Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן נוקנקת.

אני שילמתי פחות מזה על טיפול בקסארה דיזל בחלקים מקוריים עם שמן איכותי ויקר.

מציע לך לרכוש את החלקים לבד בפעם הבאה - ולבוא למוסך אחר, אחרי סקר שוק של מה מתאים לך.

פורסם

בקיצר יצאת נקניקיה:-D:shock::lol:

לא נורא יש צרות גדולות בחיים

זהו מחיר הלימוד

לא לפחד מהמנוע תלמד לטפל בו לבד ואולי אפילו תהנה מזה

יום טוב אהוד

פורסם

לטיפול כזה במוסך רגיל עם אותם החלקים ששמו לך יעלה לך בסביבות ה400ש"ח בהערכה.

עשו עליך קופה קטנה, אבל תילמד להבא לעשות סקר מחירים לפני הטיפול ולברר באיזה חלקים משתמשים, או הדרך הכי זולה היא לאטל באופן עצמאי עם חלקים מקוריים, קונים חלקים מקוריים שהם יקרים ובשביל לחסוך מבצעים את העבודה לבד.

פורסם

תרחמו עליו קצת היה לו כיוון שסתומים גם זה עוד חצי שעה עבודה על האוטו. זה לא רק טיפול.

אם זה היה רק טיפול אין ספק ששחטו אותו במחיר.

אבל כל מוסך שפוי לוקח על חצי שעה של כיוון שסתומים לפחות את ה-100 שקל.

ולדעתי לפני שאתם ממליצים לבחור לעשות טיפול לבד. תמליצו לו ללמוד איך לעשות טיפול מבעל מקצוע שחס וחלילה לא יעשה נזק במנוע כגון לשבור פלאג בסגירה(מצריך הורדה של ראש מנוע), שחיקה של ראש פקק של קרטר מה שיצריך החזרת הרכב למוסך על מנת לחלץ את הפקק.

אתם יודעים כנראה שלמדתם ממישהו.

פורסם

לפותח האשכול, בפעם הבאה אם אתה רוצה תפנה למישהו שאתה מכיר שמבין בזה ויודע לעשות טיפולים לרכב למשל חבר, ובקש ממנו שילמד אותך, בזמן הטיפול תסתכל מה עושים ולפעם הבאה תלמד.

פורסם

אני לא ממליץ על לעשות לבד. רוב האנשים לא יעשו את זה.

אני ממליץ על לחפש מוסך טוב, שאנשים ממליצים עליו - ולהביא את החלקים לבד כדי לבודד את מרכיב העבודה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחיר סביר אולם קצת יקר, החלף מוסך ופעם הבאה תגיע עם שמנים ופילטרים מראש.

תחליף את השמן הוא לא משהו. אתה צריך 10/40 , עשה נפלאות לפיאסטה שלי , שמן של מוביל במבצע 99 שח בהום סנטר. המנוע יותר שקט ויש שיפור קל בסחיבה.

שים לב לתאריך על הבקבוק.

• תוכן חדש...