקים שתמיד אומרים שהלכו המעצורים והוא אמר שהם בסדר .

דרך אגב לידיעת בעלי הפיאסטות , יש לשים לב אם לא חסר קאפות בגלגלים האחוריים כי אז יכול ללכת המסבים והוא שם לב לזה.

אני מאוכזב מהשמן שהוא..קוראני .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

החכמה היא, לטפל ברכב בחלפים איכותיים ובמחיר סביר.

והדרך היחידה לבצע את זה,

זה לטפל ברכב לבד.

אם אתה לא מבין כלום, אז הרבה פעמים,

ישימו לך חלפים גרועים,

ותשלם מחיר של מוסך מורשה.

זה מן סוג של הפוך על הפוך..

• תוכן חדש...